Header

Suck och pusst vad jag längtar efter helg nu. Är inte taggad någonstans på att vara i skolan just nu för fem öre, längtar bara så mycket efter lördagen just nu så jag får umgås med Fanny och förmodligen väldigt härliga människor och ha en kul kväll. Verkligen behövligt just nu känner jag.

Hade en väldigt chill dag idag måste jag säga. Sov ut tills klockan var 11 och gjorde då pannkakor till brunch. Hade alltså bara en lektion idag och slutade även en timme tidigare, då gick jag ett tag på stan och köpte en present till Fanny. Hatar dock när man köper något som man själv vill ha egentligen 😂 får köpa likadan till mig själv vid senare tillfälle. Bjuder även på lite sötfula bilder jag tog imorse så får ni ha en skön kväll hörrni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vill bara gå och lägga mig och sova känner jag just nu. Har inte varit på dåligt humör idag men har varit väldigt trött. Efter min lektion förut idag så åkte jag hem och sov i typ 2-3 timmar vilket jag inte gjort på länge sådär mitt på dagen, det va nämligen en vana i min vardag förr.
Kom hem ifrån föreläsningen för ett tag sen och den va riktigt seg och tråkig, men hade inte förväntat mig något annat egentligen. Överlevde även vägen hem från bussen utan att bli överfallen av någon clown som sågs i närheten av mitt område igårkväll. Hatar detta med alla clowner.
Nu inväntad bara Paradise Hotel och sen blir det sängen för min del och imorgon har jag en välbehövlig sovmorgon!😍

Likes

Comments

Ännu en ny dag vilket ger chans till nya möjligheter. På dagens schema står först förhoppningsvis en naturkunskapslektion om den inte är inställd nu igen, slutar nästan att förvånas av inställda lektioner på Folkunga då det händer så pass ofta nu för tiden. Otroligt skönt såklart men det ger brist i rutiner om man ser det långsiktigt. Sedan så har jag faktiskt inga mer lektioner för dagen utan nästa grej på schemat förutom att åka hem är en engelsk föreläsning på Universitetet senare ikväll vilket jag hoppas ska bli intressant!

Ska kämpa med mitt humör idag med och försöka vara så positiv som möjligt, det var så skönt att faktiskt ha en bra dag igår. Jag hör av mig senare hur det har gått men wish me luck!💋

Likes

Comments

Kära måndag. Idag var det konstigt nog en otroligt bra dag för mig. Trots motgångar så som att jag enbart fick E på analysprovet i Svenska som jag både pluggade och skrev arslet av mig till, trots att jag missade bussen hem och kom hem ca 40 minuter senare än vad jag skulle, trots att jag trodde mig se personen som förstört större delar av mitt 2016, trots att jag haft ont i magen hela dagen så mår jag konstigt nog väldigt bra. Just idag så stämde mottot "Jag blir stark av motgångar jag" in väldigt bra på mig, verkligen inte varje dag det gör de men som sagt just denna måndag så stämde det in perfekt.

Kanske svårt för de flesta att förstå men jag blir stolt över mig själv att jag lyckas hålla mitt humör på så pass bra nivå efter motgångar då jag brukar ha svårt för det. Jag har haft en bra dag och jag blir stolt över mig själv för det, jag lät inte humöret och tankarna sjunka denna gång. I made it today.

Likes

Comments

Känner verkligen att jag har varit på mitt deppigaste humör den senaste tiden och så kan det ju vara ibland, för alla. Livet kan liksom inte alltid stå på topp och mitt deppiga humör har verkligen påverkat min omgivning på senaste tiden och även smittat av sig på bloggen. Ska verkligen försöka att inte fortsätta med det då det inte är så himla kul att sprida en negativ inställning omkring sig. Men som sagt så har ju livet inte enbart bra sidor.

