Något som jag är väldigt inne på just nu är renovering, inredning och allt som har med min lägenhet att göra. Vi är i tankar på att renovera både vårat kök och badrum men även lägga nya golv i hall och sovrum b.la. Jag tycker det är kul att måla och fixa, men det man kanske inte tänker på vid en renovering är varje liten skruv som måste införskaffas. Ett företag där det finns det mesta är https://www.verktygshandlarn.se/ dom har allt från skruvar, spik till borrmaskiner. Det är lätt att hitta på hemsidan och dom har bra priser.


Själv är jag inte speciellt duktig på det här med att renovera, utan jag står mest för inredningen. Men i och med att jag och min sambo ska börja renovera ganska snart så ska jag försöka hjälpa till så gott det går.

Likes

Comments

View tracker

​Något jag länge velat är att starta eget företag, men jag har aldrig riktigt förstått hur man kommer igång eller vad jag vill starta upp för typ av företag. Själv är jag väldigt intresserad utav att starta ett eget klädmärke (om man får drömma stort) med en egen webbshop, eller kanske till och med i fysisk butik. Ett företag som kan hjälpa en med det mesta är bolaget https://www.starweb.se/ som hjälper till med b.la design. Själv skulle jag välja en väldigt stilren design i min e-butik som gör det lättare för ögat att kolla igenom sidan. Ett problem som är med internet är att det är så stort, och vill man att folk ska hitta en, måste man vara duktig på att marknadsföra sig, det fantastiska är att både bloggar och Youtube har blivit såpass stort i webb världen att man kan kontakta personer som hjälper en med reklam mot betalning. Det kan vara tufft att starta eget och nå ut till en publik, men engagerar man sig tillräckligt så kan alla lyckas! 

Likes

Comments

View tracker

​Något som är väldigt aktuellt i dagsläget, speciellt under sommaren då folk åker på semester och stadsbefolkningen ökar med turister är, larm, inbrottstjuvar och trygghet ute på stan. 

Någonting jag själv är väldigt orolig över just på sommaren är det där med att åka iväg på semester och lämna sitt hem tomt under en längre tid. Man har just hört talas om inbrottstjuvar som lägger ut saker utanför ens hem för att se om det flyttas och någon är hemma. Jag är otroligt noga med att låsa efter mig, men vill en tjuv in, då kommer den in. Något dock som kan avskräcka en tjuv är om det finns en larmskylt uppsatt på bostaden. Många gånger har jag funderat på att sätta upp någon typ av övervakningskamera eller larm för att kunna vara riktigt säker. Denna sidan http://cpgsecurity.se/ erbjuder många typer av övervakning samt larm. 

Nu på sommaren ökar befolkningen över hela landet, och som tjej är jag nog väldigt vaksam när jag är ute på stan, både för att någon ska lyckas få tag i ens väska, men även på natten när man går själv utomhus. 

Är ni oroliga för tjuvar eller känner er extra otrygga ute på stan till exempel? Berätta!


Likes

Comments

En bakfull Sofia skriver, är så död efter igår. Vi käkade mat som jag slängde ihop. Vi hade tänkt dra på en fest men det blev väldigt spontant och vi packade ihop lite saker och åkte iväg till fårö. Vi bokade 3 st stugor som vi sov i på en camping men massa folk och drack och åt mat, spelade kubb och hade jätte mysigt. Vaknade upp bakfulla och städade upp, drog och kollade raukar, fikade lite och åkte sedan hem. Det är superfint väder så jag och Tom köpte rökta räkor och aioli och åt, sedan har vi suttit på balkongen och bara solat. Ska egentligen på beach club idag, men jag är så bakfull att jag egentligen inte orkar, men vi har inte bestämt oss ännu!

Likes

Comments

Idag har jag varit riktigt hurtig. Vaknade upp vid 9, det första jag gjorde var att gå ut på en långpromenad och tog vändan in till affären samtidigt för att handla maten för idag.
La kyckling för att tina och började städa upp i lägenheten, tvätta lite och se på orange is the new black samtidigt (alltså sista avsnittet???) och sedan lagat kycklinggryta som jag sitter och käkar. Fick en avi på posten att mitt hm paket har kommit, så det ska jag hämta sedan. Sen ska jag ner till färjan och hämta Toms syster som kommer med båten, sedan ska vi nog bara umgås.

Likes

Comments

View tracker

Idag har nästan hela min dag handlat om mitt hår, har tagit ut extensions, färgat utväxt och sedan satt i extensions igen. Jag använder mig ju utav microringar och sätter i dessa själv, vilket tar väldigt många timmar att göra. Har hunnit med en timmes promenad och ett telefonmöte också, men annars så har denna dag handlat om hår och kika orange is the new black samtidigt.

Imorgon blir det städning, tvätta, förhoppningsvis hämta ut mitt HM paket (äntligen) och en sväng till stan kanske.

Likes

Comments

Är ledig idag och vaknade klarvaken 20 i 9, och det är inte likt mig. Startade en tvätt och började storstäda hela lägenheten, bytte sängkläder och har snart tvättst upp all tvätt, skönt! Igår kom även mina kläder jag beställt från Nelly, allt var superfint men köpte en kort byxdress som jag är osäker på då den var sjukt stor, vi får se!
Väntar även på ett stort paket med kläder från H&M som jag beställde för 2 (!) veckor sedan, blev något krångel när jag la ordern så den skickades väldigt sent, men det kommer på måndag, och jag är så exalterad över kläderna jag beställt där, hoppas allt sitter bra bara! Håller på och försöker byta ut min garderob helt och hållet, för jag är väldigt onöjd med alla mina kläder, de senaste 2 åren har jag lagt alla mina pengar på intredning och möbler till lägenheten, så nu ska jag bara tänka på mig själv ett tag. Förutom en ny säng som jag bestämt att vi ska köpa haha!

Har precis lagat pannkakor och väntar på att Tom ska komma hem från jobbet å så kan vi förhoppningsvis se the conjuring 2! Fick hoppa in extra imorgon ett 13 timmarspass men sedan har jag äntligen semester, underbaaart!

Likes

Comments

Har slängt mig i soffan med en skål med vattenmelonsbitar. Har jobbat fram till kl 2 och sedan har jag varit på stan i några timmar, hämtat ut paket, det var dock Toms. Har beställt ångestfullt mycket kläder som jag väntar på ska komma, förhoppningsvis imorgon! Jobbar imorgon och sedan skulle jag egentligen gått på semester men fick hoppa in extra på ett 13 timmarspass på lördag, sen är jag ledig ändra fram tills midsommar är över!

Likes

Comments

Sitter och käkar supergod frukost. Skulle egentligen varit ledig idag men blev erbjuden att få jobba och tackade ja, så får slänga i mig detta och dra sedan!

Likes

Comments

Var ett tag sedan sist och jag har jobbat ganska mycket. Har satt in extensions igen, trivs bättre i det. Har längtat till midsommarveckan för då har jag semester, eller egentligen börjar min semester redan på onsdag efter jobbet, då jag har 4 dagars ledighet innan, sköönt! Har precis tryckt i mig en stor fruktsallad och är proppmätt. Var och storhandlade idag och köpte gotländska jordgubbar, SÅ goda!! Har beställt hem smink och massa kläder så hoppas dem kommer imorgon 👏

Likes

Comments