View tracker

M Å N D A G. En ny vecka har kommit och inser hur otroligt mycket jag har att göra innan denna höstterminen är slut. Jag har engelska, so, matte och NO prov kvar. Måste göra bort muntligt nationella i matte, vet däremot inte när jag ska göra det. En bildanalys och svenska uppgift som måste skickas in. Jag är ovanligt lugn inför de som ska komma skall och det skrämmer mig när jag stannar upp för en sekund. Jag vet att detta är alldeles för mycket för mig att göra/klara av på en kort tid och det kommer ta på mina krafter. För vissa människor är det här ingenting, men för mig är det mer än vad jag klarar av. Vet innerst inne att jag kommer inte att prestera lika bra som jag vill och det gör mig frustrerad.

Dagen gick ändå bra, kunde ta mig igenom dagen utan problem, kunde fokusera på mitt eget och kunde koncentrera mig. Det var bara sy-slöjden som gick sämre där ingenting gick som jag ville. Men det var bara en lektion, i vanliga fall brukar bara en lektion vara effektiv från min sida.. Hade gympa sista lektionen idag, men har pratat ihop med lärarna om att skippa gympan på måndagar och första lektionen på tisdag. Jag jobbar då istället på skolarbeten hemifrån.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

S Ö N D A G. Andra advent idag och jag börjar sakta men säkert börja räkna ner till den mysigaste årstiden på året, julafton, som inte är långt borta överhuvudtaget. Jag längtar verkligen efter att få ledighet, spendera tiden med nära och kära, få äta god mat och bara få njuta av stunden. Att få skippa känna av stressen över skola och prov för ett tag.

Jag tog det lugn på förmiddagen, låg i sängen och såg på tv. Jag hann ta en pratstund med Hannah också, som var väldigt guldvärt. Vi blev bortbjuden på middag hos några bekanta till oss. Maten var väldigt god och trevligt att få spendera tid tillsammans med dom. När vi kom hem pluggade jag till kommande prov, då jag inte pluggade jättebra igår.

Likes

Comments

View tracker

L Ö R D A G. Det har har varit en väldigt lugn dag för min del, som förstås har varit väldigt skönt. Jag hann rensa kläder i min garderob i lugn och ro, tog en promenad som jag inte gjort på 1 vecka, duschat, pratat med Johanna, Maja och Hannah i telefon och pluggat till provet som kommer kommande vecka. Det var hemmamatch för Skellefteå idag som jag såg hemifrån som slutade i vinst med 2-0! Väldigt skön seger och väldigt välbehövlig.

Likes

Comments

F R E D A G. Jag har varit dålig på att uppdaterat i veckan och det förlåter jag för. Men tyvärr finns det inte mycket att skriva om, eftersom det inte händer mycket alls runtomkring mig men förmodligen kommer det bli mer uppdatering kring jullovet. Jag kommer att ha mer tid och sedan händer det mycket mera i min vardag.

Skolan gick ovanligt snabbt idag, som resten av veckan har gjort, trots att det var en sen dag på skolan idag. Jag hann inte göra mycket alls när jag kom hem, hann bara äta innan hela familjen satte sig i bilen och skjutsade hem en hund som vi vaktat i en vecka. När vi lämnat av hunden, åkte vi runt i stan ett tag och kollade. Jag har faktiskt aldrig hunnit varit uppe på Vitberget än, men hört att det är en otrolig utsikt och kunde inte mer än hålla med efter ikväll. Vi körde upp dit och man kunde se ut över Skellefteå. Väldigt häftigt. Skellefteå är en väldigt vacker stad och otroligt häftigt att få stan från ett helt annat perspektiv!

Likes

Comments

MÅNDAG. Jag tycker att måndagar är fruktansvärt jobbiga, jag är alltid trög i skallen och tycker allting går så sakta. När jag också är i en "period" då jag ständigt är trött och mår illa, blir allting inte bättre precis. Sen är det en sen dag också, slutar 15.30. Däremot fick jag skippa gympan idag och fara hem och plugga/vila. Förhoppningsvis kan det hjälpa mig att bli lite piggare då tröttheten har tagit över. Men blev dock inte så mycket plugg för min del utan jag tog mig upp till stan istället... Min kära farmor var snäll och skjutsade upp mig då mamma redan var i stan. När vi var framme i stan mötte jag upp mamma för att kolla på systemkameror. Blev lite besviken, för jag trodde att jag skulle hitta "den rätte" kameran. Efteråt åt jag och mamma på Waynes, vi skulle egentligen fika på ett café i närheten men jag ångrade mig.

Likes

Comments

Vad faller du för typ av killar? Har du några typ av krav på hur killar ska vara och uppföra sig? Hur är du som flickvän?

Jag är en person som tycker om att ha ordning och reda. Tycker om att planera och blir stressad när det inte går min väg. Jag som tycker om att planera och jag har redan nu planerat inför framtiden. Först och främst, vill jag gå ut skolan och efter det vill jag försöka att skaffa jobb så fort som möjligt. Jag har stora drömmar att skaffa barn, gifta mig och om inte kille är allergisk vill jag gärna ha en hund. Den killen jag skaffar, vill jag kunna se en framtid tillsammans med, vill kunna skaffa barn med honom och gifta mig tillsammans med honom. Att jag inte bara tar den första bästa kille som kommer och tror att vi kommer leva resten av våra liv tillsammans utan jag vill ha ett stadigt förhållande redan från början. Självklart kanske känslorna försvinner efter någon vecka, månad eller år men hellre ett stadigt förhållande som känns rätt från början än att det ska vara tvärtom. Förstår ni vad jag menar?

