View tracker

Väckte min kära sambo med adventsfrukost i morse! Så mysigt, gäller att ta vara på sina lediga helger! Därefter begav vi oss in till stan för att fixa hem lite grejer, väl hemma stod vi för lite adventsfikat till några kära vänner! Underbar söndag! Även papp kikade in på ett hörn senare på kvällen, vilken helg!

Avslutar helgen med en bild från i somras, kan trots denna faktiskt härliga årstid längta lite till sommaren! Bild tagen samma dag som Håkan Hellström stod på schemat i Göteborg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Har sedan länge vetat att ingefära är jätte bra för kropp och hälsa men ändå har jag varit dålig på att använda det. Senast har jag hört att det är många som tar just en shot till frukost med blandning av bland annat ingefära och den idén hajade jag direkt. Hur smidigt! Ska se hur det fungerar, jag har jätte dåligt immunförsvar så hjälper det lite så är ju det bra!

Jag använde:

* 200g Ingefära

* 1 liter vatten

* 1/2 dl honung

* 2 citroner

(Vet att många även tillsätter chili, men av erfarenhet vet jag att ingefära är tillräckligt starkt för mina smaklökar!)


Kram.S

Likes

Comments

Som ni ser började jag med lussebullar! Lånade ett recept från köket.se. Tycker ofta att de har så bra recept så brukar vända mig dit! Nu jäser dem, tråkigt att vänta!! Men snart så! Jag bara älskar lussebullar, dock är jag inte jätte duktig på att baka om jag ska vara ärlig, så får se hur detta blir!

Som ni ser så blir inte mina så runda och fina, men de är väll charm med det med, hehe!

Mys på med er!

Kram.S

Likes

Comments

Och till det att man får vakna upp och äta lugn frukost - så har vi haft färska frallor varje lördag nu i en månad, tänk om man kunde fått ha de jämt! Så lyxigt!

Som lovat spelas endast julmusik idag och de sattes igång för länge sen, när kaffet är uppdrucket ska jag börja med lussebullar eller en blandning som ska bli ingefära shots! Vilket tycker ni?

Ha en grym dag i dag - det ska jag !

Kram.S

Likes

Comments

Asså det var länge sen jag längtade så mycket efter helg! Men å vad skönt det ska bli när vi väl är färdiga i skolan här idag! Vi sitter i slutspurten så det är en del kvar men sen.. sen.. tar jag helg!

Ska njuta till fyllo, handla lite verktyg, sova ut imorgon, baka lussekatter, spela (hög) julmusik, hälsa på farmor och farfar (och pappa) och printa in så mycket julstämning jag bara kan!

Nu blir det lunch här i skolan!

Kram.S

Likes

Comments