Japp, nu var det längesen... Otroligt längesen, nästan så man glömt att man har en blogg!

Bilen.. Bmw'n... Behöver vi inte ens gå in på den står där och motivationen är som bortblåst, men sker allt enligt planen så får man snart hjälp av en riktigt duktig driftare att slänga ihop den eller iallafall att han ger mig en sådär lagom snygg och diskret smäll på käften så man får igång pillandet! V70 ska snart få på vintersulor och man har förberett sig med slipade lyktor så man har någon sikt i vinter nere på Limmet SpeedFactory, hos Jonas. Tack för jobbet! Av det som gick och göra med skräpet till lykor då! Haha! Sen har det stått still. Och där sätter vi en pinsam punkt!


Annars så lever jag och flänger runt åt alla håll och kanter som vanligt! Som den virvelvind man är har man ju otroligt svårt att sitta still eller att bara göra en sak åt gången! Många bollar i luften samtidigt har jag och har haft! Jag har vart på olika event av olika slag, allt från rockabilly till rave och krogen. Nya krogar har man testat, olika vägar har man pompat rockabilly på och som jag nämde tidigare har man till o med vart på rave! Det va något nytt och väldigt roligt! Gick dit med ett öppet sinne men väntade mig endå något, som alla andra en stämpel av muppar. Men tvii fick jag! Man ska aldrig döma något genom viska leken. Sen absolut finns det muppar på alla ställen man hamnar på, framförallt krogen! Haha. Säger inte att det är min grej men man ska ju uppleva allt en gång innan man försvinner från "planeten".

På tal om att uppleva saker innan man går vidare, så ska jag nog sätta mig och skriva en "to do"-list. Det är väl endå en sak alla borde ha, mål i livet. Haha säger fröken släng och fläng som aldrig håller sig till nått... Over and out!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Yes, tankarna som snurrar i huvudet är ofta samma! Du vet det gamla vanliga, du lever bara en gång - livet e för kort för att ha tråkigt - chansa annars ångrar du dig, o så vidare.. Vi har alla den perioden i livet, eller flera perioder i livet då man stannar upp för några sekunder för att bestämma sig att avsluta det kapitlet. Och just där är jag nu! Fast några sekunder efter! Jag har avslutat ett stort kapitel i mitt liv och kan inget annat än att se fram emot det nya! Det enda tråkiga är att I'm fucking alone! Nej så illa är det väl inte men alla, jag tror fan de e alla mina närmsta tjejvänner har förhållande eller liknande. Och här står jag efter två år (och några pauser) helt plötsligt på andra sidan vägen! Typiskt! Hah! 😄 Men men jag e glad endå! Har lixom fått glöden tillbaka på något vis, samt energin! Vilken energi! Trodde aldrig att jag självmant kunde gå upp innan 10 eller ens innan 12 på dan! Nu flyger jag upp 😄 inte riktigt men nästan!

Och bilen, eller bilarna, bmw är på plats för att börja grejas med ordentligt och Volvon rullar som den ska - inte riktigt men ungefär! (: Den tar mig till jobbet och ser i alla fall någorlunda snygg ut, den duger! Och påtal om jobb, nu jobbar jag mitt första nattpass sen månader tillbaka men det är bara tillfälligt, ett extrapass här och där skadar ju inte!

Men vi får ju inte glömma att till helgen är det gatebil, event i gbg eller greja e36 som står på schemat. Kan bara inte bestämma mig för vad. Tjejen med beslutsångesten och lite bokstavskombinationer kan ju aldrig bestämma sig. Sen om jag bestämmer mig så blir de alltid något annat endå! Yes självkontroll till hundra 💯!

Kan skriva en roman om jag vill men icke! Kaffet väntar och jag ska kolla el-schema till bilen. Önska mig lycka till 😘

Likes

Comments

Jaa jag ska nog börja blogga för en annan domän snart men mer om det kommer till helgen, har inte tid att ändra och fixa allt nu då jag jobbar långa dagar fram till helgen. Rätt gött att man börjat jobba igen efter 6v ledigt! Joo men nog om det haha, dags att sova snart då dagen börjar 5.30 och slutar 22.30 imorgon 💯💸💸

😘

Likes

Comments

Oh my?! Bästa bilden ever 👆😱😈
Nu ska jag hitta på något busigt snart, ;)

Likes

Comments

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och kollar genikampen hos en vän, sover nästan här mer än hemma. Men vad gör det? ;) vem vill sova själv, fy så tråkigt!

