Hej tisdag!! Whazup? Idag gjorde jag både ett SO och ett oförberett spanska prov. Kändes speciellt skönt att få SO provet överstökat och nu har jag en mindre uppgift innan lovet. Nu ska jag bara se på gossip girl och dricka te, myyys! Alltså gossip girl har blivit min nya obsession, jag vet, jag är typ den enda som inte sett på gossip girl. Men hellre för sent än aldrig!

Hadeeet, PUSS

Likes

Comments

Hej fina ni!

Imorse vaknade jag runt 8, såå härligt att vakna tidigt! Jag gjorde mig i ordning ganska fort för att kunna ta några bilder med soluppgången. Senare så åkte våran familj tillsammans med en annan familj ut till skogen. Tur att jag tog med kameran för jag fick såå bra bilder och vilket väder, vårfeelings!

Till veckan så har jag ganska fullt upp med prov, alltid ska det vara så mycket i skolan innan loven. Så nu ikväll står plugg på schemat. Ska bland annat plugga på mitt kalla kriget prov som jag har på tisdag. Bläää. Men efter denna vecka är det sportlov vilket ska bli så himla skönt.

Hoppas ni får en fortsatt bra söndag, PUSS & KRAM

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Skulle bli ett hjärta eftersom det är alla hjärtans dag, men nja. Ser mest ut som en pizza med en knäpp form, syns inte ens att det är ett hjärta haha.

Likes

Comments

Var så fint på sjön idag, var tvungen att gå ut och ta några kort!!

Likes

Comments

Några bilder från igår kväll. Sooooo prettyyy!!!

Likes

Comments