Tänkte dra ut på en löprunda nu när Tobbe åkt till jobbet eftersom jag inte kan somna om. Men icke, har värsta kramperna i magen. Känns som jag ska gå sönder ibland. Så fort jag nyser känns det som att någon stoppar in en kniv vid livmodern. Fattar inte vad som är felet, och varför ska det alltid hända när jag ska träna? Kanske borde sluta träna helt och hållet. Ska försöka somna om en stund och sen dra ut på en PW elr löprunda om jag nu får det för min lilla kropp. Sen kötta på gymmet. Hoppas på en bättre dag idag.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag sätta mig ner i soffan med varm choklad och grädde + en macka på det. Ska försöka plugga lite och sen kolla film!:)

Likes

Comments

Har snart varit ledig en vecka, sjukt hur fort tiden går.. Katten går runt och gnäller för att han vill ut och gå men jag har absolut ingen ork. Ja jag går ut med min katt i koppen eller så springer han lös i halsband. Måste dock alltid vara med ute då han egentligen är en innekatt och väldigt nyfiken av sig, hoppar in på grannarnas altaner osv.. Kanske inte är så poppis om dom skulle va hemma, vad vet jag.. Så måste hålla lite koll på honom.

Vaknade tidigt imorse för att Tobias skulle åka till jobbet. Somnade sedan om en stund innan jag skulle skjutsa mamma till tåget. Åkte sen till Tasha för att hämta upp sömntutan sen bege oss till gymmet. Är fortfarande sjuk och har massa slem i halsen, vilket ledde till ett rätt dåligt gympass.. Höll på att svimma och kallsvettades nästan hela tiden. Får nog vänta några dagar till innan jag kan börja köra..

Åkte och hämtade mamma igen efter de och sedan åkte vi för att köpa nya vita gardiner till mitt rum. Käkat lunch och städat lite smått i rummet. Resten får Tobias ta när han kommer hem!

Skulle bara vilja krypa ner i sängen och sova en stund.. Men måste plugga till min jäkla redovisning nästa vecka. Varför får man ens plugg under ett lov? fy.


Likes

Comments

Nybadad och ren! Katten kände för ligga och kolla på och plaska lite med tassarna i vattnet.. Ja vad ska man säga! Ska ner och kolla tvättid nu och sen handla tacos tills ikväll! Tänkte träna idag eftersom jag är ledig men icke.. Vaknade av att jag drunknade i mitt egna snor typ och världens tankvärk. Fyfabian!

Likes

Comments

Måndaag igen, låt denna vecka gå fort. Nästa vecka börjar skolan igen, satan va skönt. Lönen kom in idag också! Ska boka tatueringstid nästa vecka också, spännande! Drog till gymmet efter en låång arbetsdag.. Körde ben. Dom skakade som aldrig förr. Riktigt skönt efter! Kör knappt kondition nu för tiden på gymmet, tycker det är så ap tråkigt. Imorgon får det bli en löprunda.


Likes

Comments

Nu har jag varit sådär kass på att skriva igen. Men jag lever. Jobbar tränar och sover.
Försökt mig på att ta bort snabba kolhydrater under vardagarna också, går väl helt okej faktiskt!
Men känns inte som jag märker någon skillnad förutom att jag inte blir lika trött snabbt.
Btw har ni testat nya celsius smaken päron? Sååå himla god. Nya favoriten efter apelsin!

Nu ska jag väl försöka göra något vettigt av denna lördag. Puss på er!

Likes

Comments

Måndag, den där intressantaste dagen på veckan.. Jovars.
Ska ta mig ut på en promenad snart, är sån grym träningsvärk i baksida lår och rumpan.. Hårt pass eller otränad?.. Otränad gissar jag på då jag inte kunnat gymma på 2 månader haha..
Nej nu lär jag röra på fläsket innan det blir för sent!


Likes

Comments

Är nu mera brunhårig. Mitt liv suger en aning också så därför har det inte blivit något bloggande. Skärpning!
Kommer tillbaka snart. Eller något. Lovar.​

Likes

Comments