Header

Välkomnar 2017! 

Detta året kommer att bli det böta året, jag kommer att bli moster till en liten plutt. Vilken lycka säger jag bara, detta barn kommer få så mycket kärlek och vad jag längtar! Erica och Anton kommer att bli bästa föräldrarna ❤! 

Jag och Johan börjar detta år med en liten resa till Sälen, bara vi två. Det kommer bli underbart då vi hyrt en egen stuga med bastu och allt och den ligger bara 200 meter ifrån backen, så mysigt kommer vi att ha de. Vi firar även 7 år tillsammans nu i januari, så det passar jätte bra att åka iväg bara vi två. 

Ja 2017, detta året är så välkommet! 

  • 17 readers

Likes

Comments

  • 71 readers

Likes

Comments

Det händer en del här nu. Voyance watches kommer nu gå att beställa på ett till ställe än på http://www.voyancewatches.com .
Inom en väldigt snar framtid så kommer de även gå att beställa på cdon.com vilket är väldigt spännande. Vet inte riktigt när dom kommer upp men som sagt, inom en väldigt snar framtid.
Känner att det går framåt, vilket är riktigt spännande! 

  • 75 readers

Likes

Comments

View tracker

Johan åkte till Frankrike idag och är borta tills på söndag. Så nu är jag ensam vilket jag hatar... Jag har inte så svårt för det på dagarna det är mer på kvällarna jag tycker de e jobbigt, sover så dåligt utan honom hemma. Men 4 nätter ska jag klara utan honom vid min sida!
Men vi åker förhoppningsvis utomlands tillsammans om två veckor, om vi hittar någon bra resa. Måste få lite sommar och sol, tiden går ju så fort så snart har vi la minusgrader innan sommaren ens har kommit på riktigt. Så jävla tråkigt, är verkligen ingen vintermänniska...

Nu ska jag kolla på The O.C och se om Johan hör av sig om en stund. Puss på er!

  • 110 readers

Likes

Comments

  • 137 readers

Likes

Comments

Vi har sedan vi flyttade in i vår lägenhet i november inte haft någonting i våran hall. Jag har varit på jakt efter ett fint sideboard, men har inte hittat något som passar in då våran hall är ganska så smal. Så jag fick iaf idén att göra ett eget, så jag har gjort ett med egna mått. Det blev ett betong bord med svart lackat som är svetsat efter mina mått. Igår blev de äntligen klart och jag är så himla nöjd, det blev till och med bättre än vad jag förväntade mig!
Det som står på bordet nu ska inte stå där utan de har jag bara ställt dit för att få lite känsla, samma med tavlorna på väggen, där ska det sitta andra tryck. Tavlorna har jag inte heller hängt upp med skruv eller spik, utan de har jag satt upp med dubbelhäftande tejp så man slipper fula hål i väggen, så smart och det sitter jätte bra! Så himla nöjd!!
/ S

  • 148 readers

Likes

Comments

Jag fick den bästa presenten av min älskling! Så himla nöjd!

  • 150 readers

Likes

Comments