Igår var det inte riktigt min dag. Fick dåliga nyhet från skolan så jag la mig i sängen och stannade där hela dagen. Ibland känns det som att man aldrig ska få vara riktigt glad. När allt är på topp och man svävar på moln händer det alltid något som får en att vakna och komma tillbaka till den tråkiga verkligheten. Jag är nog lite av en drömmare som föredrar att fly iväg och bara lägga fokus på de fina sakerna i livet. Därför blir jag så besviken när vissa saker inte går som jag föreställt mig.

Likes

Comments

Hittade lite goa bilder från Håkan konserten på Ullevi. Jag tror inte jag har lett så mycket på bilder som jag gjorde den kvällen. Allting var perfekt! Det hade regnat hela veckan innan konserten men just den kvällen var det strålande sol. Vi satt ett gäng på en skolgård och hade hög musik som pumpade ut ur någons högtalare innan vi gick bort mot Ullevi. Såna klockrena dagar är sällsynta men ger en rysningar och ett leende på läpparna när man tänker tillbaka.

Likes

Comments

Just nu vill jag bara ha ljumna sommarkvällar, Håkan Hellström på högsta volym och mammas goda mat varje dag. Jag vill få lite tid över till att ha kul och motivation att ta tag i saker. Just nu känns det långt borta men jag hoppas att lite Summer Burst och skolavslutning ska ändra på den saken!

Likes

Comments

Helgen har tillbringats med Rebecca och Moa Borås. Det har blivit en hel del skratt, mycket pratande och en hel del alkohol. I fredags åt vi gott sen kom några kollegor till Rebecka förbi så vi drack vin med dem. På lördagen firade vi henne eftersom hon fyllt 21. Det kom en massa folk och kvällen avslutades på dansgolvet på XoY... Nu sitter vi sletna och Goa på tåget hem. Ska bli skönt att sova ikväll.

Likes

Comments

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Det började med att jag åkte och hälsade på min kollega Pia som är mammaledig. Vi fikade lite och pratade. Hon är en riktig pysslare och gav mig massor av idéer till vad man kan hitta på av enkla saker man har hemma. Efter det åkte jag hem till min kära mor och far som bjöd på lunch och rabarberpaj. Mamma hade plockat dem första i trädgården och ja bilderna säger väl ungefär hur den smakade, fantastiskt! Dagen avslutades med att jag och Mikael åkte till Brohjälpen och kikade lite. Hittade en takkrona men vet inte om den passar så bra som jag trodde... Får väl se om jag kan piffa till det lite annars är det väl inte hela världen med tanke på att pengarna går till en bra sak.

Likes

Comments

Varit i stan och fikat med mina favoriter. Första kulglassen för i år blev det till och med! Nu ska vi till BVC med Novis. Hon ska få en spruta så det kommer nog bli en del tårar...

Likes

Comments

Idag är en sån dag som man bara glassat runt i solen. Har varit en sväng i skolan så har ju gjort lite nytta i alla fall. Annars var jag och Sofia i Halmstad och strosade runt lite i affärer. Hittade ett par skor som kommer passa perfekt till min outfit inför födelsedagsfirande i helgen. Käkade gott ute i solen och tog en promenad längs med Ätran. Kan inte klaga på denna måndag helt enkelt!

Likes

Comments

Varför utsätter man sig själv för det här? Ligger bakis i soffan hos mina päron. Hade efterfest hos mig inatt och istället för att ta tag i städningen så flyr jag ifrån kaoset. Tanken: "Det som inte syns finns inte." Fungerar ganska bra en dag som denna. Helgen har gått fort. Har spenderat mycket av tiden med John, han är min klippa! Igår åkte även jag och Rebecca till Andreas i Halmstad och fikade lite. På kvällen kom Adam med några kompisar och det slutade på dansgolvet på Hermans... Borde plugga nu men orkar verkligen inte så väntar la på att Johan Falk ska börja så jag kan slockna framför TV:n.

Likes

Comments