Under kvällens gång har jag kollat igenom bilder från förra säsongen. Jag längtar efter att få ta med mig kameran och fota matcherna precis som förr, men det är inte lika lätt när man har ståplats. Förhoppningsvis kan jag få fota matcherna igen i framtiden. Bjuder på bilder från förra säsongen (varning för mycket bilderkr

Likes

Comments

Tagit det lugnt från bloggandet när det är så mycket nu med min diagnos och skolan. Som ni ser från mina anteckningar har jag en del att göra i skolan och detta är mycket mer än vad jag klarar utav, hoppas att dessa två veckor går fort.

Jag vill inte gå in så mycket gällande diagnosen, men jag är inte på bena i alla fall. Jag for förbi barnmottagningen i onsdags och har fått den hjälpen jag känner jag behöver och förhoppningsvis ska jag hamna på bättringsvägen. Jag hoppas att bloggen också blir bättre uppdaterad framöver också.

Det är äntligen fredag, tack och lov säger jag. Det är verkligen läge med helg då tröttheten tar över. Skolan idag gick ovanligt smidigt och lyckades jobba effekt, tycker det är synd att vi slutar sent bara. Efter skolan hämtade mamma mig och vi for upp till stan, hon skulle klippa sig så jag tog tiden att göra bort lite saker. Jag hann ta en promenad, har tidigare tyckt det varit jobbigt men det var väldigt skönt nu. Jag har sagt tidigare att jag ska försöka plugga, men har haft orken där riktigt, men ikväll lyckades jag faktiskt plugga! Jag kanske redan nu är på bättringsvägen?

Likes

Comments

Godmorgon! Efter att ha varit krasslig över helgen och under gårdagen, ska jag försöka fara till skolan och se om jag orkar. Har redan missat mycket och jag vill inte missa något mera. Jag skippar däremot gympan nu på morgonen när jag nyligen varit sjuk. När jag har den som första lektion stannar jag hemma istället.

Idag är det alla hjärtans dag, men det är som vilken annan dag som helst för mig. Jag har ingen - och har aldrig haft någon att fira med, tragiskt nog. Får väl ge mina vänner och familj lite kärlek istället! <33

Likes

Comments

I morse när jag vaknade var jag varm och hade då lite feber så jag stannade hemma. Jag som tänkte vara duktig och plugga (så jag inte skulle ligga efter), såg Wallander istället - tyvärr har jag dålig koncentration för att se en hel film. Får se om orken till pluggande kommer nu ikväll istället.

Likes

Comments

Jag var sjuk för tre veckor sedan och blev överlycklig när jag väl blev frisk, men min lycka varade inte länge! Märkte av i går när jag hjälpte mamma att handla att jag blev väldigt svettig - vi testade tempen under tiden jag åt middag och hade 38.8. Febern hade, som tur var, lagt sig i morse men tror att jag ändå har något i kroppen!

Inte bara att jag har/haft feber - har jag en förkylning i kroppen. Hostat hela natten (enligt mamma), kan även tänka mig det eftersom jag vaknade och var väldig öm vid mina lungor - och magen.

Som jag skrev tidigare for jag upp till stan igår, blev bara tvärt och det var nog bäst! Förutom att jag vart sjuk under gårdagen, blev jag på så dåligt humör av ingen anledning alls och varit fruktansvärt känslig bara senaste dygnet. Jag är väldigt negativ och nere just nu och vill verkligen inte ta över det här, därför kommer det kanske inte bli lika mycket uppdatering som jag önskat!

Idag har jag bara legat i sängen och kommer förmodligen fortsätta göra det. Jag ska försöka läsa svenska boken, när vi var lediga i fredags missade vi ca. 80 minuter om jag inte är helt fel ute, så kanske bäst att ta ikapp lite!

Likes

Comments

Jag har dragit på mig en förkylning, igen. (Ja, ni läste rätt). Trots det bestämde jag mig att ta mig ut på en promenad och det var inte min bästa idé. Blev trött efter halva vägen och började att frysa. Jag blev överlycklig när jag kom hem i alla fall och fick några timmars sömn! Annars har jag inte gjort något idag, tänkte plugga men var så trött. Förhoppningsvis är jag piggare imorgon och kan lägga ner mer energi på det!

