Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vill tatuera mig igen.
Jag saknar den pirrande nervösa känslan innan.
Jag saknar känslan av att tatuera sig.
Jag saknar den glada lyckliga känslan när den är färdigställd.
Jag saknar känslan av att ha dekorerat sin kropp med något vackert och betydelsefullt.
Jag vill tatuera mig igen.

Likes

Comments

För någon dag sedan fick jag hem denna snygga rakhyvel med 5 extra blad.
Denna kommer från Razo.se som är en svensk hemsida som säljer svenska rakhyvlar. Om ni vill läsa mer om dem kan ni gå in på deras hemsida.

Likes

Comments

I veckan gjorde jag äntligen nya naglar, blev längre, en ny form och lite färg.
Älskar dom!

Likes

Comments

Hela denna lediga dag har jag dammsugit, skurat golv, dammtorkat, rensat avloppet, städat toaletten och tvättat alla sängkläder och handdukar.
Så nu skiner lägenheten från topp till tå för första gången på ett tag. Och även fast jag hatar att städa och tvätta, så känns det riktigt skönt nu när det är färdigt.

Likes

Comments

Jag är en sån människa som för omvärlden kanske verkar avsky kärlek. Kan ofta säga usch till saker som jag ser. T.ex. folk som pussas offentligt, håller hand, skriver kärleksfulla saker osv. Varför gör jag detta? Väldigt bra fråga eftersom jag i själva verket älskar sånna saker.

Att hålla hand, få gulliga meddelanden, kramas och pussas eller ta fjantiga men gulliga bilder tillsammans med sin partner. Allt sånt där äckligt gulliga saker, sånt älskar jag. För helt ärligt, finns det något bättre än att få höra och göra såna saker med den man älskar? Jag skulle kunna sitta i en soffa och bara hålla hand en hel dag, för det är mysigt.


Likes

Comments