Söndag, en dag som brukar vara fylld med ångest för många pga att en ny arbeta/skolvecka börjar imorgon. För min del är söndagar oftast inte ångestfyllda eftersom jag i princip alltid är ledig på måndagar, vilket är väldigt skönt.

Idag är det dömning och sedan ett besök på stan som står på schemat för min del. Även igår dömde jag och innan det var jag, pappa och min bror på Väven för att besöka deras Harry Potter dag. Det var helt okej men med tanke på att jag hade världens huvudvärk så var det inte lika kul som jag hade hoppats på, tyvärr.

I fredags besökte jag, Mattis och Lovisa midgård och oj vad det tog fram många minnen. Vi gick runt i korridorerna och var helt nostalgiska, vi träffade nästan alla lärare, besökte biblioteket och gjorde sedan det som vi ofta gjorde på fredagar, åt lunch på Subway. Det var magiskt och det fick mig verkligen att sakna skolan. Ta vara på skoltiden medan ni kan för det kommer inte tillbaka igen!

Förutom dömning och stan så har jag inga stora planer för dagen utan hade mest tänkt vara hemma och ta det lugnt, kanske spela någon match av cod eller se någon film. Vädret är ju inte direkt på topp vilket gör att man inte alls är taggad på att gå ut och göra något.

Hoppas att alla har en bra söndag och att den inte alls är för ångestfylld.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen är det fredag igen vilken betyder att jag idag är ledig. Så idag tog jag först en välbehövlig sovmorgon till 11 och efter det har jag storstädat lägenheten, tvättat sängkläder och diskat. Känns riktigt skönt att ha det gjort inför helgen eftersom jag jobbar både lördag och söndag.

Ikväll blir det pannkaksmiddag hos mormor och morfar, ska bli väldigt kul att få umgås lite med dem innan de åker utomlands. Jag ska även försöka hinna med och tvätta lite mer samt ta en dusch. Efter att ha städat en hel dag känner man sig inte alls fräsch så det är absolut ett måste att duscha efter det.

När jag går till mormor och morfar hade jag tänkt ta med mig kameran och försöka fota lite, var alldeles för längesedan den fick vara framme så jag tycker att det är dags nu. Så håll utkik under helgen efter lite bilder från vackra Lycksele.


​Oj vad jag saknar denna dagen.. <3

Likes

Comments

Att bo själv kan vara underbart, avslappnande och en riktig frihet. Men det kan också vara väldigt jobbigt, ensamt och tråkigt.

Vissa dagar älskar jag att bo själv, att kunna göra vad jag vill när jag vill, inte behöva anpassa livet efter flera andra. Om jag inte känner för att städa en dag så behöver jag inte det, eller om jag inte orkar diska eller prata med folk så behöver jag inte det. Jag kan spendera en hel dag i sängen och kolla på serier utan att någon kan säga åt mig att jag ska göra andra saker.

Men vissa dagar känns det extremt ensamt och jobbigt. Ibland känns det jobbigt att komma hem och inte ha någon som välkomnar en, som blir glad av att man kommer hem. Det känns jobbigt när man har skjutit upp städningen eller skitit i tvätten lite för länge. Det blir ångestladdat.

Jag älskar att bo själv, det är underbart, men jag är en väldigt social person och eftersom de närmsta vännerna som jag hade här i Lycksele inte längre bor här så kan det bli ensamt ibland. Särskilt när Lina och Lovisa samt den där speciella personen är i Umeå. Och dit kan man inte bara åka hur som helst.

Därför åker jag hem i princip varje helg. För att få umgås med dem, med familjen och med mina hundar. Visst kan jag längta hem ibland, men jag är ändå så glad att jag tog det här steget och flög ut ur fågelboet.

Men det är klart, att ha någon som välkomnar en med en bamsekram när man kommer hem från jobbet, eller någon som kommer hit och överraskar en när man känner sig lite ensam hade ju inte varit fet.


Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag vilket innebär att det snart är helg. Egentligen skulle jag ha varit ledig idag men pga att en på jobbet hade lite saker att göra så får jag hoppa in och jobba några timmar. Men det gör mig inte så mycket.

När jobbet är slut kommer jag att sätta mig på en buss och åka till Umeå. Har varit hemma i princip varje helg sedan jag flyttade och egentligen har det inte varit min tanke men det har dykt upp saker och person som har fått mig att vilja åka hem. Så nu i helgen ska jag ut med Lina och Lovisa för första gången på evigheter och det ska verkligen bli hur kul som helst. Har inte varit ute sedan studentveckan och har inte träffat dem på jättelänge. Sedan har jag även lite ärenden att göra, som att byta en lampa på Ikea, köpa en ny parfym och om jag hinner ska jag även försöka köpa lite inpackning till mitt hår. Vill helst hålla det så kallt som möjligt nu när jag äntligen har fått den färg jag vill.

Hoppas att ni alla får en bra helg!

Likes

Comments

Som ni vet så har jag två tatueringar. En på min handled med min hunds namn och en tass samt en vid revbenen som står för downs syndrom.

Men jag vill ha fler och jag har så många tankar och idéer. Ni som har tatuerat er vet också att så fort man har gjort det en gång så vill man bara ha fler. Det är så snyggt och ofta har varje tatuering en egen historia.

Just nu är min hjärna fylld av idéer och förmodligen (förhoppningsvis) kommer någon av dem att förverkligas inom en väldigt snar framtid.

Likes

Comments

Nu när jag bor själv och oftast jobbar på dagarna som vill jag ha mat som går snabbt att laga men är gott att äta. Därför blir det ofta tacos eller detta, pasta med broccoli, fetaost, tomat och lite kryddor.
Är verkligen helt fast i broccoli just nu, det är så gott och tillsammans med fetaost blir det ännu godare!

Likes

Comments