Börjar inte förens två h, så blir att piffa till sig. Även höra av sig till några fotografer som frågat om fotoshoots som jag ska boka in. Har ni några önskemål så skriv det här i kommentarer. Instagram - @Sofiadiiesel eller på Ask - @sofiadiiesel . Vore roligt att höra om vad ni vill se 😘

Bild på min super snygga Sverige bikini 👏😍👇

Bild från dansen i Askum, roligt att vistas på hemmaplan ibland! 👆

Likes

Comments

Råkade ändra hårfärg. Har inte vant mig än men kommer nog tycka om det mer ju längre tiden går ;)

På måndag är min ledighet slut, då är det tillbaka till jobb och verkligheten :/ inte alls taggad! Men det är väl ingen efter semestern!? Bara att bita ihop!

Likes

Comments

Japp, nu är jag på de humöret att jag stor städar! Eftersom om tre veckor flyttar jag, till okänd ort eftersom jag inte ens vet själv vart jag ska ta vägen. Men tror jag kanske har en lösning, men vi får se. Jag är otroligt glad att jag har mina vänner runt mig eftersom familjen är så långt bort. Vet inte vad jag hade gjort utan dem.

Just nu sitter jag i min charmigt snygga pyjamas och dricker kaffe. Jag tvättar alla överdrag till dynorna, gardiner och vise versa samt dammsuger ur soffan och hällt ättika 24% på dynorna då en katt råka pissa på dem, så nu luktar hela lägenheten ättika... Jag ska snart börja packa ner all skit i lådor så det är klart. Jag behöver endå inte ha massa pynt framme, ingenting mer än soffa, bord, tv. Sen resten kan ju åka ner i lådor :)

Kan ju säga att livet är en berg-o dalbana. Allting man byggt upp rasar väldigt fort igen om man inte ser sig för. Hepp Hepp!! 🙏✌️

Likes

Comments

Jag tog i Januari detta året hand om en katt från Djurskyddet Bohuslän. En förening som tar hand om hemlösa katter. Jag ville hjälpa till och köpte då Nelly som julklapp och för att hon var den katten som
Behövde mest hjälp av alla det hade!

Det är svårt att bli av med vuxna katter och speciellt skygga vuxna katter. Det har nu gått 8 månader och det tog 6 månader innan jag fick klappa hemne första gången. Vi har två stycken katter hemma, Nelly från djurskyddet och Kerstin som vi haft sen hon vart kattunge :)

Vill bara säga att istället för att ta en "kompis kattungar" osv, så borde man kolla på djurskyddet först. Det går på 995:- då får man kattmat, den kastrerad och chipad. Visst det är en bra peng för en katt men tänk va glad du gör den, och ger den ett hem och kärlek!

Sofia has an heart too 😏💕

Likes

Comments

Jag har fallit i den "Vita" gropen, allt jag har är nog vitt, förutom mitt sko-ställ och mitt matsalsbord, men det ska snart bort då det bara är för två personer och eftersom jag ska flytta till ca 180kvm så blir det nytt bord. Har hittat ett jag tycker om, det är lite nyare i stilen men så sjukt snyggt 😍👏

Och juste, ikväll kommer jag byta hårfärg antagligen 🙈 är så trött på det röda nu! Kommer säkert sakna det men så jobbigt, haft det i över ett år nu så 😏

Likes

Comments

Köpt en ännu stabilare sport bh från affären EvaNette, den låg på 499 och var en av de få som fanns i min stl då jag fick köpa 70G men har egentligen 65G, men det fanns ju inte utan minsta var 70 just då. Sen beror det ju helt på vilket märke man löper, jag kanske har 65F till E på något annat märke. ^^

Men denna är iaf super go! Känns ibland lite liten i kupan måste jag säga då den sitter så tight ^^

😘

Likes

Comments