Header

Efter väldig många visningar och budgivningskrig så är det äntligen våran tur. Vilken underbar känsla 🙌🏼🏡💑🥂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 12 Readers

Likes

Comments

Vilken underbar semester det har varit. En vecka innan jag gick på semester blev jag moster till världens sötaste lilla prinsessa, Junie. Kunde inte startat semestern på ett bättre sätt än att åka och gosa med henne. En helt perfekt liten tjej!💗

Har hunnit åka upp till fina pappa och min familj i skara hälsat på samtidigt som vi firade min lillasyster som blivit 16 år??? Vart tar tiden i vägen egentligen? Hon är ju fortfarande typ 6 år för mig..

Jag och Johan har varit i Spanien, i vårt kära Cala d'or. Helt klart det finaste stället jag vet, vi har verkligen hittat vårt ställe som vi kommer att komma tillbaka till flera gånger! Vi hade en fantastisk resa och älskade vårt hotell.

Vi har hunnit vara en del i sommarstugan med Johans familj.
Min syster Kickan har varit hemma från Tyskland, så vi har varit med henne och grillat och umgåtts med min familj.
En helt perfekt semester, hade gärna haft några veckor till men det får vara bra för stunden.

Men höjdpunkten för denna sommaren är helt klart att jag blev moster till min lilla Junie, som jag älskar henne. Hon kunde inte ha haft bättre föräldrar än Erica och Anton 💗

  • 32 Readers

Likes

Comments

Natten till fredag blev jag äntligen moster till en liten flicka, Junie 💗
Vilken lycka och så mycket kärlek till detta barn. Jag kommer att göra allt för dig och älska dig
För all tid.

  • 33 Readers

Likes

Comments

Nu har vi äntligen bokat sommarens resa. En vecka i vårt underbara Cala D'or. Ett ställe som verkligen har blivit mutt happy place! Detta kommer bli hur skönt som helst 🙌🏼

  • 67 Readers

Likes

Comments

Varför ska man visa extra mycket kärlek till sin partner idag? Är inte alla dagar lika viktiga? Men, jag ska inte ljuga och säga att jag inte vill ha en liten blomma idag för idag är nog den dagen på året som jag kanske kan få en blomma utan att behöva köpa den till mig själv, haha.
Så vi får la se sedan om Johan kommer hem med något.

Har idag fått bilder på min systers ultraljudsbilder, hon är i vecka 20 och dom kunde nu se vad det blir för kön. Så nu vet vi vem det är som gömmer sig där inne i magen. Men oavsett om det blir en pojke eller flicka så är det mosters ögonsten och jag kommer göra allt för detta barn! Kan man längta mer efter något? ❤
Johans syster ska också ha barn, och hon kommer nu i april så det är inte alls långt kvar. Kommer bli massa bebis mys denna sommaren.
Jag kommer njuta massor!

Ha en fin dag alla!

  • 81 Readers

Likes

Comments

Välkomnar 2017! 

Detta året kommer att bli det böta året, jag kommer att bli moster till en liten plutt. Vilken lycka säger jag bara, detta barn kommer få så mycket kärlek och vad jag längtar! Erica och Anton kommer att bli bästa föräldrarna ❤! 

Jag och Johan börjar detta år med en liten resa till Sälen, bara vi två. Det kommer bli underbart då vi hyrt en egen stuga med bastu och allt och den ligger bara 200 meter ifrån backen, så mysigt kommer vi att ha de. Vi firar även 7 år tillsammans nu i januari, så det passar jätte bra att åka iväg bara vi två. 

Ja 2017, detta året är så välkommet! 

  • 110 Readers

Likes

Comments

  • 164 Readers

Likes

Comments

Det händer en del här nu. Voyance watches kommer nu gå att beställa på ett till ställe än på http://www.voyancewatches.com .
Inom en väldigt snar framtid så kommer de även gå att beställa på cdon.com vilket är väldigt spännande. Vet inte riktigt när dom kommer upp men som sagt, inom en väldigt snar framtid.
Känner att det går framåt, vilket är riktigt spännande! 

  • 168 Readers

Likes

Comments