Jag är och har egentligen alltid varit kräsen när det gäller killar och förhållande eftersom jag är fruktansvärt rädd att bli sårad. Jag öppnar mig inte för vem som helst och släpper inte in vem som helst in i mitt liv. Jag kommer att testa honom inte bara en gång utan flera gånger. Jag måste vara säker på att han kommer att stanna annars kan jag inte ge honom hela mig.
Man måste ha tålamod med mig. När man har visat att jag kan lita på honom, kommer jag öppna mig allt mer för honom. Och när jag säger jag älskar honom, älskar jag han med hela min kropp. ​

Jag vet själv inte hur jag är som flickvän då jag inte varit i ett seriöst förhållande, jag kan vara hur som helst men jag är säker på att jag kommer att fortsätta vara mig själv. Killen måste då kunna hantera mina humörsvängningar, annars tror jag att det kommer bli svårt. Jag kommer förmodligen vara glad stora delar av tiden och göra allt för att min omgivning ska må bra. Men jag tror att det är svårt att vinna mitt hjärta men samtidigt är det egentligen bara positivt därför att om man verkligen har känslor för mig skulle man kunna offra allt i stort sätt.
-Du måste våga vara dig själv. Jag vet att det kommer bli en bättre relation om man redan från start visar vem man är. Du ska inte behöver gömma dig! Killar som vågar visa sina känslor. Jag tror att många ser det som omanligt men kom igen, vi alla är människor och alla har känslor. För min del är det speciellt när killar vågar visa vad det verkligen känner. Inte ta mig efter utseende. Jag kan lätt tappa hoppet om en kille, när jag får höra någon kommentera någon annans utseende. Självklart kan jag tycka att killar är snygga men jag tar hellre insidan före utsidan. Det är ett stort krav från min sida, om du bara kommer efter mitt utseende kan man redan från start kan du dra! Det som får mig falla pladask för en kille är när killarna kramar en bakifrån. Det är en obeskrivligt känsla! Men framförallt, att få ha en varm, trött kille som drar dig intill sig halvt i sömnen. Pussar dig i nacken och håller om dig så hårt!

Likes

Comments

Idag var det skyltsöndag i Skellefteå och tycker det är hur mysigt som helst att få gå runt i Skellefteås gator där allting är julpyntat. Dock vad det för mycket folk för min smak, trångt och det blev långa köer i affärerna. Jag som är en otålig person, orkade inte stå i kö för att köpa någonting. 

Likes

Comments

Bloggen har stått still hela veckan och jag har ingen aning om varför eftersom jag har haft all tid i världen att skriva. Men det kan bero på att jag har tappat orken med att skriva och inte haft något att skriva om överhuvudtaget. Har försökt skriva ett inlägg då och då men tycker det alltid blir ett väldigt tråkigt inlägg.

Min klass hade planerat att ha en övernattning på squashen ikväll men jag far inte därför att jag är väldigt trött och mår fruktansvärt illa. Har gjort det ett bra tag nu, det är frustrerande att må som jag gör. Det blir som ett hinder i vardagen. Har fått en anledning till varför och jag hoppas att det blir bättre om någon vecka.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något nödvändigt alls, men det var ändå skönt att få stanna upp och få vila upp sig. Idag har jag legat i sängen stora delar av dagen med telefonen och bara tagit det lugnt. Jag som har haft svårt att sitta/ligga still för länge den senaste tiden, har idag haft inga problem med det faktiskt. Jag som också hade en tänkt att rensa i mina skåp i mitt rum och ute i hallen/toaletten, också göra det lite julfint i mitt rum, blev aldrig eftersom att jag vart för lat och tiden bara rann förbi. Men jag har mer fritid kommande vecka, så kommer förmodligen hinna med skitgöra.

En sak som jag måste fixa kommande vecka är klipptid, skulle först och främst vilja klippa av topparna eftersom de börjar bli slitna. En sak som jag har märkt ett väldigt långt tag men inte orkat ta tag i är att när jag har uppsatt hår, sticker det ut små hårstrån. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar men behöver hursomhelst tips om hur jag ska göra för att det inte ska förekomma. Jag skulle vilja färga mitt hår igen, börjar bli missnöjd och vill se en större förändring. Vet dock inte vilken frisör jag ska gå till, eftersom den jag brukar vara hos bor i USA och när hon väl är hemma är det inte det datumet jag kan eller just den tiden jag vill klippa mig. Ska försöka hitta någon som passar mig i smaken, kan bli väldigt svårt då jag är kräsen. Men förutom det, måste jag beställa kläder, behöver fylla på min byrå. Tycker att jag har fruktansvärt lite kläder, eller är det bara jag som jämför mig för mycket med andra. Hursomhelst skulle jag gärna vilja ha mera. Alltid bra att ha för mycket än för lite. 

Likes

Comments