​Blev klar i skolan relativt snabbt idag. Därefter åkte jag upp till nagelsalongen och gjorde mina naglar. Det känns så bra och man känner sig så fin. Kunde inte låta bli att - put some glitter on it. Älskar glitter. 

Asså jag vet inte hur det är i resten av Sverige men här är det riktigt kallt, runt tio minus. Hur är vädret hos er andra? Trots detta, tog jag en promenad tillsammans med en vän till mig och det var välbehövligt. Skönt med frisk luft och få prata av sig lite!

I morgon beger vi oss till Malmö, får se vad dagen har att erbjuda. 

Ha en fin kväll!

Kram.S


Likes

Comments

Det går bra i skolan just nu, ligger mer än i fas. Känns hur skönt som helst och samtidigt veta att termin 4 inte börjar fören den 16 januari!

Gårdagen bestod av skola, återvinningscentral för att slänga skräp, städa hela huset och handla mat senare på kvällen - väl hemma var jag rätt slutkörd - där av inget inlägg igår.

Idag var jag i skolan vid 9 och satt till 14.30, hann med hur mycket som helst även idag! Så imorgon kör vi ett sista race sen tar jag helg! Och det känns hur bra som helst - för jag har gått halvvägs nu! Det är lika lång tid kvar som jag har gått i skolan nu, det känns nästan lite overkligt! Men känns otroligt bra! Fick hem ekonomisk sociologi igår med och är taggad på vad våran har att ge!

Ikväll kanske vi planerar för bio - det är vi så värda!

Likes

Comments

Hej allesammans!

"Semestern" från bloggandet blev längre än vad jag själv tänkt, då jag i söndags för en vecka sedan blev sjuk. Det var länge sedan jag var så dålig, så min "lediga" vecka som jag skulle ha mellan jul och nyår, resulterade i att jag var sängliggandes. Men sånt tycker jag man hör alltid, så fort man på riktigt kan känna sig ledig och slappnar av, ja men då är det som att sjukdomarna knackar på dörren.

Är trots detta otroligt glad att jag inte var magsjuk och att det "bara" var hög feber och allt där till. Jag var uppe på benen till fredag, så det tog sin lilla tid och jag missade två jobbtillfällen. Men tyvärr måste man lyssna på sin kropp i bland, det hade aldrig gått faktiskt.

Jaja, slutsnackat om tråkiga sjuktider hit och dit. Hoppas ni alla är friska och glada. Nyår har ju faktiskt redan passerat och vi är redan inne i 2017. Känns riktigt gött! Har ni några nyårslöften?

Själv har jag inga löften till mig själv, jag har för dålig karaktär för att hålla dem när det bara gäller mig och ingen annan. Däremot har jag mål. Dessa ska jag i veckan skriva in i min nya bok jag inhandlat idag. Jag ska jobba mot målen och sträva efter att nå dem. Hoppas att det är en smartare väg att gå för min del.

Hoppas ni vill hänga med mig på det nya året. Ha en otroligt fin måndagskväll!

Kram.S

Likes

Comments

Först hade jag inte alls tänkt att ta ledigt - men så blev det! Julen är till för att umgås och därmed ska sociala medier inte vara till hands lika mycket! Tycker jag. Och så kommer det att förbli även idag, ville bara tala om att jag kommer tillbaka! Och det ör redan imorgon men det riktiga startskottet går efter nyår! Nästa år har jag höga mål och roliga ideer!


Hörs imorgon igen!

Kram.S

Likes

Comments

Jahopp.. För några veckor sedan fick jag tag på kursplanen för vårterminen - i vår ska jag läsa sociologi igen med inriktning Samhälle och arbetsliv. Detta ska verkligen bli hur kul och spännande som helst, men tufft. Iallafall, ikväll beställde jag böckerna. Jag gillar att beställa hem dem i tid för att slippa fundera på det vid kursstart. Dessutom så gjorde jag så denna terminen som varit att jag beställde alla böcker på en gång, vilket jag också gjorde till terminen som kommer nu. Det blir en klumpsumma, vilket kanske inte alltid är så kul för plånboken, men fördelen är ändå att slippa fundera på böcker igen fören till hösten, vilket väger tyngre! Dessutom har jag detta året faktiskt börjat handla en del begagnat. Både för miljön och för att det är billigare. Hela förra året köptes allt nytt, vilket såhär i efterhand inte varit billigast. Nu gör jag så att jag beställer det mesta begagnat och det som inte finns inne beställer jag istället nytt som på https://www.adlibris.com/se

Trevlig kväll hörrni!

Kram.S

Likes

Comments

Jag har stor ambition för nästa år. Jag längtar faktiskt efter ett nytt år. Jag känner mig rätt färdig med 2016 och för första gången på många år känner jag att 2017 verkligen kan bli MITT år. Egentligen inte av någon speciell anledning men ser mycket jag vill göra. Och har man vilja så kan man nå långt! 

Har ni skrivit upp några mål inför nästa år? Jag har några stycken, och det känns jätte bra. Jag har önskat mig en fin skrivbok i julklapp men får jag inte det så ska jag införskaffa mig en i mellandagarna och skriva ner alla mål och idéer.

Ha en fin onsdag! 

Kram.S

Bild lånad av Google.se

Likes

Comments