Header

Att bestämma oss för en färg på huset har varit det absolut svåraste i hela processen hittills. Det är ju en rätt stor del, för att uttrycka det milt. Och inte riktigt lika enkelt som att måla om ett sovrum, om man inte trivs med färgen man väljer där.

Jag har gått och totalt kärat ner mig i färgen petrolblå. Jag vill ha allt i den färgen. Allt. Nästa så att håret kunde få vara petrolblått. Och jag höll stenhårt fast vid att så skulle även huset vara. Men sakta men säkert släppte besattheten liten, och jag kunde ge med mig lite.

Så - vitt it is. Helvitt hus, mörkgrått tak. Och det bästa av allt - färgen på ytterdörren. Men den karamellen sparar jag lite på tills jag fått tag i färgproverna. Men vem hade kunnat föreställa sig, att det skulle finnas 150 nyanser av vitt? Jag hade lite, i min naiva världsbild, trott att vi skulle stega in i målaraffären, säga "hej, vi vill ha vit färg till huset" och sedan åka hem igen. Men nej.

Tror vi kommer sitta här en stund, och jämföra nyanser!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ja, här har det ekat tyst. Tomt och övergivet. Nästan ett år. Det är ju nästan på gränsen till pinsamt att påbörja ett inlägg som om ingenting har hänt - men så tänker jag göra. Livet har rullat på, sådär som det har en tendens att göra.

Okej. Så varför startar jag upp detta igen? Well, i torsdags fick vi äntligen bygglovet för huset samt utbyggnaden godkända. Så nu börjar resan, sådär påriktigt. Och jag vill (mest för egen del) dokumentera detta för att ha som minne. Vi börjar så. Säkert lär det slinka in ett och annat övrigt också. Vi ser. Vi tar det bit för bit.

I alla fall. Välkommen men på resan mot Vestberga 2.0.Likes

Comments

Imorgon är det dags, som jag har väntat. Fight cancer & run.

Du gör gott för dig själv, och andra. Vad kan bli bättre än det?


Likes

Comments

Himla skönt med ledig dag idag. Steg upp vid 7, lång skön frukost, iväg till stan för dagens träningspass. Vid lunch var jag hemma, och svärfar som också var ledig hjälpte mig få massor gjort på gården. Kvällen däremot har spenderats på torget med JCI. Tårta och saft till alla som ville fira Åland. Mitt uppdrag var att fylla saftglas. 1050 stycken, för att vara exakt. Hoh hoh.


Likes

Comments

Det bästa med min oas är att den är bara min. Alla val är mina. Fantastiskt! Det började med att jag hittade ett gammalt bord med stolar på Köp & Sälj - en sväng via Colorama och hejsansa - ett helt nytt bord. Med temat godisbit. Ja, min karl knep ihop munnen till ett sträck när jag pekade på vilka färger jag ville ha - men han var tyst och det är huvudsaken (blink, blink).

Jag skulle aldrig inreda vårat hem med dessa färger, men en gård skall enligt mig vara färgglad, fylld av liv,  inbjudande och rolig - och den skall väcka glädje och barnasinne! 

Likes

Comments

En detalj jag verkligen älskar här på gården är mitt (jaja, vårt) jordgubbsland. Himla roligt att bygga det i två våningar. Jag såg ett liknande på pinterest och blev lite kär, och vips hade jag ett eget! Och helt garanterat mördarsnigelfritt. 

Jag vet inte om bilden ger storleken rättvisa, men det är i alla fall rätt stort. Ca 50 plantor fick jag ner - massa gubbar.


Likes

Comments

Häromdagen fick pallkragarna som rabarbern bor i ett litet lyft (fnissar). Himla nöjd är jag, som ni säkert kan gissa!


Likes

Comments

Vi hann även med lite shopping i lördags. Alltid superkul att shoppa med karln, när jag får välja, hehe. Jag fick även med mig lite plagg från världens bästa märke, Saints & Mortals. Bland annat dessa godingar. Mjuka och sköna, perfekta myshemmabyxor. Men idag har jag dem med klackar till jobbet och det är precis lika snyggt!

En basic tröja och en klänning slank också med!

Garderoben, och livet, blir himla mycket roligare när man bojkottar H&M!


Likes

Comments