Headeråkt ner till plats 50 något på topplistan och förut låt jag på plats 11, shit va ledsen jag blir. märker hur fort det ändras om man inte kan blogga på några dagar. ska upp igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
så mycket fram och tillbaka men nu sitter jag på bussen, till UPPSALA! det är nog det mest spontana utav hela denna resan då jag egentligen skulle åka till Stockholm idag och sen inte åka alls idag utan vänta tills imon men det slutade här, på bussen till Uppsala.

Vad gör man på en buss mellan 16.30 och 21.15? jag äter godis, dricker VitaminWater och ful-snapar med fina Amanda, denna kombon!

jag är framme i Stockholm vid 21.15 och sen går bussen därifrån till Uppsala vid 22.50 och jag är framme 23.59 haha!

på fredag är det miley, gissa om jag är taggad? kommer bli bäst, få träffa fina människor och jag får vara med Alva redan från idag, kan inte bli mycket bättre.

Likes

Comments

Hej på er! Älskar känslan av att vara bra, bästa som finns. Imorgon ska jag enbart till skolan för att skriva ett natur prov och sedan ska jag hem och sen åker jag!!! sånt glädje-rus! 

Får träffa babe, min bror, och åh, är glad, puss. 

Likes

Comments

Sitter på min samhälls lektion och diskuterar valet och hur det gick,  får huvudvärk utav alla åsikter från höger och vänster och shit va alla gapar haha. Denna måndag har i alla fall varit okej, jag åker troligtvis till Stockholm IMORGON eller på onsdag, ska övertala mamma och sen får vi se efter det, men jag kommer hem på Lördag kväll. 

Hoppas er måndag har vart bra? Och ni får en fortsatt bra vecka! Mitt dator problem verkar löst då jag gick till IT-teknikerna i skolan och troligtvis lyckades lösa det.

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det Söndag igen och imon har jag genetik prov och går enbart måndag och tisdag i skolan, tisdag kväll åker jag till stockholm och träffa Alvis. Åhhh, inte mycket kvar i skolan, vad är det 2? 3 veckor kvar?.

Hoppas ni har haft en bra helg, som sagt så är min datorladdare sönder *suck* men förhoppningsvis kan jag fixa det imorgon hos IT-teknikerna!

Har haft träning mellan 11-15 idag, dock stannade jag enbart ca 3 timmar, åkte ner på stan och köpte en ny förälskelse, ni ska få se den så fort jag kan blogga normalt igen. 

Likes

Commentsjag ber om ursäkt för den tragiskt dåliga uppdatering. min skoldagar, som jag bloggar ifrån, laddaren bara pajade helt plötsligt så den är helt död.
har tagit en massa bilder som ska upp här så fort datorn fungerar igen.

Idag är vi hemma hos min fina moster på middag.

Likes

Commentsätit lunch ute, hur varmt har det inte vart idag?

Likes

Comments