Hela denna lediga dag har jag dammsugit, skurat golv, dammtorkat, rensat avloppet, städat toaletten och tvättat alla sängkläder och handdukar.
Så nu skiner lägenheten från topp till tå för första gången på ett tag. Och även fast jag hatar att städa och tvätta, så känns det riktigt skönt nu när det är färdigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är en sån människa som för omvärlden kanske verkar avsky kärlek. Kan ofta säga usch till saker som jag ser. T.ex. folk som pussas offentligt, håller hand, skriver kärleksfulla saker osv. Varför gör jag detta? Väldigt bra fråga eftersom jag i själva verket älskar sånna saker.

Att hålla hand, få gulliga meddelanden, kramas och pussas eller ta fjantiga men gulliga bilder tillsammans med sin partner. Allt sånt där äckligt gulliga saker, sånt älskar jag. För helt ärligt, finns det något bättre än att få höra och göra såna saker med den man älskar? Jag skulle kunna sitta i en soffa och bara hålla hand en hel dag, för det är mysigt.


Likes

Comments

Att fylla 20 är en väldigt stor sak i mångas ögon. Det innebär mer ansvar men också mer frihet. Just denna dag tänker jag är en av de få siffror som faktiskt är värd att fira, en av de få siffror som gör att man faktiskt kan få önska sig lite mer speciella saker.

Som många vet så bor jag i en egen lägenhet och detta betyder att det finns massvis med saker som man kan önska sig och som behövs. Just nu är jag i behov av en ny tv, då den jag har är väldigt liten. Trots att jag använder mina glasögon så ser jag knappt vad som händer på skärmen och därför skulle det vara kul med en ny och lite större tv.

En 50 " (tum) tv att ställa på tv bänken hade varit riktigt nice och skulle underlätta min vardag så mycket. Om denna tv även hade 4k och flera hdmi uttag så skulle det vara magiskt också.Något annat som jag skulle behöva är nya hörlurar. Jag lyssnar väldigt mycket på musik och vill helst lyssna med så bra kvalité som möjligt och detta är väldigt avåt med de lurar som följer med telefonen. Ett par Beats Solo3 hade inte suttit fel eftersom dessa både är snygga och har fått riktigt bra betyg.


Något som jag sedan skulle vilja ge mig själv är en resa till Stockholm. Har inte varit där på ett bra tag och saknar den staden väldigt mycket. Shoppingen, gatorna, restaurangerna och såklart det faktum att mina kusiner bor där.

Likes

Comments