View tracker

Himmeln igår var helt magisk. Var tvungen att springa till bussen så hann inte ta så bra bilder haha.

Hej! Allt bra med er? Med mig är det bra, har bara lite kaos i mitt huvud. Har tusen saker att göra verkligen, svara på mail, plugga, städa, plugga mer och lite annat smått. Ja, vi får se om jag hinner allt idag. Morgonen började med en powerwalk, sen så gjorde jag klart en hemkunskapsinlämning, körde yoga och åkte skridskor i det superfina vädret! Nu i eftermiddag ska jag bara fortsätta med plugget, visst låter det kul? Hahah nja.

Hoppas ni får en fortsatt bra lördag, KRAM

Likes

Comments

1. Få hem min kamera

Jag vet att jag tjatat och skrivit så mycket om denna kameran som aldrig kommer och att jag har dåligt tålamod. Men som sagt, har väntat så länge och ska bara bli så kul att hålla på med den. Lära sig de nya inställningarna, fota andra kanske och även bli fotat.

2. Vara klar med alla nationella prov

Jag både är nervös över de samtidigt som jag inte är det. Bara något som jag ser fram emot att vara klar med. Jag tror att jag kommer att känna mig lugn efter att ha gjort några och sedan kunna slappna av under restan av de. Men jag minns hur nervös jag var när jag skulle göra mitt första tala-nationella. Men sen när jag hade gjort det första försvann nervositeten för de andra två!

3. Börja gymnasiet

Jag är faktisk lite trött på att fortfarande gå i högstadiet, trots att det bara är mindre än en termin kvar. Men jag tror det kommer gå rätt snabbt och dessutom har jag ett långt sommarlov att längta till haha.

4. Dubbelsalto

Längtar så sjukt mycket till när vi ska börja köra rondat-flickis-dubbelsaltooo. Det är inte förrens i sommar, men ändå.

5. Sommaren

Sommarlovet kan nog vara det bästa som finns. Har två specifika saker som händer i sommar. Det ena är att min bästavän Tuva som bor väldigt långt ifrån mig kommer hit, hoppas hon stannar en hel månad haha. Sen det andra är att mitt gymnastiklag ska på läger, ser fram emot det så mycket.

Hoppas ni får en bra torsdag, KRAM

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det dags för oss 01:or att söka gymnasium, om man vill. Har länge varit osäker på vad jag ska gå och vad jag kan tänka mig att gå. Nu senaste månaden har jag varit hundra procent säker på vad jag ska gå. Jag ska söka till samhällslinjen med inriktning beteende, det känns så bra att jag äntligen är säker på vad jag vill gå. Förra året i min stad var det ekonomilinjen som var populärast. Men i år så ska typ alla välja samhäll, vilket känns lite sådär. Det blir en högre konkurrens och alla kanske inte kommer in. Får hoppas på det bästa.

Jag har så svårt att bestämma vad som ska vara mitt andra och tredjehandsval. Samhäll är verkligen det enda jag kan tänka mig att gå. Både mitt andra och tredjehandsval är också sam, men i en annan stad vilket betyder att jag måste pendla dit. Alltså nu när man inte går i gymnasiet än så låter inte "att pendla" jobbigt. Men jag kan tänka mig att det blir jobbigt efter ett tag. Vad ska ni välja för linje? KRAM

Likes

Comments

Hej från en SÅ trött Sofia! Blev så sjukt trött från ingenstans haha. Har massa skolarbete som jag skulle börjat med vid 4 som jag fortfarande inte gjort, wopsi.
Har så lust att bara skita i det och ha hemma spa istället, hmm.
Måste berätta att min kamera är påväääg om några dagar(!!). Den kommer i början av nästa vecka. På hemsidan står det 7-18 dagar och när jag hade väntat mer än 18 dagar så skickade jag ett mail till företaget och frågade vart mitt paket var. De svarade typ att de var ledsna över att paketet var försenat och att de skulle shippa det från lagret om en vecka (detta skrev de innan helgen). Så när jag får min kamera så har jag väntat i en månad. Läste lite recensioner om hemsidan och 95% skrev att de har fått vänta upp emot en månad. Så jag är inte ensam. Om ni undrar vilken sida så heter den "mydigitalland.com". Väldigt bra priser på elektroniska saker men sena leveranstider.
Hoppas ni haft en bra dag, KRAM!

