Header


Bilden är tagen av mig

Silent I can´t wait here silent
Working up a storm inside my he..ad
Nothing I just stood for nothing
So I fell for every thing you said

Hear the rumble
Hear my voice

Silent I can’t wait here silent
Gotta make a change
And make some noi..se

Undo my sad
Undo what hurts so bad
Undo my pain

Gonna get out, through the rain
I know that I am over you
At last I know what I should do
Undo my sad

Trouble baby I’m in trouble
Every time I look into your eyes
Save me
Oh I’m gonna save me
Faraway from all the crazy lies

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hejsan! Ja, back on track, eller nått. Jag kommer när mitt liv är som stressigast och som mest upp och ner och in och ut och mer fel än rätt, men men, värkar som det är då jag bloggar mest så nu är jag här igen.

Jag har vart sjuk sedan Fredags kväll eller något sånt, haft jätte ont i magen, sidan av magen, nära höften, och feber, men idag kom jag iväg till skolan, vet inte om det va ett så smart val för jag hade fortfarande ont när jag vaknade och fick knappast någon sömn.

Får se om jag orkar iväg imorgon eller om jag blir sängliggande då med :/

Likes

Comments


Halllååå! 

Jag har en ursäkt, faktiskt. Jag har inte orkat. Så, jag sa det. Jag har haft för mycket för mig, tagit hand om mig själv och sovit, pluggat och massa sånt som sägs vara nödvändigt. Imorgon kommer Alvis hit, asså ja, ljuger ju om jag säger att jag inte längtar. Hon stannar tills på Måndag. Jag har då en Valentine, my bbf blev min Valentine, vi ska ha Harry Potter maraton och äta glass&godis det kan inte bli mycket bättre! 


Hoppas ni får en bra helg, jag får ju äta massa mat och kolla på film med min BFF så jag är deffo nöjd! 

Likes

Comments

 

Lite såhär har väl min första månad på detta år sett ut. Har ätit glass i mängder, skrattat men endå vart lite ledsen då och då. Vart med Ewe, ätit en maaasssaaaa mat. Lärt mig att lite smått äta frukost, i alla fall på helgerna. Ätit jordgubbar, gått i snön och stått på händer. Även haft världens roligaste fotolektioner och hunnit med att besöka stockholm. Det ni!

Likes

Comments


Nu har jag vart sådär seg med att blogga igen. 

Detta var min kvällsmat igår och jag klagar inte alls. Ska försöka göra någon form utav Januariresume samt komma igång och blogga igen. 

Likes

Comments


Fick en fråga om min vägg, min fotovägg och såhär ser den ut! Jag tycker bilder och foton gör ett rum mer personligt, är super nöjd men dock inte klar, än...

Likes

Comments