Nu är det i alla fall en ny vecka vilket innebär nya tag och nya försök till en bättre inställning, mer positivitet! Har en del grejer inplanerade denna vecka, de flesta är skol- relaterat men till helgen så väntas det festligheter då Fanny äntligen fyller 18! Så då ska det firas! Jag ska även försöka ta tag i att beställa den slutgiltiga versionen av min studentmössa, har en vecka kvar att bestämma mig och velar fram och tillbaka på vad som ska stå bakpå mössan, får panik och beslutsångest över just baksidan då allt annat på mössan är spikat och klart! Silvrigt är i alla fall färgen på det mesta😉

Likes

Comments

Uppdateringen här går väldigt trögt atm för saker ha kommit i mellan och så, främst livet. Det är verkligen en helvetes bergochdalbana just nu vilket är rätt jobbigt och utmattande i längden. Förutom de så har jag även massa plugg att ta tag i som jag inte heller förstår mig på. Försöker bara så mycket just nu att ens må någorlunda bra så jag orkar med livet och även skolan, det är ju bara mindre än ett år kvar. Men snart så kommer jag få lite hjälp på vägen tack och lov.
Njut av söndagen hörrni!😘

Likes

Comments

(Förlåt för en rörig text men jag har väldigt svårt att uttrycka mina tankar på ett bra och sammanhängande sätt​)

Har precis kollat igenom Tovas video angående hennes och Raeds break-up och kan inget annat än att känna med henne. Kände igen mig i så mycket som hon sa och det var så mycket som stämde in på en kille som jag hållt på med för ett tag sen under en längre tid, verkligen inte allt men en del grejer stämmer in på pricken.

Vet precis hur det känns när en person som man gillar manipulerar en till att tycka, tänka och göra olika saker som man egentligen inte tycker, tänker eller riktigt vill göra trots att man i grund och botten vet hur fel personen har och hur fel personen beter sig. Man blir så himla mindfuckad att man till slut inte vet vad man ärligt tycker längre, om nånting, och man märker inte heller att det är personen som har gjort att man känner så för man har blivit blind utav kärleken.

Vet även hur det känns att aldrig riktigt våga uttrycka sig om hur man känner för man är rädd, rädd för att man vet precis hur personen kommer att reagera, hen kommer att bli arg, förbannad och förtvivlad. Man vågar aldrig vara ärlig för man vet redan att det som man faktiskt vill säga är "fel svar" i personens öron och därav håller man hellre tyst eller säger att man inte vet för man vill inte starta bråk och en dålig stämning.

Jag vet hur det känns när alla ens kompisar säger "Han är fel för dig, han behandlar dig inte rätt, du förtjänar bättre" osv men man vill inte lyssna för man tror jämt det bästa om personer så man vill inte inse hur dåligt personen får en att må även om personen även kan får en att må bra. Man vet hur mycket fel personen gör egentligen, men man väljer hellre att stanna kvar hos honom för att det äntligen har kommit in någon i ens liv som gillar en och man vill inte stå ensam ännu en gång.

Tänker inte gå in mer i detalj men jag är glad att Tova lyckats ta sig ur det förhållandet och är även glad att jag själv gjort det även om det inte alls var lika allvarlig situation som Tovas. Även om jag nu står själv så måste man alltid komma ihåg sitt egna värde och visa respekt emot sig själv, låt ingen trycka ner dig, särskilt inte när du redan mår skit. Älska alltid dig själv mer än vad du älskar någon annan.

Likes

Comments

Herregud vad jag inte gjort nånting idag! Har bara legat på soffan i mjukiskläder med täcket och degat/sovit/halvsovit. Väldigt skönt men får dock ångest att jag verkligen inte gjort någonting alls vilket jag egentligen inte borde då det är helt okej att ha sånna här dagar ibland plus att jag har saker inbokat i typ 4 helger framöver så får ta vara på slappdagar. Satte mig ändå nu med plugget en stund för att slippa ångesten över det, något positivt i alla fall.

Har även funderat väldigt starkt på att köpa ett par over the knees boots som är så himla populär just nu och sjukt snygga!😍 Jag och Hanna snackade om det igår och jämfört med typ Johnny bulls som är så klumpiga så är over the knees nästan ett måste. Så ska kolla runt lite om jag hittar några snygga till ett inte alltför dyrt pris.

Likes

Comments