Jobbade 17-02:30 i fredags och efter detta långa pass sippade jag på något glas champagne för att sedan ta en efterbärs på terassen med kollegorna, låg i säng först vid 06 haha...

Lördag i all ära spenderades med mina finaste grundskolevänner Klara, Maja, Julia och Tilda. Ett soligt Slottsskogen och dessa damer, svårslaget. Dagen började med någon envis form av migrän man ba hallå vad menas? Försvann efter Ipren+häng i solskenet som tur var! Nån gång vid 21 var jag på väg hem när Mela ringde och hämtade upp mig med bilen vid Botaniska för att hänga i några timmar, blasta musik i bilen med neddragna rutor och bara snacka. Var hemma först vid 01 ungefär. Ibland är detta exakt vad man behöver när man är ledig en lördag, då jag annars oftast jobbar lördagar. Längtar nu till 12e augusti, bestämt att jag ska få se Lana på Wow, dra på mitt jobbs legendariska dagsfest innan Lana, dra en spontanresa innan skolan drar igång till hösten och åka till mitt landställe igen för senast var så galet perfekt bara. Punkt.

/S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är genuint ledsen över att jag är hemma, igår var verkligen exakt vad jag behövde. Mela hämtade ju upp mig med bilen, vi åkte och handlade, blastade musik i bilen medan vi åkte upp till mitt landställe i 24 gradig värme och sol. När vi väl kom dit runt 12 slängde vi på oss badkläder, fyllde bilen med matsäck, flytvästar och åror och tog oss ner till Bryggan för att hoppa i sjön, sola och hänga. Sen tog vi jollen ut till mitten av sjön och åt där ute då det var helt vindstilla. Sen badade vi mer och solade framtill 7 nån gång då vi lämnade jollen och gick hem för att grilla och öppna en flaska cava på terassen. Mela kunde ju inte dricka mer än någon klunk då hon körde men vi hade det hur nice som helst trots det.

Först någon gång runt 22 sa vi hejdå till mitt landställe och satte oss i bilen igen för att åka hem genom Hallands skogar. Förstår inte hur jag lyckades vara pigg hela dagen, min energireserv tog slut först när jag var hemma då jag tog en snabbdusch och bokstavligt talat däckade i min säng. Vi funderade på att sova över men då Mela jobbar från 08 idag bestämde vi oss för att åka hem. Så sjukt rolig och välbehövlig dag, har träningsvärk i kinderna då jag har skrattat så mycket haha...

Älskar att det blev så spontant också då vi bestämde oss för att åka dit kvällen innan, allt blir bättre när det blir spontant.

/S

Likes

Comments

En stark kopp kaffe vid 23 fick innebära 0 timmars sömn inatt haha alltså hur tänkte jag där?

Aja, Mela hämtar upp mig med bilen strax och då åker vi på roadtrip(!)

/S

​Resultatet av 0 timmars sömn, smink och filter don't judge me haha

Likes

Comments

Michaela hämtade mig med bilen runt 5 idag väldigt spontant, vi åkte runt i några timmar, lyssnade på musik från tiderna då vi hängde med varandra varje dag(!). Tiderna då vi drog på nya hemmafester med nytt folk varje helg när vi var 17, sa till våra föräldrar att vi sov över hos varandra när vi egentligen åkte ut till exempelvis öarna och kom hem 7-8 på morgonen, helt lyckliga för att vi hade haft livets liv den natten. Så glad att jag fick göra det där med just henne, även om vi var med om sjuka saker tillsammans så hade vi aldrig en tråkig stund.

Har känt Mela i 11 år ungefär, även om vi inte ses varje dag längre så hörs vi varje dag och när vi väl ses så är vi alltid 10 år gamla igen, älskar verkligen det.

Vi åkte runt i bilen några timmar i det sjukt fina vädret med fönstrena nere, håret i vinden, pratade om allt och ingenting, bestämde oss sedan för att åka till henne för att hämta en basketboll för att sedan åka till vår älskade gamla baskethall och shoot some hoops i några timmar. Fy vad nostalgisk jag blev, jag och Mela spelade ju tillsammans i Högsbo Basket i 8-9 år ungefär, vi spelade alltid bland de första 5 på planen under matcherna och samarbetade som om vi var tvillingar, skojar inte ens.

