Dagarna rullar på normalt och snart är fjärde veckan av praktiken över. Har städar lägenheten lite på förmiddagen och ikväll ska jag iväg på ett nattskift.
Vädret har under de senaste dagarna varit helt underbart och tillsammans med Linda och Adele har vi varit ut och gå. Har överlag försökt vara lite mera ute nu då solen har varit framme så igår bestämde jag mig för att fara på årets första länk. Var inte lika jobbigt som jag hade förväntat mig men såhär en dag efter så känner jag nog i benen att jag har sprungit. Både höften och knäna är aningen sjuka.

Förutom detta har jag tillsammans med Cassandra hunnit inviga balkongen, hängt med brorsan samt lyckats skaffa åt mig en praktikplats till nästa praktikperiod. I december skall vi ut och praktisera kirurgi och jag fick plats på verisuoniostaston i Tyks.

Nu ska jag njuta av vädret och senare sova några timmar så att jag orkar vaka inatt. Ha ett bra veckoslut alla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänkte uppdatera bloggen lite då jag ändå inte har något bättre för mig just nu. Dagarna mina går mest ut på att jobba ett morgonskift på Portsakoti, eftersom jag är där på praktik, och på kvällarna tränar jag eller är så trött så att jag ligger hemma i sängen. Två veckor av praktiken är över och det betyder att jag har fyra veckor kvar. Men tiden går snabbt då man trivs och personalen är mycket trevlig.

Förra helgen var jag ledig och då passade vi på att baka fastlagsbullar med Juuso eftersom vi båda hade missat fastlagstisdagen.Bättre sent än aldrig eller? I alla fall så lyckades vi bra och bullarna blev supergoda!

Idag är det lördag och oj så skönt det är med helg! Känns dessutom som om jag har hunnit med en massa idag eftersom jag vaknade av mig själv redan vid 8. Har bykt kläder, städat lägenheten, gått i hansa samt varit och se på Juusos innebandy match. Som bäst sitter jag i soffan och ser på melodifestivalen men börjar bli aningen trött så tror jag snart går och lägger mig.

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej!
Nu är vi redan halvvägs inne i Februari och vädret har verkligen visat sin bästa sida denhär veckan. Känns riktigt skönt att gå ut då termometern visar plusgrader och ute skiner solen.

För två veckor sedan firade vi min systers möhippa i Åbo tillsammans med några vänner och kvällen visade sig vara mer än lyckad. Annors har jag inte gjort något speciellt, på dagarna har jag varit i skolan och på kvällarna har jag hängt med några kompisar eller med Juuso. Min sista föreläsning idag slutade 14:30 och nu sitter jag som bäst på tåget hem till Hangö. Känns som en evighet sedan jag sist var till Hangö så skall bli skönt att träffa alla släktingar och vänner där hemma igen.

Likes

Comments

Några bilder från slutet av december då vi åkte till Los Cristianos med familjen. Hela veckan vi var där så blåste det helt otroligt mycket, men bortsett från det så hade vi riktigt fint väder. Även om vi var där i endast en vecka så hann vi med en massa. Spelade minigolf, gick i flera olika shoppingcenter, besökte djurgården Loro Parque, firade pappa som fyllde 50 och syster som fyllde 24, firade nyår samt gick en hel del runt omkring i staden. Resan var riktigt lyckad!

Likes

Comments

Kom på att jag har inte ännu visat min och Adeles lägenhet för er. Vi flyttade som sagt i augusti 2016 in i en trea som ligger i Åbo centrum, ca 10 minuters gångavstånd från skolan. Vi stortrivs här och det är nära till det mesta.

Ovan kan ni se mitt rum, ett rum som har en säng, en klädställning, ett skrivbord som sällan används samt en hel del skåp. För att få rummet lite mer personligt så har jag framkallat en hel del bilder som jag har hängt upp på olika ställen i mitt rum. Här trivs jag som fisken i vattnet!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Åbo igen. Firade julen hemma i Hangö tillsammans med min familj och morföräldrar och den 25:e åkte vi till Teneriffa för att fira pappa som fyllde 50 år. Innan skolan började igen hann jag dock fira min gudmor samt en vän som fyllde år.

Nu är vi redan inne på tredje veckan i skolan och om en månad åker vi ut på praktik. Kommer vara lite skrämmande då jag aldrig arbetat med åldringar tidigare men nog går det väl bra. Dessutom har vi några tenter på kommande och så ska jag tillsammans med Adele och Cassandra på pikkulaskiainen 2017. Så sådant händer det i mitt liv just nu.

Likes

Comments