Morsning korsning!
Nu har även jag skaffat mig en blogg, vart sugen på det ett tag men aldrig blivit av då jag är så sjukt dålig på att komma på vad jag ska skriva samt lägga upp här! Men jag gör ett försök och ser hur det går, nog om det.

Lite kortfattat om mig, Sofia heter jag och är 22 år (på måndag) faktiskt! Bor i en liten stad som heter Färgelanda, flyttade nyligen dit efter att jag bodde i egen lägenhet i Uddevalla, eller ja ensam och ensam.. Bodde med min pojkvän Marcus hela tiden nästan, men nu är han i Kanada och spelar hockey igen i samma lag som han var med i sist år. Så vi har distansförhållande & vi klarar det superduper!

Jag jobbar med två jobb faktiskt, vilket ni säkerligen tänker hur orkar hon det? Det är faktiskt inte så jobbigt, jobbar som personlig assistent och trivs superduper bra hos den familjen! Samt jobbar jag på Magnet & company, där trivs jag också superbra, där åker jag runt i Sverige, Danmark & norge och anordnar olika event på mestadels köpcentrum, så just nu ligger jag på hotellet i Sundsvall med Lina!
Så det jag gör på mina vardagar samt helger är att jobba & träna och även hinna med att umgås med mina vänner!

Nu ska vi titta på film och sova om en stund, imorgon är det jobb som sagt.
Nattinatti!

Likes

Comments