Först vid 23 skjutsade hon hem mig, så spontan och rolig kväll. Nu ska jag mysa ner mig med en film. Puss

/S

Likes

Comments

Träffade Dikmen för 30-bitars sushi på Sushi Kaze vid Kungsport och sedan en sjuk efterrätt vid Domkyrkan, ett glas vitt och snack i några timmar. Så skönt för både honom och mig att slippa underhålla varandra, framför allt för honom när han förväntas behöva vara rolig och underhålla folk hela tiden. Så nice att man både kan snacka om seriösa saker, skämta eller vara helt tysta i varandras sällskap, om man ständigt måste prata med varandra så tycker jag att det svårt att vara vänner typ?

Är ledig ikväll vilket känns konstigt, får se vad jag känner för att göra:))


/S

Likes

Comments

Återigen bunkrat upp med några extrasaltade tankar de senaste veckorna, vissa är lättare och vissa kan vara triggering men väldigt viktiga att ta upp, yall know the drill:


Ordet "Influencer"

Enligt Urban Dictionary betyder ordet "influencer" att någon påverkar, oftast i en positiv benämning. Att man då i sin insta-bio skriver att man är en s.k influencer när man 9/10 bilder lägger upp samarbeten med något fast-food fashion företag och har samarbeten med företag som säljer te med laxerande effekt *insert 1 av 1000 av dessa företag här* och säger att man går ner i vikt om man dricker det när det faktiskt gör mer skada än nytta vid överkonsumtion, och detta gör att man känner att man kan kalla sig för influencer inför 20k följare eller fler? Självklart får man använda ordet hur man vill men jag tycker att det är extremt löjligt att man kan få stämpla sig själv som detta för minsta lilla nu för tiden..

Att äta på snabbmatsställen

Det är inte själva maten som jag ogillar, utan snarare stressen kring miljön när man äter den. Om jag verkligen måste äta på ett snabbmatsställe t.ex. efter en lång natt av bravader så gör jag ju det men helst gör jag allt för att slippa det. Så mycket folk, ofta onice belysning, ofta slafsigt och man måste lyssna på alla som sitter tätt intill och pratar. Tar 10/10 gånger hellre take away och sätter mig i soffan med ett gott gäng, äter slafsigt i lugn och ro och kollar på någon film.


Pablo Escobar 2.0

Kan folk sluta tro att de är nya Pablo Escobar bara för att de hänger med människor som langar narkotika. Sätt dig ner, du är verkligen inte cool.


Fastfood Fashion

Trots att globaliseringen är ett faktum och jag drar nytta (och onytta) av den varje dag så hatar jag egentligen fastfood fashion. Varför? Både naturen och barn blir negativt drabbade av detta. Snarare alla då vi sällan tänker på vilka kemikalier som vi klär på oss och som kan framkalla cancer. Sen har vi barnarbete, det är svårt att kontrollera de stora kedjornas fabriker, deras sunkiga arbetsvillkor och hur gamla personerna (en del barn) är som jobbar i fabrikerna. Sen har vi även något som heter polyester som jag nu för tiden försöker undvika så mycket som möjligt. Polyester, för ni som inte vet är i grunden plast, alltså inte ett "naturligt" material som i sin tur är gjort av fossila bränslen. Trots att liberalen i mig å ena sidan älskar globalisering så är inte världen svartvit och med globaliseringen kommer även konsekvenser, och detta är ett fåtal av dem, allt för det västerländska sättet att leva, lite barf. Jag säger inte att jag är oskyldig, jag är långt ifrån det men jag hade nästan glömt och det är lätt att glömma när man bombarderas av reklam, försöker bli bättre varje dag.

