Header



Godmorgon godmorgon! Börjar 09.10 med film prov, trevligt, inte precis. Har världens fuldag, okej har det varje dag men endå haha. Tucker veckorna går rätt fort, väldigt fort liksom tar typ studenten snart, nej lite mer I wish men endå. Pussss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments




Hej hej! Sitter på min Engelska lektion, inte för att jag jobbar hahah. Ego pixar med Becka och Coffe, hahah dör.


Efter skolan ska jag jobba, sen ska jag plugga, har prov imon...Inte ens börjat hahha. Värkar som att jag typ skolkar och aldrig pluggar men jo, det gör jag faktiskt. Hahah helt flummmm

Likes

Comments



Ganska typ precis såhär nu. Både Twitter och Facebook är bombat med iOS7 ich sen lite GTA på det.

Likes

Comments



Trött när jag vaknade tröttare nu, badat med klassen på idrotten = lockigt hår, trätt och hungrig. Hatar att bada på idrotten, i skolan seriöst? Vem vill visa upp sig framför sin klass i bikini? Haha usch nej.


Ingen borste eller något med mig så mitt hår är lockigt, hatar att mitt hår har börjat bli lockigt. Ussschhhhh! Ska hem och äta och kolla på GG.

Likes

Comments

Godmorgon är så trött så jag vet inte vad!


Ställde klockan på 06.15 men låg i sängen tills 7...bra där. Vill läggning ner på bänken på busshållsplatsen och sova...zzz


Känner att det börjar bli dags att använda mina Dr martens. Nu är det så jävla kallt så får dom åka på! Kunnat använda dom typ hela året men det blir så sjukt varmt och nu behöver mina fötter ett varmare hem haha.

Pusssss

Likes

Comments

Hellooooo ma friends!

Min buss går 16.48 så jag har lite tid att blogga innan jag går i bussen. Hunnit äta samt kollat igenom lite matta, gjorde typ 3 tal men det är alltid något hahah.

Redan börjat stretcha...nej verkligen inte haha, vilar huvudet mot benet lajte. Nu ska jag packa ner allt inför träningen. PUSSSS

Likes

Comments



Bloggar i vanlig ordning på bussen hem. Vilket är vad jag gör just nu. Äger att gå mellan 11.30-14-35 och idag slutade vi tidigare. Fixat alla rätt på mitt natur prov GÖÖÖTTTT!

Detta hade jag på mig idag, inte för att man ser speciellt mycket och mest för art fylla ut inlägget med en bild hahah. Vita jeans, svart blus, och min stickade kofta som jag nu använder som jacka. Haft i 2 år och börjat använda den nu, från Zara.

Pusssss

Likes

Comments




Godmorgong! Gick upp för typ 20 minuter sedan och jag är redan klar, snabb eller vad? Ska bara äta frukost sen är jag fit for fight för denna tisdagen. Börjar 11.30 och slutar 14.35 så ska ju inte klaga. Sen är det ju tisdag, vilket betyder träning, ska till Huskvarna sen efter skolan och träna. Nice nice!
 

Nu ska jag äta fruksot sen ska jag packa min väska och gååå. Bloggar sen

Likes

Comments



Britney´s nya låt "work bitch" den hade fått sjukt bra recension i tidningen så jag hade väl förväntat mig lite mer men ah, den va bra men kunde vart bättre, men man ska inte klaga, gör ju inte bättre musik själv så hahah.

 


Likes

Comments



Här är min bästavän! Askeeeeeeeeeer.

 


Här är mina boys. Enda killarna i min klass hahaha!

Min beebiiiiiiiiiis.

Likes

Comments