Header

Hej fina! Det är långhelg och jag har inprincip redan tagit sommarlov. Gjorde klart min sista inlämning i fredags, so I'm done!!! Hur har ni det? Var ett tag sedan jag kikade in, har min kamera hos min kompis och inte orkat hämta den hehe. Idag ska jag storstäda mitt rum, orkar inte längre leva i ett stökigt rum haha.

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

spanska plugg innan nationella

skolmaten som alltid är på topp, lööööv it<3

trodde bilden skulle bli fin, men nja på den

Likes

Comments

Tjenarö, hur är det med er? Mig mig är det bra, forfarande kaos i mitt huvud. Men det är bättre och jag kan nästan varje dag bocka av uppgifter, sååån härlig känsla när man lämnar in inlämningar eller gör klart ett prov. Jaja, ska plugga inför nationella i spanska nu och jag tror jag är ganska förberedd. Nationella i språk är ju frivilligt och alla skolor ett val om de ska göra de eller inte. Tycker man ska bestämma om alla ska göra proven eller inga, inte några här och där. Onödigt haha!
Puss, ha de

Likes

Comments

Likes

Comments

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Morning thoughts 

Hur är det med er idag? Med mig är det helt okej. Känner ångest och stress inför dessa kommande veckorna, eller ja det är bara 2 veckor kvar. Grejen är att vi har så mycket som ska göras i skolan som ska få plats innan sommarlovet, känner bara att jag inte kommer hinna allt?! Jag tycker det är så dåligt att ALLT ska hamna precis innan lov, inte bara sommarlovet utan alla lov över lag.Pga all stress jag har fått över skolan har jag hamnat i obalans, jag känner inte att jag hänger med. När jag är sressad blir jag lätt orolig över saker som jag egentligen inte behöver oroa mig över. Detta händer verkligen alltid. Men om två veckor hoppas jag att allt blir lugnt igen. Ha en bra vecka!

Likes

Comments

Tjenare hallå på er! Hur längesedan var det inte jag kikade in här? Jag försvann ett tag, but I'm back (I think). Jag har helt enkelt haft en liten bloggsvacka. Det har varit så sjukt mycket i skolan nu sista vekorna av vårterminen. Det är bara nationella i spanska som vi har kvar, vilket är så skönt. Dock är det mycket kvar utöver de nationella. Men snart är det sommarlov, försöker hålla ut de sista dagarna och ta vara på min underbara klass som snart splittras. Längtar så till sommarlovet då jag kommer ha tid till att fota och blogga när jag vill!

PUSS

Likes

Comments

Tjenare på er! Hur är det en måndag som denna? Med mig är det bara bra, har humöret på topp även motivationen till skolan har kommit tillbaka. Hoppas att denna motivationen stannar ett bra tag till. Måndagar är verkligen en bra dag, det är inte många som tycker det. Jag tror att ens schema har stor betydelse om man tycker måndagar är bra eller inte. Jag har ett jättebra schema och jag har även en bra eftermiddag. Efter skolan så gick jag med världens matkoma till friståendeträningen, trodde faktiskt att jag skulle bli illamående. Men som tur var så kände jag inte av något sånt. När jag kom hem körde jag ett hemskt mag och ryggpass, gjorde ont överallt. Och i stunden laddar jag upp med denna måltiden för lite kvällsplugg. Visst ser det gott ut!? MUMS!

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en sån himla fin dag. Jag och en kompis hade picknick i den 19 gradiga värmen och vi hade kortbyxor och t-shirt(!!) Kändes verkligen som sommar när det var som varmast. Nu ikväll så var det en jättefin solnedgång så jag var som vanligt tvungen att gå ut o fota!

PUSS!

Likes

Comments

Tjenixen! Var bara tvuuungen att tipsa om denna ögonbrynspennan från Anastasia. Den heter brow definer och kostar 255kr. Det är dyrt och det finns säkert lika bra pennor som är billigare. Men jag tycker denna är värd alla pengarna. Det går så lätt att ta på, tag ca 5 minuter med denna och annars med mina tidigare produkter har det tagit MINST 10 minuter. Så om ni är ute efter en bra brynpenna, buy this wonderful product!! PUSS<3

Likes

Comments

Hej fina ni!

Tisdag idag och jag har nu på eftermiddagen bara tagit det lugnt. När jag kom hem så skulle jag baka, men tyvärr fick jag i tvål i den (kom ifrån kokosoljan som någon hällt tvål i..) så efter jag hade ätit lite av den mådde jag så illa. Men det gick över efter ett tag, vilket var väldigt skönt. Men efter mitt illamående gick över kom huvudvärken från ingenstans. Istället för att vara uppkopplad på mina skärmar så bestämde jag mig för att göra vecka 12's planering som jag egentligen skulle gjort i söndags, men det fick bli nu istället. Jag har en ganska lugnt vecka, har lite plugg, något möte och en synundersökning jag ska på.

Varför jag inte skriver i en vanlig kalender är för att jag tycker mycket mer om att göra min planering själv. Jag tycker om att ha en kalender också, men detta slår allt. Att göra mina planeringar snygga gör så att jag får mer motivation till att göra sakerna som står på pappet haha. Att göra egna veckoplaneringar är något som tycker är väldigt avkopplande och det blir som en paus i vardagen. Det är inte ofta vi gör sånt här, 1 gång i veckan räcker. Sätt sig ner, med en kopp te, några färgpennor och din favoritmusik i bakgrunden Det är verkligen något jag kan rekommendera!

Hoppas ni har haft en bra tisdag, PUSS<3

Likes

Comments

Hej på er fina! Hoppas eran helg har börjat bra. I morse gick jag upp klockan 6 för att fota i soluppgången med Saga vilket gick sådär, det blev ingen riktig soluppgång för att det var för mycket moln tyvärr.. Men vi gick ut lite senare för att fota och då var det strålande sol. Jag älskar verkligen (vem gör inte?) att fota i bra väder. Det gör allt så mycket bättre. Dagens planer är att träna och bara ta det lugnt. Jag ska träna fristående idag men jag inte träna fullt ut då jag varit förkyld. Sen tror jag att jag ska köpa med något gott hem och bara myyysa.

Imorgon händer det inte heller så mycket, det enda jag har planerat är att försöka fånga soluppgången och städa. Jag hoppas verkligen att det inte är molnigt imorgon, annars kommer jag gå upp väldigt tidigt helt i onödan haha. Här är några bilder från idag och hoppas ni får en bra lördag, PUSS!

Likes

Comments

Alltsååååå, titta vilken fin solnedgång! Bara älskar att fota i sånna här stunder, man blir så glad!

Likes

Comments