Halloj!

Idag vaknade jag klockan halv tio, fick sovmorgon vilket verkligen behövdes. Sedan drog jag mig in till stan för att äta lunch med min pojkvän. Det blev sushi, vilket jag verkligen äälskar! Efter det kom jag hem igen, har kollat lite svenska hollywoodfruar och paradise hotel haha, samt shoppat lite på nelly. Borde även ännu idag skriva på min essä men det går inte alls bra så tänkte att jag tar paus från det lite och skriver istället när jag får några idéer på vad jag ska skriva. Bättre så än att sitta framför datorn i typ 100 timmar och bara skriva en halvsida hehe.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej,

Under veckoslutet har jag inte gjort så värst mycket. På fredagen drog jag ut med mina vänner till Nylle vilket var helt roligt. Dock mådde jag dåligt typ hela dagen så for därifrån rätt så tidigt. Sov hos min pojkvän och åkte hem igår på dagen. Borde ha pluggat både igår och idag men mådde ganska dåligt igår så sov typ hela dagen hehe. Idag har jag kollat på Vampire diaries och försökt börja skriva på en 15 sidors essä men min motivation till att plugga ligger just nu på noll så har inte gått så bra, får hoppas att det blir lättare snart. Dessutom är veckoslut till för att man ska vila så kanske det inte är så farligt att man inte fått så mycket gjort :---).

Likes

Comments

Hej!

Har inte uppdaterat på väldigt länge och orsaken är att jag har haft så mycket att göra under dom senaste veckorna. Snart börjar allt bli gjort dock och sen kan jag ta det lugnt och gå i skola bara ett tag. Var i Paris från den 12.08 till den 15.08 och det var verkligen magiskt! Den vackraste staden jag någonsin har sett påriktigt. Vill definitivt åka tillbaka någon dag och stanna lite längre än tre dagar. Det vi gjorde där var att kolla på lite turist attraktioner (Triumfbågen, Eiffeltornet, Seine osv.) och sedan shoppade vi ju såklart! Det var typ det jag såg mest fram emot att göra där haha!

Likes

Comments

Hej!

Äntligen har sommarjobbet nästan tagit slut och har nu ledigt i två och en halv vecka. Är så lycklig. Har väntat på lite ledighet hela sommaren nästan haha. Första veckan ska jag försöka bara ta det lugnt och inte göra så mycket. Åker sedan på lördagen till Paris för några dagar. Är så taggad! Min kompis har jobbat där som Au Pair nu på sommaren så ska åka dit och hälsa på. Hoppas det är varmare där än i kalla Finland.


Bilderna är inte mina.

Likes

Comments