Alltså har ni inte luktat på denna än, gör det!!
Det var en ny juldoft som verkligen luktar så gott. Passar perfekt nu till julen när man ska mysa lite extra. Den luktar kanel och apelsin. Vart helt kär direkt hehe..

Det var egentligen inte meningen att jag och mamma skulle shoppa något utan bara in och titta. Haha men nej det slutade med att vi kom ut med en kasse med olika grejer. Denna duschkräm har jag sen förut och jag älskar den! Den luktar så fräscht och somrigt. Vi köpte även lite julklappar där jag tyvärr inte kan visa.
Älskar rituals!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså hur fint är det inte när löven ändrar färg? Jag tycker inte om hösten supermycket då det känns som hela Sverige bara är grått och kallt. Men någonting jag gillar med hösten är att träden blir så fina! Liksom titta bilderna över trädet är rött och busken gul, fiiint!
Extra fint är det om solen skulle vara framme och lysa på alla träd!

Likes

Comments

Skönhet

Favoriter från Isabella Löwengrips skönhets serie!
Har använt detta schampot ett tag nu. Tycker det är superbra. Beställde hem ett nytt som jag inte hunnit testa ännu det heter long lasting.
Men de andra schampot och balsamet är bra. Rekommenderar det verkligen. Det finns att köpa på Apoteket.

Likes

Comments

Alltså satt och kollade igenom mitt kameraalbum. Då hittade jag dom här två bilderna. Hahah alltså hur sjukt långt hår hade inte jag? Tycker det var alldeles för långt men märkte tydligen inte det då.. Hahah.

Likes

Comments

Idag när jag slutade jobbet vid 9 åkte jag och Simon direkt till Gävle. Han skulle lämna in sin dator på lagning. Så vi passade på att shoppa lite och äta en god lunch!

Likes

Comments

New in

Jag har köpt nya posters till min tavla. Det är den i mitten som är ny. Tycker det kan va kul med lite variation!

Sen köpte jag även dessa två. Även ramarna runt dom är nya. Fint med svarta ramar tycker jag.

Likes

Comments

Följ mig på instagram heter sofiabraatz där!

Likes

Comments

Alla bilder är från we heart it!

Likes

Comments

Finaste och bästa vännen!

Igår var jag på ett möte och efter det mötte jag upp Elin. Jag käkade och hon fikade på Ikea, eller jag fikade också hheh. Sen gick vi runt på kupolen och så.
Sen tog vi oss en varsin chailatte på eh, faktiskt första gången jag drack det. Gillade det verkligen, men jag föredrar fortfarande allt med kaffe i sig!

Likes

Comments

Inspo

Vill ha detta från Ikea. Älskar Ikea dom har så mycket fint och så är det billigt också!!

Likes

Comments