Header

Har precis haft mitt slutprov i administration 2, det gick bättre än förväntat och jag är nöjd. Får nog mitt betyg imorgon eller någon annan dag under veckan. Jätte nöjd med min insatts under denna kursen och även nöjd med läraren.
Nu kan jag somna gott ikväll 👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 525 Readers

Likes

Comments

Är riktigt trött efter att jag inte fått mer än 2-3 timmars sömn inatt. Suttit på akuten i Mölndal då min "extrapappa" blev biten av en hund. Så spenderade ett antal timmar på akuten inatt och nu ska jag jobba till 18.00.. De e bara till att bita ihop och ta sig igenom dagen gäspande.
Sjukt kallt är det här också för jag har dörren öppen. Skakar...
Ha en bra dag!


  • 483 Readers

Likes

Comments

I tisdags efter jobbet så bjöd Johan mig på middag, så mysigt och väldigt fint gjort av honom! Är glad att jag har honom, att han är just min! ❤️
Imorgon och på lördag är jag ledig och den tiden lägger jag på studerande, iaf vad jag tänkt. Ska ju vara med Johan också så jag får göra tid för båda. Nu ska jag kolla klart på dom sista minuterna på sista avsnittet av säsong 1 på breaking bad.

Ha en fin kväll 🌟


  • 489 Readers

Likes

Comments

Blev inte som jag ville, åkte till jobbet och öppnade vid 10 städade i ordning lite och fyllde på lite där det behövdes. Nu i januari så e de inte många som är ute och handlar, va inte alls mycket folk. Timmarna går inte fort när de inte e så mycket att göra.
Jag skulle sluta vid 16 men 1 timma innan jag sluta så bestämde sig vårt internet för att sluta fungera, då blev det väldigt mycket att göra telefonerna kopplades bort och jag va rädd för att kassan skulle kopplas bort också men den klarade sig och jag kunde använda den. Fick ringa massa samtal för att försöka få hjälp.
Klockan va nu 16.10 och de va inte igång än och jag undrade vart min kollega va så jag fick ringa henne. Hon hade försovit sig och jag fick jobba över i 55 minuter + att jag hade en tid att passa klockan 17. Min måndag blev inte så bra.
Allt blir inte alltid som man vill, så e de!

  • 507 Readers

Likes

Comments

Idag har jag pluggat hela dagen och är äntligen färdig och har skickat in mina uppgifter. Nu ska jag bara koppla av resten av kvällen, äta god mat och kolla på film!
Imorgon jobbar jag till 14.
Ha en fin kväll 🌟

  • 522 Readers

Likes

Comments

Igen en människa här idag typ, finns inte mycket att göra. Passar på att blogga och tan en selfi eller två 😁
  • 399 Readers

Likes

Comments

Vad gör man när det inte är några kunder, tomt på hela freeport, plockat i butiken och nu finns det inget mer att göra typ.
De e typ ingen som vill utvidga shoppa nu i efter jul och mellandagsrean. Riktigt segt..


  • 386 Readers

Likes

Comments

Precis öppnat och hoppas på att det ska bli en bra dag med lite folk. Jobbar till 16 idag så de e skönt! Men dagen blir roligare om de e mycket att göra, så därför hoppas jag på mycket folk.
Drömmer bort till värmen lite, är trött på vädret här hemma. Det är antingen jätte kallt, eller så regnar de, efter regnet kommer de lite snö och sedan regnar de igen.. TRÅKIGT och tröttsamt!
Ha en fin dag alla!

  • 227 Readers

Likes

Comments

Är på jobbet nu och ska snart öppna, sjukt tråkigt väder som vanligt så vi får se hur mycket folk det blir idag. Drömde att jag va på en strand och låg och solade, önska att de va så för man blir bara deprimerad av detta vädret...
Ha en fin dag!

  • 195 Readers

Likes

Comments