Header

Imorgon är det dags, som jag har väntat. Fight cancer & run.

Du gör gott för dig själv, och andra. Vad kan bli bättre än det?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Himla skönt med ledig dag idag. Steg upp vid 7, lång skön frukost, iväg till stan för dagens träningspass. Vid lunch var jag hemma, och svärfar som också var ledig hjälpte mig få massor gjort på gården. Kvällen däremot har spenderats på torget med JCI. Tårta och saft till alla som ville fira Åland. Mitt uppdrag var att fylla saftglas. 1050 stycken, för att vara exakt. Hoh hoh.


Likes

Comments

Det bästa med min oas är att den är bara min. Alla val är mina. Fantastiskt! Det började med att jag hittade ett gammalt bord med stolar på Köp & Sälj - en sväng via Colorama och hejsansa - ett helt nytt bord. Med temat godisbit. Ja, min karl knep ihop munnen till ett sträck när jag pekade på vilka färger jag ville ha - men han var tyst och det är huvudsaken (blink, blink).

Jag skulle aldrig inreda vårat hem med dessa färger, men en gård skall enligt mig vara färgglad, fylld av liv,  inbjudande och rolig - och den skall väcka glädje och barnasinne! 

Likes

Comments

En detalj jag verkligen älskar här på gården är mitt (jaja, vårt) jordgubbsland. Himla roligt att bygga det i två våningar. Jag såg ett liknande på pinterest och blev lite kär, och vips hade jag ett eget! Och helt garanterat mördarsnigelfritt. 

Jag vet inte om bilden ger storleken rättvisa, men det är i alla fall rätt stort. Ca 50 plantor fick jag ner - massa gubbar.


Likes

Comments

Häromdagen fick pallkragarna som rabarbern bor i ett litet lyft (fnissar). Himla nöjd är jag, som ni säkert kan gissa!


Likes

Comments

Vi hann även med lite shopping i lördags. Alltid superkul att shoppa med karln, när jag får välja, hehe. Jag fick även med mig lite plagg från världens bästa märke, Saints & Mortals. Bland annat dessa godingar. Mjuka och sköna, perfekta myshemmabyxor. Men idag har jag dem med klackar till jobbet och det är precis lika snyggt!

En basic tröja och en klänning slank också med!

Garderoben, och livet, blir himla mycket roligare när man bojkottar H&M!


Likes

Comments

Jag hann ju även fylla år, förra veckan! Och OJ om jag blev bortskämd! Jag hade önskat mig en stol (sådan där äggformad som hänger på en ställning) till gården. Den fick jag, och även en klocka av mitt absoluta favoritmärke! Hoh hoh.

Av familjen hade jag önskat mig ett körsbärsträd, och av svärföräldrarna fick jag även ett annat träd jag pratat om (ormhassel)! SUPER! Till på det slängdes det in ett par nya skor, en fantastisk middag på Indigo, en egen spade och massor med blommor.

Helt fantastisk dag! Nu är nästa steg 30 nästa år - så jag tänker vara ung ett år till!


Likes

Comments

Ojvadtidengick. Men som ni ser, jobb som inkluderar övertid, bygget som nu är igång 110%, träning och två hundar som vill ha motion = bloggtid väldigt lite. Förra veckan speciellt var kaos. Men, denna vecka borde vara mer "back on track".

Vi börjar med helgen. 12 timmars visit i världens bästa stad (Åbo) då lillebror tog studenten. Hann inte med så mycket mer än det. En kort vända på stan, världens godaste sushi (Han Ko, ett MÅSTE när man besöker stan) och en snabb fika.


Likes

Comments