Header


Hejsan! Detta inlägget är tidsinställt för jag befinner mig troligtvis på A6 just nu och har då inte tid till att sitta vid min dator. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Hej på er! Har inte bloggat just för att jag inte orkat eller haft något att blogga om. Idag har jag firat lite jul med mig själv. Fick bebis nummer 1, som ni ser på bilden. Och bebisar nummer två som jag snart lägger upp bilder på. Gladtjej@hotmail.nu !

Likes

Comments


Hallå där. Sitter i min säng och dricker vrm oboy och kollar på PLL. Sån standard nu alltså. Är trött och hungrig men för pigg för att sovs och för lat för att hämta mat, hur det nu hänger ihop kan ni fundera på.

Likes

Comments
Underbara Håkan. Hade nog en utav det bästa kvällarna ever igår. Stod längst fram och tog han i handen. Så lycklig. Värt all väntan och allt köande, trots att både jag och Freja somnade på marken utanför entren i regnet. Bra där.

Likes

Comments

Fick en fråga om vilken kamera jag köpt. Jag har köpt en Canon EOS 600D, jag är verkligen supersuper nöjd med den. Den kostade 4500 där jag köpte den om jag mins rätt. Är super nöjd och tack för frågan.

 

Likes

Comments


Börjar väl sakna mina små classmates, inte skolan, men dom. Är så otroligt sjukt taggad för Håkan, ni anar inte!!!

Ska sova snart, måste vila ut mig om jag ska orka dansa loss med mina friends imorgon. Hoppas ni sover gott och har en bra dag i morgon.

Likes

Comments


 Någon random bild.

Min lilla Julia är hemma igen efter att ha vart bort från mig ett tag nu, känns bra att hon är här igen. Vi gör allt och ingenting äter chips och kollar film. IMORGON SKA JAG PÅ HÅKAN OCH SHIT VA JAG TAGGAR!!!

Likes

Comments