Har varit ledig hela helgen så har passat på att göra allt möjligt roligt. På fredagen var jag till frissan för att klippa håret kortare och därefter körde jag och Tomi upp till Åbo där jag träffade Juuso. På fredagskvällen var vi en sväng till stan och på lördagen tog vi det lugnt innan han tog bussen hem för att hälsa på sina föräldrar och jag tog bilen tillbaka till Hangö. Resten av lördagskvällen spenderade jag sedan i Hangö med mina fina vänner.

Idag är det söndag och jag har varit en sväng till marknaden med syster och Hugo. Som vanligt gick vi ett snabbt varv runt marknaden utan att köpa något och sedan hem tillbaka. Resten av kvällen tänker jag bara ta det lugnt hemma i soffan och gå tidigt och sova så man orkar upp klockan 6 imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag passade jag på att åka ut till Holmen tillsammans med syster och Hugo. Mommo och mofar plockade upp oss med båt från predium på förmiddagen och så spenderade vi hela dagen på holmen och var hemma igen vid 18. Vädret visade verkligen sin bästa sida och under dagens lopp hann jag med en massa, allt från att sola till att träffa några släktingar samt busa med Hugo. Var så skönt att komma ut till holmen igen och njuta av solen samt havet!

Likes

Comments

På fredagen skrev jag min sista tent under första studieåret, packade mina saker och på lördagen styrde jag bilen mot Hangö. Resten av lördagen gick sedan åt till att fira Hugo som fyllde hela 1 år samt att kolla eurovisionen tillsammans med några vänner.
På söndagen fortsatte firandes då det i sin tur var morsdag. Började morgonen med att laga morgonmål åt mamma på sängen och senare på dagen var vi en sväng till både mommo och fammo på kaffe.

Utan att hinna tänka efter desto mera så var det måndag vilket betydde att jag började mitt sommarjobb. Att sitta i en butikskassa lockade mig inte mer så sökte på våren till hemvården och fick platsen. Så det nya sommarjobbet för med sig nya utmaningar vilket alltid är roligt!

Likes

Comments

På fredagen åkte jag och Adele tillsammans med Cassandra och några av hennes kompisar till en stuga där vi tog det lugnt, badade bastu samt badade balja. Då vi kom hem på lördagen tog jag itu med några skoluppgifter och på kvällen fick vi besök av Emmy från Vasa.

På söndagen då vi vaknade visade det sig vara dåligt väder så våra planer var helt öppna. Vi gick en sväng till Hansa för att se oss omkring i butiker och funderade på vad vi skulle göra på kvällen. Vid 17 började solen skina så vid 18 bestämde vi oss för att gå till vårdberget där det visade sig vara fullproppat med människor. Där satte vi på oss studentmössorna och umgicks med några vänner innan vi gick hem tillbaka. Resten av Hangöfolket (gamla klasskompisar) hade ingenstans att förfesta så vi bjöd dem till oss och på kvällen for vi en sväng till Skärgårdbaren.

På måndagen, 1 maj, vaknade vi klockan 9:00, packade ihop vårt pick och pack och gick iväg på picknik till Vårdberget. Hade den turen att genast då vi kom till berget blev vi intervjuade samt fotade till Åu gällande pickniken på vårdberget... På vårdberget satt vi och njöt av varandras sällskap samt det superfina vädret i flera timmar innan vi bestämde oss för att gå till torget för att äta årets första lösglass. Resten av kvällen spenderade vi sedan hos en hangökompis.

Med andra ord har det varit full rulle från fredagen till måndagen, men jag klagar inte!

Likes

Comments

Igår drog Linda med mig på årets första trappträning och hon hade hittat perfekta trappor vid vårdberget där vi drog vår träning. Vi gjorde en bunt med olika övningar så som sprang ett x antal gånger upp för trapporna, gjorde olika hopp övningar, gjorde utfallssteg samt rushade lite. Hade igår färdigt träningsvärk i benen från måndagens gym och idag har jag verkligen känt av i benena, speciellt i vaderna och framlåren.

Jag är ingen storgillare av trappträningar men det är alltid lika skönt då det är gjort. Dessutom var det extra skönt att springa ute i det fina vädret och i alla fall för en tid glömma bort all skolstress!

Likes

Comments