Angående "lista"

När någon vill att man skriver upp dem på listan fastän man inte känner dem. Jag fixar alltid lista åt folk som vill besöka nattklubben jag jobbar på, om jag känner dem på ett eller annat sätt, om de beter sig väl ute och har go feeling. Men har vi knappt pratat och du har fått reda på att jag jobbar på en trevlig nattklubb och skriver till mig när du beter dig extremt illa ute på klubbarna samt fortsätter skriva till mig om listor varje vecka trots att man tydligt signalerat att man inte vill; förstår verkligen inte inte detta. Förstår man liksom inte situationen? Tydligen inte. Sen är jag väldigt chill när det gäller tider i allmänhet men om någon vill ha lista så får man slänga iväg ett sms i god tid. Något av det värsta nattklubbspersonal vet är när man får ett dussin sms vid midnatt som lyder "heeeej är med 100 kompisar här utanför du fixar in oss va??" när man har massor av göra under prime-time. Vill verkligen inte låta bitter men gå i mina skor en helg så förstår ni sen haha..

Återigen, Hybris

Det känns som att många vill ha en titel för att känna sig bekräftade och respekterade. Vi kan väl börja med att respektera varandra från första början så skulle antagligen inte hetsen om titlar existera i så stor utsträckning som den gör idag. Sen kan vissa föräldrar ta sitt ansvar och uppfostra sina barn med bekräftelse och kärlek som grund så att barnen sedan i vuxen ålder slipper jaga kärlek och bekräftelse på helt fel håll och sätt när det väl är försent. När vissa av dem sedan får fel bekräftelse så får de hybris och detta kan gå så fel. Har du hittat botemedlet för cancer? Aha, nähä men då kan du sätta dig ner, då är du faktiskt inte speciell. Fötterna på jorden, tack :)


Tjejer Måste Hylla Varandra

Oavsett vad vi tjejer väljer att göra med våra kroppar får vi oftast skit för det. Jag är så sjukt less på tjejer och killar som klankar ner på tjejer för vad tjejer väljer att göra med sina kroppar. Är vi naturliga och inte opererar oss får vi skit för att vi har "för små läppar" eller "inte tillräckligt thick" osv men opererar man sig som tjej får man även då skit för att man är "för fixad", "för onaturlig", "gillar bara naturliga tjejer" osv. Det blir en dubbelbestraffning och nästan det värsta jag vet är när tjejer klankar ner på andra tjejer på grund av sina egna osäkerheter, fy. Hur skadar det dig att en snubbe har stora öron eller att en tjej har opererat sina bröst? Sätt dig ner, ärligt talat.


Gängkriminalitet och Hyckleri från Etablissemanget

Skjutningarna i Sveriges förorter. Detta är en väldigt svag punkt för många inklusive mig, då vissa gator som en gång känts trygga har blivit allt annat än trygga på senare tid. Många borde känna sig träffade. Det funkar inte att man suckar och klagar när något sånt händer och sedan skyller allt på en specifik grupp i samhället. För att komma till problemets kärna måste man enligt kriminologin sätta sig i förövarens skor och svara på frågan "varför gör jag detta". Kollar man inte från detta perspektiv och blunder, så kommer man inte hitta en lösning. Det är så mycket hyckleri från både de politiska ungdomsförbunden och moderpartierna. Man säger att man vill motarbeta gängkriminaliteten på viktiga möten och låtsas stå för fred när VISSA i själva verket knarkar i tystnad på diverse toaletter längs Avenyn. Har sett en del, men jag nämner inga namn. Varför är detta hyckleri då? Så länge det finns en efterfrågan på knark så kommer gängen ha något att kriga om i sina knarkrevir. Oskyldiga människor kommer fortsätta falla offer för detta. Om folk slutade bidra till att efterfrågan på knarket är så stort som det är idag så hade gängskjutningarna inte härjat i lika stor utsträckning. Så snälla, sluta predika när ni själva inte lever efter det ni predikar. Så kort jag kan hålla det atm haha.


Konflikträdda Människor

Har väldigt svårt för konflikträdda människor. Om man har skapat ett problem eller förstorat ett problem då måste man kunna ta itu med det, hur svårt det än verkar vara. Ingen gillar konflikter, det är ganska självklart men uppstår det en konflikt måste man träna sig på att kunna handskas med den. Det är som att komma till ett torrt fält med bensin+tändstickor och tända eld och sen inte vilja släcka elden av diverse orsaker.


