View tracker
View tracker

Hej på er!

Måndag idag och för många innebär det jobb och skola men för mig innebär det idag att jag har varit ledig. Jag började dagen med en välförtjänt sovmorgon och sedan låg jag i sängen ett bra tag och bara slappade framför Grey´s Anatomy. Efter det har jag städat och tvättat i princip hela dagen, förutom i cirka en timme då jag gick iväg och handlade en del julklappar. Det har alltså varit en väldigt produktiv dag och jag måste erkänna att jag är riktigt stolt över mig själv.

När jag var ute och handlade julklappar så passade jag även på att införskaffa ett nytt ljus med en lite julig doft samt ett nytt bäddset med ett juligt tema. Hade tänkt fota det imorgon och visa er och förhoppningsvis har jag även hunnit med att julpynta lite mer då.

Nu innan jag kryper ner i min ren bäddade säng ska jag starta lite härlig julmusik och borsta tänderna. Hoppas att er måndag inte har varit så hemsk och att ni får en bra morgondag.

Likes

Comments

View tracker

Här ekar det tomt i frånvaron av nya inlägg. Det var två veckor sedan jag sist la upp något och det gör mig både ledsen men samtidigt lättad. Jag har haft extremt mycket att göra på sistone vilket har lett till att jag helt enkelt inte har orkat blogga.

Som många kanske vet om har jag glasögon, men jag har inte använt dem så mycket eftersom de jag har är för svaga och ger mig huvudvärk. Men igår fick jag äntligen hämta ut mina nya som har ett starkare glas och en ny båge. Hittills är jag jätte nöjd med dem, dem gör så jag kan se och jag ser, enligt mig, väldigt vuxen och mogen ut i dem.

Eftersom jag på senaste tiden har jobbat väldigt mycket extra så jobbar jag endast två dagar denna veckan vilket både känns skönt och onödigt. Skönt att ha några lediga dagar utan jobb och dömning när jag hinner med saker som jag annars inte gör, typ städning och tvättning. Men samtidigt känns det också väldigt onödigt att bara jobba två dagar på en vecka.

På fredag ska jag på guldkalas med jobbet, det är ungefär som en prisutdelning/galamiddag vilket innebär att man ska klä upp sig. Jag ska gå med min bästa killkompis som även har jobbat på Ica tidigare och det ska verkligen bli hur kul som helst.

(Om ni vill läsa om guldkalaset så kan ni göra det HÄR )

Just nu händer det så mycket i mitt liv som jag så gärna vill dela med mig av men eftersom många av de här saker inte bara handlar om mig så kan jag inte göra det, vilket känns extremt tråkigt då det tar upp största delen av min lediga tid. Förhoppningsvis får jag ett klarare svar så snabbt som möjligt om vad som händer men jag ber om ursäkt för att bloggen har hamnat så extremt mycket på efterkälken

Likes

Comments

Söndag, en dag som brukar vara fylld med ångest för många pga att en ny arbeta/skolvecka börjar imorgon. För min del är söndagar oftast inte ångestfyllda eftersom jag i princip alltid är ledig på måndagar, vilket är väldigt skönt.

Idag är det dömning och sedan ett besök på stan som står på schemat för min del. Även igår dömde jag och innan det var jag, pappa och min bror på Väven för att besöka deras Harry Potter dag. Det var helt okej men med tanke på att jag hade världens huvudvärk så var det inte lika kul som jag hade hoppats på, tyvärr.

I fredags besökte jag, Mattis och Lovisa midgård och oj vad det tog fram många minnen. Vi gick runt i korridorerna och var helt nostalgiska, vi träffade nästan alla lärare, besökte biblioteket och gjorde sedan det som vi ofta gjorde på fredagar, åt lunch på Subway. Det var magiskt och det fick mig verkligen att sakna skolan. Ta vara på skoltiden medan ni kan för det kommer inte tillbaka igen!

Förutom dömning och stan så har jag inga stora planer för dagen utan hade mest tänkt vara hemma och ta det lugnt, kanske spela någon match av cod eller se någon film. Vädret är ju inte direkt på topp vilket gör att man inte alls är taggad på att gå ut och göra något.

Hoppas att alla har en bra söndag och att den inte alls är för ångestfylld.

Likes

Comments

Äntligen är det fredag igen vilken betyder att jag idag är ledig. Så idag tog jag först en välbehövlig sovmorgon till 11 och efter det har jag storstädat lägenheten, tvättat sängkläder och diskat. Känns riktigt skönt att ha det gjort inför helgen eftersom jag jobbar både lördag och söndag.

Ikväll blir det pannkaksmiddag hos mormor och morfar, ska bli väldigt kul att få umgås lite med dem innan de åker utomlands. Jag ska även försöka hinna med och tvätta lite mer samt ta en dusch. Efter att ha städat en hel dag känner man sig inte alls fräsch så det är absolut ett måste att duscha efter det.

När jag går till mormor och morfar hade jag tänkt ta med mig kameran och försöka fota lite, var alldeles för längesedan den fick vara framme så jag tycker att det är dags nu. Så håll utkik under helgen efter lite bilder från vackra Lycksele.


​Oj vad jag saknar denna dagen.. <3

Likes

Comments