Header

Varför ska man visa extra mycket kärlek till sin partner idag? Är inte alla dagar lika viktiga? Men, jag ska inte ljuga och säga att jag inte vill ha en liten blomma idag för idag är nog den dagen på året som jag kanske kan få en blomma utan att behöva köpa den till mig själv, haha.
Så vi får la se sedan om Johan kommer hem med något.

Har idag fått bilder på min systers ultraljudsbilder, hon är i vecka 20 och dom kunde nu se vad det blir för kön. Så nu vet vi vem det är som gömmer sig där inne i magen. Men oavsett om det blir en pojke eller flicka så är det mosters ögonsten och jag kommer göra allt för detta barn! Kan man längta mer efter något? ❤
Johans syster ska också ha barn, och hon kommer nu i april så det är inte alls långt kvar. Kommer bli massa bebis mys denna sommaren.
Jag kommer njuta massor!

Ha en fin dag alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 19 readers

Likes

Comments

Välkomnar 2017! 

Detta året kommer att bli det böta året, jag kommer att bli moster till en liten plutt. Vilken lycka säger jag bara, detta barn kommer få så mycket kärlek och vad jag längtar! Erica och Anton kommer att bli bästa föräldrarna ❤! 

Jag och Johan börjar detta år med en liten resa till Sälen, bara vi två. Det kommer bli underbart då vi hyrt en egen stuga med bastu och allt och den ligger bara 200 meter ifrån backen, så mysigt kommer vi att ha de. Vi firar även 7 år tillsammans nu i januari, så det passar jätte bra att åka iväg bara vi två. 

Ja 2017, detta året är så välkommet! 

  • 49 readers

Likes

Comments

  • 103 readers

Likes

Comments

Det händer en del här nu. Voyance watches kommer nu gå att beställa på ett till ställe än på http://www.voyancewatches.com .
Inom en väldigt snar framtid så kommer de även gå att beställa på cdon.com vilket är väldigt spännande. Vet inte riktigt när dom kommer upp men som sagt, inom en väldigt snar framtid.
Känner att det går framåt, vilket är riktigt spännande! 

  • 107 readers

Likes

Comments

Johan åkte till Frankrike idag och är borta tills på söndag. Så nu är jag ensam vilket jag hatar... Jag har inte så svårt för det på dagarna det är mer på kvällarna jag tycker de e jobbigt, sover så dåligt utan honom hemma. Men 4 nätter ska jag klara utan honom vid min sida!
Men vi åker förhoppningsvis utomlands tillsammans om två veckor, om vi hittar någon bra resa. Måste få lite sommar och sol, tiden går ju så fort så snart har vi la minusgrader innan sommaren ens har kommit på riktigt. Så jävla tråkigt, är verkligen ingen vintermänniska...

Nu ska jag kolla på The O.C och se om Johan hör av sig om en stund. Puss på er!

  • 142 readers

Likes

Comments

  • 169 readers

Likes

Comments

Vi har sedan vi flyttade in i vår lägenhet i november inte haft någonting i våran hall. Jag har varit på jakt efter ett fint sideboard, men har inte hittat något som passar in då våran hall är ganska så smal. Så jag fick iaf idén att göra ett eget, så jag har gjort ett med egna mått. Det blev ett betong bord med svart lackat som är svetsat efter mina mått. Igår blev de äntligen klart och jag är så himla nöjd, det blev till och med bättre än vad jag förväntade mig!
Det som står på bordet nu ska inte stå där utan de har jag bara ställt dit för att få lite känsla, samma med tavlorna på väggen, där ska det sitta andra tryck. Tavlorna har jag inte heller hängt upp med skruv eller spik, utan de har jag satt upp med dubbelhäftande tejp så man slipper fula hål i väggen, så smart och det sitter jätte bra! Så himla nöjd!!
/ S

  • 180 readers

Likes

Comments