Kärlek är något som är vackert. Kärlek är något som alla borde få känna, få ge och få uppleva. Kärlek är magiskt och underbart. Men kärlek kan också vara jobbigt. Kärlek kan vara så stort men ändå så litet. Det kan vara för den minsta saken men också för den största. Kärlek kan vara det bästa och det värsta som finns. Men just nu, är kärlek det bästa som finns för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kassa mobilbilder och torra händer. Tur det är fina smycken.

Likes

Comments

I måndags tog jag det tunga beslutet att fara till veterinären för att avsluta charles liv.
Man kan ju tänka sig att de inte är så jobbigt eftersom det är ett så litet djur som lever så kort tid. Men när jag satt där och kände hur hans lilla kropp blev livlös, då gjorde det ont i hjärtat.

Även fast det var ett tufft beslut så var det de rätta pga sjukdomar och hans ålderdom. Men att en så liten krabat kan bringa så mycket lycka, det trodde jag inte.

Likes

Comments

Jag har flyttat igen! Och den här gången tillbaka till Umeå. Varför?
Jo helt enkelt eftersom det blev lättare att planers vardagen, slippa pendlingen när innebandysäsongen är igång och för att kunna umgås mer med mina kompisar.

Jag har fått en lägenhet på grubbe som jag håller på att flytta in i för fullt så den ska vars klar till i helgen och jag jobbar numera på Ica Gourmet.

Allt detta har gått väldigt fort och det var i princip bara tre veckor sedan jag fick mitt nya jobb. Så på tre veckor jag har hunnit flytta från Lycksele, städa den lägenheten och skaffat ny lägenhet här samt flyttat in. Kaos? Ja en aning men det känns jätteskönt att vara tillbaka till Umeå igen.

Så fort jag har kommit till ro i lägenheten ska jag ta lite bilder, men det är varken lika stort eller fint som min förra lägenhet. Fördelen med denna är att det är högre i tak, större toa samt större kyl & frys. Så jag tror att jag kommer trivas.

Självklart kommer jag sakna mina kollegor i Lycksele, men som tur är kan jag alltid åka dit och hälsa på.

Bjuder på lite bilder från de senaste veckorna i brist på annat.

Likes

Comments

Jag vill tatuera mig igen.
Jag saknar den pirrande nervösa känslan innan.
Jag saknar känslan av att tatuera sig.
Jag saknar den glada lyckliga känslan när den är färdigställd.
Jag saknar känslan av att ha dekorerat sin kropp med något vackert och betydelsefullt.
Jag vill tatuera mig igen.

Likes

Comments

För någon dag sedan fick jag hem denna snygga rakhyvel med 5 extra blad.
Denna kommer från Razo.se som är en svensk hemsida som säljer svenska rakhyvlar. Om ni vill läsa mer om dem kan ni gå in på deras hemsida.

Likes

Comments

I veckan gjorde jag äntligen nya naglar, blev längre, en ny form och lite färg.
Älskar dom!

Likes

Comments

Hela denna lediga dag har jag dammsugit, skurat golv, dammtorkat, rensat avloppet, städat toaletten och tvättat alla sängkläder och handdukar.
Så nu skiner lägenheten från topp till tå för första gången på ett tag. Och även fast jag hatar att städa och tvätta, så känns det riktigt skönt nu när det är färdigt.

Likes

Comments