Hej!
Nu är vi redan halvvägs inne i Februari och vädret har verkligen visat sin bästa sida denhär veckan. Känns riktigt skönt att gå ut då termometern visar plusgrader och ute skiner solen.

För två veckor sedan firade vi min systers möhippa i Åbo tillsammans med några vänner och kvällen visade sig vara mer än lyckad. Annors har jag inte gjort något speciellt, på dagarna har jag varit i skolan och på kvällarna har jag hängt med några kompisar eller med Juuso. Min sista föreläsning idag slutade 14:30 och nu sitter jag som bäst på tåget hem till Hangö. Känns som en evighet sedan jag sist var till Hangö så skall bli skönt att träffa alla släktingar och vänner där hemma igen.

Likes

Comments

Några bilder från slutet av december då vi åkte till Los Cristianos med familjen. Hela veckan vi var där så blåste det helt otroligt mycket, men bortsett från det så hade vi riktigt fint väder. Även om vi var där i endast en vecka så hann vi med en massa. Spelade minigolf, gick i flera olika shoppingcenter, besökte djurgården Loro Parque, firade pappa som fyllde 50 och syster som fyllde 24, firade nyår samt gick en hel del runt omkring i staden. Resan var riktigt lyckad!

Likes

Comments

Kom på att jag har inte ännu visat min och Adeles lägenhet för er. Vi flyttade som sagt i augusti 2016 in i en trea som ligger i Åbo centrum, ca 10 minuters gångavstånd från skolan. Vi stortrivs här och det är nära till det mesta.

Ovan kan ni se mitt rum, ett rum som har en säng, en klädställning, ett skrivbord som sällan används samt en hel del skåp. För att få rummet lite mer personligt så har jag framkallat en hel del bilder som jag har hängt upp på olika ställen i mitt rum. Här trivs jag som fisken i vattnet!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Åbo igen. Firade julen hemma i Hangö tillsammans med min familj och morföräldrar och den 25:e åkte vi till Teneriffa för att fira pappa som fyllde 50 år. Innan skolan började igen hann jag dock fira min gudmor samt en vän som fyllde år.

Nu är vi redan inne på tredje veckan i skolan och om en månad åker vi ut på praktik. Kommer vara lite skrämmande då jag aldrig arbetat med åldringar tidigare men nog går det väl bra. Dessutom har vi några tenter på kommande och så ska jag tillsammans med Adele och Cassandra på pikkulaskiainen 2017. Så sådant händer det i mitt liv just nu.

Likes

Comments

Hej igen efter en kort bloggpaus. Det känns som om tiden bara rusar iväg och nu är skolan nästan över för i år, har endast en paruppgift kvar som skall göras. Vad har jag annors hunnit med under hösten?
Skolan har gått riktigt bra, har blivit gokänd i alla kurser och praktikplatser för nästa år är fixad. Förutom att studera har vi hunnit fira både Cassandra och Adele som fyllt 20 år, haft besök av mamma, Linda och Hugo, jag har tagit en tatuering, varit på glöggrundan samt haft många myskvällar hemma hos oss med kompisarna. Så med andra ord har min höst varit riktigt bra och jag trivs väldigt bra här i Åbo!

Likes

Comments

Ville bara säga att jag lever. Dagarna rullar på och jag har haft fullt upp under den senaste veckan. Har hängt en hel del med Cassandra, Linda och såklart Adde, jag har äntligen skaffat gymkort och så har jag gjort en hel del skoluppgifter. Den senaste veckan har jag känt mig ganska trött och motivationen att studera har inte varit så hög. Hoppas dock det blir bättre då det minskar på antalet uppgifter. 

Hela torsdagskvällen, fredagen och halva lördagen satt jag tillsammans med Linda och läste mikrobiologi eftersom vi har tent nu i ondags. Dock känns det omöjligt och jag förstår ingenting alls. Då vi hade läst klart på lördagen fick vi besök av Alexandra och Mathias. Var väldigt roligt att se dem båda igen efter en allt för lång paus!! Kvällen slutade med en utgång och hela söndagen låg vi hemma och tog det bara lugnt.
Som bäst har vi en massa deadlines och tenter i skolan så uppdateringen kommer att ligga på samma nivå som den har gjort nu. Har helt enkelt inte tid att sitta vid datorn.

Likes

Comments