Lyckopiller 24/7

När man annars är väldigt glad och har mycket energi, men 1/30 dagar kanske man inte är lika energisk och sprallig så snubbar måste fråga om man är arg, om man är "trött haha", eller har mens. Det roliga är att så fort en kille är lite nedstämd eller inte är jättesprallig så backar man direkt och ger honom space för att visa respekt medan när vi tjejer inte är våra bästa jag så ifrågasätts vi istället. Hatar detta så mycket, blä.

​till något som är ett konstant lyckopiller dock, spicy dragon från Sushi Kaze, oh my

Likes

Comments

Herrejösses vilken sjuk middag min bästa vän bjöd mig på igår, 9 rätters på Toso, den ena rätten bättre än den andra och drinkarna, ja ni som vet ni vet...bilderna nedan gör inte maten eller upplevelsen rättvisa.

Efter middagen blev det besök på Locatelli, Ruby Rooftop, Port Du Soleil, Lounge(s) och sista timmen dansade vi av oss lite extra på 8ight framtill halv 5 nån gång. Höjdpunkterna var definitivt middagen, 8ight och sällskapet hihi:))

Tack T för en sjuk kväll, du är bäst på alla sätt och vis men det vet du redan(!)

/S

Likes

Comments

Gloomy och regnigt idag, jobbade igår och idag jobbar jag långpanna 17-02:30. Lugnt än så länge vilket inte är helt fel:)) Imorgon är jag ledig vilket innebär att springa ärenden, äta finmiddag med T och en natt av bravader, välbehövligt minst sagt!!

Trevlig helg, puss

/S

Likes

Comments

Även om jag numera bär sneakers 9 av 10 gånger så klickade jag hem dessa skönheter. Just dessa är från Steve Madden och heter "Scarlett", vet inte varför men om de hade hetat nåt så hade de verkligen hetat Scarlett eller typ Marilyn, ni ba jaha skriver ner detta med detsamma!!
Haha asså...

Kände direkt att de var bekväma trots den höga klacken, detta tack vare en liten dyna längst fram, så himla bra..vill inte ta av mig dem haha. Tänk kostymbrallor, kavaj och dessa skönheter, gah blir nästan pirrig!

Veckans planer blir att köra högintervall på gymmet, springa ärenden, umgås med mina föräldrar innan de åker iväg i några veckor, jobba 8ight, jobba Lounge(s), äta finmiddag ute med min bästa vän för att sedan dansa hela lördagsnatten och lämna söndagen till lite spontanitet.

Är helt mör i kroppen från dagens gympass så ska lägga mig tidigt med en bra podcast i lurarna. Puss

/S

Likes

Comments

God afton fina! Jättelugnt på jobbet än så länge, jobbar 17-03:15 ikväll men lär bli mycket att göra senare då det vankas Out Of Office i stan vilket enligt erfarenhet innebär härvornas härva hos oss.

Pratade med T precis angående titlar och dylikt och vi är överens om att vi hatar människor som inte bara kan respektera en som individ när de träffar en utan först när de fått reda på vem man är och vad man har för titel så visar de respekt. Fy vad jag ogillar sådana människor, som börjar smöra så fort de får reda på att man har en speciell titel i arbetslivet eller bara allmänt. Framför allt vissa män som redan bara ser på kvinnor som objekt till att börja med, usch. Håll er borta från dessa människor snälla ni, så riskerar ni inte att bli utnyttjade av dem. Det var dagens salty åsikt haha!

Helgen till ära innebär jobb både ikväll och imorgon för min del. Ha en fin helg och var snälla mot varandra, kram

/SMin frukost imorse, smoothiebowl gjord på färskpressad citron, apelsinjuice, frysta jordgubbar, fryst mango och frysta blåbär. Toppade den med cacao nibs, banan, rostade kokosflingor och pumpakärnor. Sliceade upp kall melon till det också, dröm

Likes

Comments