Känns som om jag inte gör annat än jobbar denhär sommaren. Denhär veckan har jag dock mellan varverna hunnit se en otroligt fin solnedgång, varit på picknik i Öby samt träffat min kusin efter en allt för lång paus.

Har haft veckoslutet ledigt så åkte på fredagen efter jobbet upp till Åbo. Hela fredagskvällen hängde jag med Cassandra, vi lagade mat samt catchade up eftersom vi inte setts på superlänge. Igår gick vi ett varv med Cassandra i Hansa och därefter mötte vi upp Linda och åkte en sväng till Prisma. Vi hade bestämt att besöka åbåtarna med Linda och hennes pojkvän, så på kvällen gick vi dit och drack några cidrar vilket var riktigt trevligt.

Annors har jag inte gjort så mycket annat än träffat Juuso mellan varven då han inte jobbat. Nu börjar klockan redan vara så pass mycket att jag så småningom ska börja köra tillbaka hem till Hangö. Hatar då de lediga dagarna alltid går så fort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och så var Hangö regatta över för i år. Jobbade både fredagen och lördagen men därefter har jag hunnit med en massa roligt. Genast efter lördagens jobbtur kom jag hem, hoppade i en snabb dusch och for ner en sväng till by nights grillfest. Hängde där i någon timme innan jag for vidare för att fira regattan med vännerna. Resten av kvällen gick i lugna tecken och hemma hos mommo och mofar var jag redan lite efter 02:00.

Igår och idag har jag varit ledig. Började gårdagen med att fara ut och äta till Classic Pizza med Mathias och Adele. Därefter var jag en sväng till syster på kaffe och tog det lugnt innan vi på kvällen samlades med kompisarna för att spela kubb på stranden.

Idag har jag redan hunnit vara ut och paddla med pappa samt på kaffe till mommo och mofar. Har inga andra planer för idag så får se vad dagen för med sig!

Likes

Comments

Midsommaren kom och gick. Jobbade hela midsommaren men hann mellan varven och se på då midsommarkokkon tändes samt på lördagskvällen hänga med mina fina vänner.

För övrigt har jag inte gjort så mycket. Hade en jobbputki på 7 dagar och därefter var jag en dag ledig och nu har jag 5 dagar jobb igen innan jag är ledig. Hade planerat att sova länge på min lediga dag men blev frågad att sitta barnvakt åt Hugo, så vad gör man inte för att hinna hänga med honom. Vi hade det riktigt roligt tillsammans, gungade, busade, lekte samt tog det lugnt mellan varven. Då Hugo åkte hem sökte jag föräldrarna från stan och därefter var vi en sväng med kompisarna till kvällstorget. Fanns dock inget speciellt där heller utan samma gamla stånd och försäljaren som alltid.

Nu börjar klockan bli så mycket att det är dags för mig att gå och sova så jag orkar upp klockan 6:00 imorgon igen. Godnatt!

Likes

Comments

På måndagen regnade det hela dagen men till kvällen blev det bättre väder, så vi beslöt oss med flickorna att värma baljan. Var roligt då vi alla råkade ha ledig kväll. Efter baljan grillade vi lite smått och gott och efter det tog vi det bara lugnt.

Under veckan har jag även hunnit jobba, vara med morfar en sväng till Lojo, vara på sommarens första länk med Adele, äta lösglass med syster, Hugo och Adele samt fira mamma som fyllt år.

På fredags kvällen möttes vi med kompisarna och gick en sväng i stan och kollade oss runt. Vi var även upp i Hangös nya utsiktstorn som man ser över hela hamnen och fint var det. Kvällen slutade dock tidigt för min del så att jag kunde gå tidigt och lägga mig så jag skulle orka vara igång hela lördagen.

Igår steg jag tidigt upp för att laga mig klar och åka ner mot plan för att spela By Night cup. Gårdagens saldo blev 8 matcher; var av  vi vann 6, förlorade 2 och slutligen kom hem med en silvermedalj runt halsen!!
Var skit jobbigt att spela då man inte har gjort något på en lång stund och det känns nog i kroppen idag. Hela kroppen är sjuk och det tar ont då man skall stiga upp från stolen/soffan... Men det går väl över om några dagar.

Efter turneringen igår åkte jag upp till Åbo för att träffa Juuso samt några kompisar. Tillbaka till Hangö åker jag igen på måndagen.

Likes

Comments

Har jobbat alla dagar förutom lördagen denna vecka men vid sidan om jobbet har jag hunnit göra en hel del roliga saker. Bestämde oss på onsdagen med mamma och syster för att gå ut och äta till Classic pizza och pizzan var lika god som alltid. För att lyxa till det lite så tog vi alla ett glas av husets champagne till pizzan, nam. En riktigt lyckad kväll!

Förutom detta har jag hunnit en sväng till Roxx med kompisarna för att lyssna på räven, varit och äta årets första ceasar sallad på Bryggan samt varit och bolla lite till Täktomplan med Emmy och Mathias. För att jämna ut det och inte vara allt för sportiga så vräkte vi in oss nästan en hel jordgubbstårta efter att ha bollat klart, haha.

Följande vecka jobbar jag endast tre dagar vilket är riktigt skönt. Har dock inplanerat för nästa vecka en fotbollsturnering samt en roadtrip till kära Åbo.

Likes

Comments

Hela gårdagen var fullspäckad med program. Började dagen med ett morgonskift och därefter kom jag genast hem, bytte kläder, åt och for vidare till min kusin för att fira att hon tog studenten. Efter att ha suttit en stund hos min kusin så for jag och syster vidare för att fira Felicia som också tog studenten. Där spenderade vi några timmar innan det var dags att åka till kvällens sista plats, nämligen Alexandras. Tillsammans med kompisgänget firade vi att Alexandra har blivit färdig idrottsledare och runt midnatt bestämde vi oss för att åka en sväng in till stan. Stannade några timmar på HSF och så hämtade mamma mig vid 02:00.

Att vakna utan huvudvärk samt utvilad idag är något så skönt. Har inga speciella planer för idag så får se vad dagen för med sig. Kanske åker jag en sväng till stan för att träffa några vänner eftersom det finns ont om tid nästa vecka då jag jobbar alla dagar förutom lördagen. 

Likes

Comments