Header

Finns ingen finare, så glad och lycklig tillsammans med dig ❤️


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 107 Readers

Likes

Comments

God morgon på er, idag har jag öppning i butiken helt själv för första gången. Just nu känner jag mig ganska lugn men inatt va jag nervös och hade svårt för att sova, men jag har fått sömn och är pigg.
Idag är det öppning och imorgon har jag stängningen.
De e inte så svårt, plus att jag har ett papper på allt jag ska göra vid öppningen 👍
Ha en bra dag allihopa!

  • 139 Readers

Likes

Comments

Jag har alltid tyckt det verkat så roligt att göra naglar, så jag köpte ett akryl start kit och nu har jag massa glitter och roliga saker 😊 har gjort på mig själv, men jävlar va svårt de va haha så resultatet är inte de bästa. Men ni får kolla 👍
  • 145 Readers

Likes

Comments

Johan skickade denna till mig förutHaha lite rolig ändå 😄

  • 136 Readers

Likes

Comments

Idag tog min fina kära lillebror studenten, så idag har jag varit uppe i skara. Så kul att se honom och alla andra i min familj uppe i skara, jag är ju inte där uppe mer än kanske 2-3 gånger på ett år. Så de va jätte kul att kunna vara med och fira hans student.
Är riktigt trött eftersom att jag och Johan kom hem från Grekland i natt och jag fick inte så mycket sömn inatt. Så inatt hoppas jag på bättre sömn.
Imorgon ska jag in till freeport och Vincent shoes och vara med på stängningen med Jennifer, det ska bli kul! Sedan är det första matchen i fotbolls vm, Brasilien mot Kroatien!
Och så får jag träffa Johan igen, känns konstigt att sova och vara utan honom ni när vi varåt med varandra varje dag och sovit med varandra varje dag i 1 vecka. Han gör mig så lycklig 😊

Nu är vi på väg hem iaf. Hem till kära Kungsbacka, men det hade inte vart fel att åka till zakynthos nu.
Kändes jobbigt att åka ifrån min underbara pappa nu 😔 önska att han bodde närmare.  • 144 Readers

Likes

Comments

Ikväll lämnat vi detta paradiset, så himla tråkigt 😔 har haft det helt underbart och det är ett så fint ställe. Kunde inte ha valt ett bättre hotell, god mat, fint rum, personalen är bäst och man kan inte klaga på dåliga solstolar eller äcklig pool.
Igår hyrde vi moppe så vi fick se lite mer av ön. Vi åkte upp till den bästa utsiktsplatsen på ön och såg över hela Zakynthos stad, de va jätte fint!
Haha just de ja, vi skulle tagit halv 11 bussen in till stan först så vi gick till bussen och väntade, den va självklart 25 minuterförsenad... Så kom den iaf och de gick av folk först. Sedan frågade busschauffören vart vi skulle, så vi svarade zakynthos och då sa han på dålig engelska "i Will be back, you stay here" och så åkte han. Och precis vid busshållplatsen ligger en liten affär och hon som jobbar där tyckte de va så konstigt att han åkte utan och ta med oss så hon ringde någon. Då hör vi bara hur hon står och gapar och skäller på grekiska och när hon lägger på säger hon. "He Will not back, he left you here. The bus driver is an asshole".
Så sjukt irriterande när vi stått och väntat i 35 minuter på den jävla bussen och så lurar han oss.. Men de va då vi bestämde oss för att hyra moppe och de va så värt, fick se mer av ön och så kände man sig som 15 igen haha 😊

Nu ska vi ha de gött tills att bussen hämtar oss vid 18.15 för att ta oss till flygplatsen☀️


  • 150 Readers

Likes

Comments

Igår gick vi upp tidigt för att äta frukost vid halv 8. Bussen hämtade oss vid 08.40 typ, sedan åkte vi in till zante town där båten väntade. De va ett stort pirat skepp som vi åkte med, besättningen va utklädda till pirater och innan vi gick på så tog vi ett kort tillsammans med en av piraterna. Det tog kanske 20 minuter sen åkte vi. Efter en stund så stannade vi på ett ställe för att bada lite, jag säger bara att turkosers vatten får man leta efter. De va iaf riktigt skönt att svalka sig efter att sitta på ett skepp med solen på sig hela tiden. Men där stannade vi i typ i 30 minuter sedan åkte vi vidare.
Då såg vi också dom blå grottorna, riktigt fint va de rätt cool att de kan bli så.
Sen åkte vi till shipwreck, när vi gick på båten på morgonen och hade åkt i typ 40 minuter så tänkte jag fan va långtråkigt, va de värt 600kr?
Och då ser jag shipwreck stranden och bergen där och jag blir helt mållös. De va de vackraste jag någonsin sett, de va helt jävla magiskt. Man måste verkligen se de med egna ögon för att förstå hur fint de e.
Synd att vi bara stannade där i 40 minuter typ. Jag hade kunnat vara där en hel dag, så fint vatten, bergen e så himla coola och de rostiga skeppet e konstigt nog så himla fint. Vi fick iaf se de och vi fick bada lite, de va de bästa jag har gjort i hela mitt liv! Kommer lätt att åka dit någon mer gång.😍

  • 165 Readers

Likes

Comments

Nu sitter vi och väntar på bussen som ska ta oss till hamnen, sedan bär det av till smuggler's wreck. Detta kommer att bli en bra dag 😊

  • 164 Readers

Likes

Comments

Ännu en dag med underbart väder. Jag va uppe tidigt idag för att ta dom bästa platserna, så nu ligger jag här och tar de lite lugnt innan vi ska gå och äta frukost.
Igår va vi här på hotellet under dagen sedan gick vi till stranden bredvid som heter banana beach och där åt vi lunch. De va en jätte fin strand, många som bor på hotell inne i stan åker dit för att komma till stranden,så de va säkert 5 eller 6 busslast som va där. En jävla massa jobbiga ungar som sprang runt precis bredvid vårt bord.. Sedan va vi bara på hotellet, vi spelade lite tennis men jävlar va varmt de va, man spelar typ i 3 minuter sen blir man as trött, men vi försökte iaf så vi va la där i 50 minuter kanske.

Idag ska vi ta de lugnt fram till halv 2 typ. Klockan 3 går sista bussen in till zante town, så den ska vi ta. Tänkte äta middag och gå runt och kolla lite för de blir lite tjatigt att bara äta på hotellet varje dag. Och imorgon ska vi åka till smuggler's wreck, det ska bli riktigt
kul faktiskt 😊👌

Har de hur bra som helst, vill aldrig åka hem haha 😄


Likes

Comments

Behöver inte säga mer än att vi har det hur bra som helst 👌 älskar hotellet!


Likes

Comments