Att fylla 20 är en väldigt stor sak i mångas ögon. Det innebär mer ansvar men också mer frihet. Just denna dag tänker jag är en av de få siffror som faktiskt är värd att fira, en av de få siffror som gör att man faktiskt kan få önska sig lite mer speciella saker.

Som många vet så bor jag i en egen lägenhet och detta betyder att det finns massvis med saker som man kan önska sig och som behövs. Just nu är jag i behov av en ny tv, då den jag har är väldigt liten. Trots att jag använder mina glasögon så ser jag knappt vad som händer på skärmen och därför skulle det vara kul med en ny och lite större tv.

En 50 " (tum) tv att ställa på tv bänken hade varit riktigt nice och skulle underlätta min vardag så mycket. Om denna tv även hade 4k och flera hdmi uttag så skulle det vara magiskt också.Något annat som jag skulle behöva är nya hörlurar. Jag lyssnar väldigt mycket på musik och vill helst lyssna med så bra kvalité som möjligt och detta är väldigt avåt med de lurar som följer med telefonen. Ett par Beats Solo3 hade inte suttit fel eftersom dessa både är snygga och har fått riktigt bra betyg.


Något som jag sedan skulle vilja ge mig själv är en resa till Stockholm. Har inte varit där på ett bra tag och saknar den staden väldigt mycket. Shoppingen, gatorna, restaurangerna och såklart det faktum att mina kusiner bor där.

Likes

Comments

Hej på er!

Måndag idag och för många innebär det jobb och skola men för mig innebär det idag att jag har varit ledig. Jag började dagen med en välförtjänt sovmorgon och sedan låg jag i sängen ett bra tag och bara slappade framför Grey´s Anatomy. Efter det har jag städat och tvättat i princip hela dagen, förutom i cirka en timme då jag gick iväg och handlade en del julklappar. Det har alltså varit en väldigt produktiv dag och jag måste erkänna att jag är riktigt stolt över mig själv.

När jag var ute och handlade julklappar så passade jag även på att införskaffa ett nytt ljus med en lite julig doft samt ett nytt bäddset med ett juligt tema. Hade tänkt fota det imorgon och visa er och förhoppningsvis har jag även hunnit med att julpynta lite mer då.

Nu innan jag kryper ner i min ren bäddade säng ska jag starta lite härlig julmusik och borsta tänderna. Hoppas att er måndag inte har varit så hemsk och att ni får en bra morgondag.

Likes

Comments

Här ekar det tomt i frånvaron av nya inlägg. Det var två veckor sedan jag sist la upp något och det gör mig både ledsen men samtidigt lättad. Jag har haft extremt mycket att göra på sistone vilket har lett till att jag helt enkelt inte har orkat blogga.

Som många kanske vet om har jag glasögon, men jag har inte använt dem så mycket eftersom de jag har är för svaga och ger mig huvudvärk. Men igår fick jag äntligen hämta ut mina nya som har ett starkare glas och en ny båge. Hittills är jag jätte nöjd med dem, dem gör så jag kan se och jag ser, enligt mig, väldigt vuxen och mogen ut i dem.

Eftersom jag på senaste tiden har jobbat väldigt mycket extra så jobbar jag endast två dagar denna veckan vilket både känns skönt och onödigt. Skönt att ha några lediga dagar utan jobb och dömning när jag hinner med saker som jag annars inte gör, typ städning och tvättning. Men samtidigt känns det också väldigt onödigt att bara jobba två dagar på en vecka.

På fredag ska jag på guldkalas med jobbet, det är ungefär som en prisutdelning/galamiddag vilket innebär att man ska klä upp sig. Jag ska gå med min bästa killkompis som även har jobbat på Ica tidigare och det ska verkligen bli hur kul som helst.

(Om ni vill läsa om guldkalaset så kan ni göra det HÄR )

Just nu händer det så mycket i mitt liv som jag så gärna vill dela med mig av men eftersom många av de här saker inte bara handlar om mig så kan jag inte göra det, vilket känns extremt tråkigt då det tar upp största delen av min lediga tid. Förhoppningsvis får jag ett klarare svar så snabbt som möjligt om vad som händer men jag ber om ursäkt för att bloggen har hamnat så extremt mycket på efterkälken

Likes

Comments