Likes

Comments

View tracker

1. Tidsoptimist/tidspessimist?

Oj. Det roliga är att jag kan vara båda. Vissa stunder tror ofta att jag hinner saker även när det nästan är omöjligt och ibland är jag en sån som måste vara i tid till allt!

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Under veckodagarna är det eftermiddagarna, då jag har träningar vilket alltid är höjdpunken på dagen! Under helger är det oftast morgonen, tycker om att vakna tidigt och veta att man är ledig

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Svår fråga! Jag kan inte välja en haha, väljer fredagar, lördagar och söndagar. Fredagar, slutar kvart över 12 och har oftast en längre träning på kvällen. Lördag, då jag oftast hänger med en kompis eller gör något. Har inte tid med sådant under veckodagarna. Söndag, VILODAG till max!

4. När går tiden som snabbast?

Alltid när jag har som roligast.

5. När går tiden som långsammast?

När jag borstar tänderna och när jag går i skolan haha.

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Beror på om mina ögonbryn vill samarbeta eller inte. Kan va allt mellan 10-45 minuter beroende på vart jag ska.

7.. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Träningarna, att fixa sig och kompisar.

8. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Helt klart skolan och allt plugg.

9. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Vaknar 6.15 och lägger mig oftast 21.30-22.00.

10. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Kompisar, fotografering, allmän ledig tid.

11. Vad händer de kommande tre timmarna?

Skola, friståendeträning och plugg!

Likes

Comments

​Hej! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Vid 10 drog våran familj tillsammans med några andra familjer ut på sjön för att åka skridskor. Det var så himla fint väder vilket gjorde turen ännu bättre. När vi kom hem tog jag en lång dusch och nu sitter jag här med mitt te, mina mackor och tända ljus. Jag älskar verkligen söndagar, eftersom det är nästan den enda dagen i veckan jag kan bara ta det lugnt, sitta och plugga, planera och helt enkelt ha egentid med mig själv. Tror det är väldigt viktigt att man har det någon gång ibland. Inte bry sig om något annat än sig själv. Nu ikväll ska jag skriva lite på en svenskaredovisning, planera veckan som kommer och dricka mer te haha. Hoppas ni får en bra kväll, KRAM! 

Likes

Comments

Hej fina! Hoppas ni har haft en bra dag, jag har haft det väldigt bra. Först vanlig skoldag och senare på kvällen träning. Idag körde jag för andra gången överslag volt vilket kändes skitkul! Alltid kul när man utvecklas och kan gå över till svårare övningar.

Börjar få såå dåligt tålamod med denna kameran som jag beställt. Har väntat snart i 1 månad. Jag orkar inte vänta mer haha. Trodde den skulle komma för en vecka sedan då jag räknat ner alla dagar. Sen sa någon till mig att det bara är veckodagar men räknar och inte helger haha! Det har även varit juletider och alla beställer saker både innan och efter jul. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur det nu är man säger!

KRAM

Likes

Comments

tröja/bikbok, byxor/vila, väska/ginatricot

Hej! Idag är det första skoldagen efter lov och gissa vem som försov sig, jo jag! Så nu sitter jag på den "sena bussen", alltså den som går efter min ordinarie buss jag brukar åka. Det är ingen speciell dag i skolan och faktiskt inget efter skolan heller vilket är väldigt skönt!
Det jag har på min to do list idag är att plugga liiiite kanske, sen det andra som jag inte vet om det är något som kategoriseras inom "to do list". Men det jag ska göra ikväll är i alla fall att lägga mig tidigt(!!!) Asså mina sömnvanor och rutiner när det gäller att lägga sig är helt ur balans. Inatt och nätter före det har jag knappt sovit. Så ikväll ska jag lägga mig tidigt!
Vad ska ni göra idag? KRAM!

Likes

Comments