Likes

Comments

Jag tog helg idag, eftersom vi elever har K-dag imorgon. Det är skönt att få en extra ledig dag då jag inte är på topp (som jag skrev i senaste inlägget, kan det bero på struman) och att jag kan plugga i min egna takt hemifrån. Men till skillnad från senaste dagarna, var jag faktiskt glad - och pigg i morse, kanske berodde på att jag tog helg idag? Eller att jag tycker om torsdagar lite extra? Hursomhelst, har jag haft en lugn och bra dag. Började med musik i helklass (brukar egentligen ha det i halvklass), där vi just nu går igenom musikhistoria som är hur spännande som helst. Brukar ha svårt att sitta och lyssna i 60 minuter men nu går det faktiskt bra! Efter den lektionen hade vi halv klassen i bild och hemkunskap. Halva min grupp skulle göra hemkunskapsprov - som jag gjorde bort redan förra veckan. De som gjorde provet bjöd oss andra och soppan var väldigt god. Jag tycker att hemkunskapen är lite fel tid för att vi har lunch direkt efter - var väldigt mätt så jag hade rast/hål fram till svenskan där vi bara ser film. Skoldagen slutade med språk idag, som var väldigt lugn. Jag lyckades äntligen jobba effektiv. Framsteg?

När jag kom hem från skolan har jag inte gjort någonting - som vanligt. Jag vart så orklös när jag kom hem, ville bara lägga mig ner i min säng och bara sova ett tag, men gissar på att det berodde på att jag inte ätit tillräcklig. Blev direkt bättre när jag fick i mig lite.

Jag har haft otur med mina sociala medier senaste tiden. Känner att nouw inte vill sammarbeta med mig överhuvudtaget, först kunde jag inte skriva en rubrik på datorn - men det gick (som tur var) bra på mobilen. Sen kunde jag inte lägga in bilder av någon konstig anledning.. Inte bara det - utan mina instagramkonton loggas ständigt ut? Det känns bara onödigt med tid, blir så frustrerad.

Likes

Comments

Mina dagar ser precis likadant ut. Jag for på skolan idag. trots att jag kände mig som Sveriges tröttaste människa kunde jag ändå jobba mer effektivt än vanligt som förstås var väldigt positivt. Jag slutade strax före tre och for hem direkt. Jag tänkte plugga men jag hade ingen ork utan la mig med min mobil i soffan istället. Får se om jag orkar plugga senare ikväll eller om jag råkar somna istället.

Senaste dagarna har jag mått så fruktansvärt. Att göra så enkla saker som att duscha har jag inte haft ork till. Mitt minne har blivit sämre, glömmer bort saker som jag gjort två timmar tidigare och kommer inte ihåg vad folk har sagt. Jag har ungefär 25 grader i mitt rum, om inte mera, och jag ligger under ett tjockt täcke under nätterna men jag fryser. Jag har haft svårt att koncentrera mig under lektionstid, och annars också. Jag har kollat på underfunktion från struman och mitt mående stämmer in, jag tror att jag börjar producera mindre hormoner istället för mycket (som jag gjort tidigare). Märkt det senaste året hur svårt det är att hitta en balans för hormonerna.

Likes

Comments

Goddag. Idag var jag inte på skolan utan på Anderstorp istället (ett gymnasiet här i Skellefteå). Jag fick följa med några elever från Handels linjen och detta hjälpte mig väldigt mycket inför mitt val.

Jag slutade klockan ett på Anderstorp och skulle egentligen tillbaka till skolan men insåg att jag inte skulle hinna vara med på so'n ändå. Jag stannade kvar på stan och väntade på att mamma skulle hämta mig. När jag har ätit dåligt de senaste veckorna, blev jag så lycka när jag blev (lite) hungrig. Jag tog mig en toast på Waynes (sååå gott) under min väntan på mamma. Jag hann köpa två olika typer skrivböcker!

Likes

Comments

Det är måndag igen. Jag tycker denna dag alltid går så sakta och är alltid så seg i skallen, fast idag var det värre än vanligt. Det var bara matten och no lektionen som jag fick något bortgjort, annars var jag som ett frågetecken. Men jag tog en pratstund med Hannah och det hjälte mig, att ha någon att prata om allt och ingenting. Tur att jag har härliga människor vid min sida som kan få mig på bättre humör (och få mig att tänka på annat).

Likes

Comments