Ville bara säga att jag lever. Dagarna rullar på och jag har haft fullt upp under den senaste veckan. Har hängt en hel del med Cassandra, Linda och såklart Adde, jag har äntligen skaffat gymkort och så har jag gjort en hel del skoluppgifter. Den senaste veckan har jag känt mig ganska trött och motivationen att studera har inte varit så hög. Hoppas dock det blir bättre då det minskar på antalet uppgifter. 

Hela torsdagskvällen, fredagen och halva lördagen satt jag tillsammans med Linda och läste mikrobiologi eftersom vi har tent nu i ondags. Dock känns det omöjligt och jag förstår ingenting alls. Då vi hade läst klart på lördagen fick vi besök av Alexandra och Mathias. Var väldigt roligt att se dem båda igen efter en allt för lång paus!! Kvällen slutade med en utgång och hela söndagen låg vi hemma och tog det bara lugnt.
Som bäst har vi en massa deadlines och tenter i skolan så uppdateringen kommer att ligga på samma nivå som den har gjort nu. Har helt enkelt inte tid att sitta vid datorn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att vakna upp och veta att man har ledig dag är något bland de bästa som finns. Idag skulle vi egentligen ha haft sportappro i skolan men eftersom man inte behöver fara dit om man inte vill kunde man lika bra hålla en ledig dag.
Så på dagens lista står det att tvätta byk, städa lite, laga mat samt ta en promenad vid ån.

För övrigt tror jag att veckan kommer att gå helt sjukt snabbt. Imorgon har vi en lång skoldag, torsdagen består av en lektion samt gulisintagning på kvällen och tidigt på fredagen åker jag hem till Hangö för att ta det lugnt och spendera lite tid med familjen. Ska bli riktigt skönt att åka bort från storstadslivet och hem till lilla Hangö!

Likes

Comments

Känns som om veckosluten går så himla snabbt... På fredagen hade vi dock självstudier som var riktigt skönt eftersom jag har varit mer eller mindre trött hela förra veckan.  Under veckoslutet har vi hunnit  kocka en hel del, bli bjuden på tortillakväll hos Theresa, hänga med Cassandra, åka till Ikea samt ligga på soffan och bara ta det lugnt. Imorgon börjar skolan först klockan 13 vilket betyder sovmorgon, skönt!

Likes

Comments

Hej! Länge sen sist men har haft full upp under den senaste veckan. Har bland annat hunnit med en utgång med syster och adele, flyttat till åbo, haft både heidi och mathias på besök samt införskaffat de sista sakerna till lägenheten.

Dagarna går fort då man har roligt och igår började även skolan. Första dagen gick till mesta dels ut på att vi fick en hel del information och på kvällen träffades vi på vårdbergen för speeddating. Regnade så gott som hela kvällen men det var helt roligt ändå. Förutom skolan har vi hunnit och hälsa på Marie och Ellen en snabb sväng idag vilket var roligt.

Nu ska vi bara ligga och slöa innan det på kvällen är dags att träffa några klasskompisar.

Likes

Comments

På måndagen vaknade vi tidigt med Adele, plockade upp Emmy och började köra mot Åbo. Förde en hel del saker till lägenheten vilket passade bra eftersom vi på kvällen tog båten från Åbo till Stockholm.

Efter några timmars sömn på båten vaknade vi tidigt på tisdagsmorgon och gick in till Stockholms centrum för att ta tunnelbanan till hotellet för att checka in. Då vi hade checkat in och lämnat väskorna på rummet mötte vi upp Mathias som även var i Stockholm och tillsammans med han började vi sakta mak röra oss mot Skansen. På Skansen satt vi sedan i cirka 9h och väntade före själva Allsång på Skansen började, all väntande var dock värt det och feelisen var på top. Artisterna sjöng helt super bra live och det var så roligt då hela publiken sjöng med till alla allsånger!

På onsdagen lekte vi turister i Stockholm och gick en sväng till Gamla Stan där vi såg oss omkring innan vi började shoppa loss. Då halva dagen hade gått började vi dock alla känna oss så trötta så vi satt ner oss på ett café och väntade bara på att båten skulle åka.

Vet inte när jag senast skulle va varit till Stockholm, men konstaterade att staden var helt fin men såg ändå inget speciellt i den. Dessutom tycker jag inte om att tala svenska med riksvenskar eftersom finlandssvenskan låter så jävla fult i sådana situationer, haha!
Men resan var helt toppen och sällskapet ännu bättre, så tack för denna fina resa!

Likes

Comments

Vaknade redan klockan 7 idag så har hunnit med en hel del. Har ledigt idag och imorgon har jag morgontur och efter det är sommarjobbet slut för i år, woop!!!

Började dagen med att gå ut en sväng med Bobo innan jag åkte till gymmet med Adele där vi drog ett himla bra benpass. Fick bra kontakt med musklerna och alla övningar kändes bra.
På hemvägen åkte vi via S-rauta där vi köpte målfärg och penslar och fortsatte vår väg hem till Täktom eftersom vi igår bestämde oss fö att måla om våra köksstolar som vi ska ta med til Åbo. Efter att ha slipat en hel del både idag och igår så har vi nu äntligen fått stolarna en gång målade och imorgon ska vi måla dem en gång till och sen är de färdiga. 
Då Adele åkte iväg på jobb så fick jag finbesök av syster och hennes familj. Hängde en tid med dem och nu sitter jag bara hemma i soffan och lyssnar på musik. Tror bestämt att jag tänker se på film och bara ta det lugnt resten av kvällen samt gå och lägga mig tidigt så jag orkar jobba imorgon. Ha en trevlig fredag!

Likes

Comments