Header
Att jag börjat uppskatta frukost är för mig fortfarande en förvåning. Åt igår runt 6-tiden och när jag vaknade va jag bokstavligen utsvulten. Jag kan dock inte äta snabbt, det tog nog över en timme för mig att äta upp allt men men, kollade på PLL samtidigt så jag hade underhållning medans jag åt

 Är ledig idag, har studiedag vilket uppskattas. STUDIE-dag, vet inte hur mycket plugg som kommer ske för min del men jag ska försöka ta itu med en del så jag slipper det i morgon. 

Ska iväg och jobba vid halv 5. Ni får ha en fin fredag oavsätt om ni går i skolan eller är lediga, det är ju trots allt fredga

Likes

Comments

I skolan denna vecka, onsdags, hade vi tema skräck på vår fotolektion! Jag var framför kameran med Bex, så för min del blev det inget fotat, men jag hade otroligt kul i alla fall! Jag har valt ut mina favorit bilder och det är en del, jag delar upp det i 3 inlägg så håll utkik underdagen, watch out. Vi befann oss uppe på skolans vind den största delen av lektionen, sedan var vi ute och på lite andra delar av skolan. Min egen åsikt om bilderna, jag är faktisk lite halvt skräckslagen haha, det känns inte som att jag kan illustrera skräck, men tydligen kunde jag det! 

Känsliga läsare varnas ;) 

Del 1
Likes

Comments


Hej på er! 

Otroligt seg bloggning nu jag vet, jag ber om ursäkt för det. Jag har lagt ner otroligt mycket tid på att plugga och idag jobbade jag från 5-7, va hemma runt halv 8 och åt lite mat, pluggade faktiskt lite till och nu sitter jag i min säng. 
Såg ut såhär idag, min stickade tröja och min kjol i vinrött är båda två från H&m. Brukar nästan aldrig köpa kläder där ifrån för jag hittar nästan inget fint där längre, men igår hittade jag en hel del, bland annat det, ska lägga  ut bilder senare.

Likes

Comments

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Likes

CommentsSitter uppe och väntar, Justin släpper sin nya musikvideo till confident i natt och självklart måste jag titta. Problemet är att jag håller på att somna, inne på min andra kopp te nu, detta går bra!

Likes

Comments


Bakade som sagt kladdkaka igår, med ett lite bussfrö som tyckte slicka skålen va roligast

Likes

Comments