Det kändes bara inte rätt. Det kändes bara inte rätt att pröva sätta på mig kökskläderna idag. Det var bara inte jag. Jag vet att det bara är en känsla. Vet att det bara har gått en dag på den nya skolan och linjen. Vet att det kan ändra sig när jag ger det ett försök. Jag trivdes åtminstone i klassen, med mentorerna och skolan verkar vara bra. Jag ska ge detta ett försök och hoppas på att svaret kommer fort.

Är helt slutkörd efter dagens intryck. En ny skola, nya människor. Har ingen ork kvar, är helt slut. Ska ta mig något och äta, därefter ta mig en tupplur.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är galet hur mycket pengar jag har slösat under årets gång och det är på många onödiga saker som fel skönhetsprodukt till vissa klädesplagg. Det är saker överallt så det nu inte ryms i alla mina byrålådor och har nu börja lägga ner i Ica maxi påsar. Jag som "måste" ha det organiserat i mitt rum, och det börjar se ut som det gör, blir tokig. Det har börjat bli mycket framme, inte är på sin plats och är stökigt. Vad ska jag göra? Har kommit med förslag till min moder och fader om att renovera inne i mitt gamla rum och sätta in mina grejer där. Men då har vi tryggt in andra saker i byrås och garderoben där som vi inte kan komma på vars vi annars ska rymma det. Det är galet att man kan samla på sig mycket genom alla år.

Har inatt funderat hur jag ska göra med detta, en lösning tillsvidare, men kommer inte på någonting. Dagens planer blir då att försöka städa i rummet och ändra plats på sakerna, förhoppningvis kan jag få mer plats. Ska passa på att dammsuga när jag liks håller på och skura golvet.

Likes

Comments

Skrev i senaste inlägget att farmor och farfar bjöd barnbarnen, med en av kusinens sambo med hennes lillebror på middag igår. Som jag också nämnde var att jag blev illamående och yr efter middagen. Mamma trodde att det kunde bero på att jag slarvat med att ta min medicin under dagarna i Rhodos. Till störst sannolikhet beror det på att min sköldkörtel producerar för mycket hormoner, då några av symtomen har dykt upp senaste dagarna/veckan.

Kommer att hålla på med medicineringen i någon månad till och sen sluta ta den för att se hur jag mår. Det som oroar mig är att det kommer att bli ett återfall, som är vanligt, och antingen behöva göra en operation eller lösa det med radioaktiv jod. Förstås behöver det inte hända och jag 'måste' gör det som behövs för att må bättre, men det skulle vara otroligt mycket enklare att leva ett liv utan detta.

Har varit trött varje dag i närmare två veckor. Men idag har jag varit ovanligt trött hela dagen och har ändå sovit i åtta timma inatt, dessutom tagit mig en tupplur på cirka en halvtimme vid middagen. Har inte orkat göra någonting idag och vädret har inte heller varit bättre för det. Nu när jag kommer runt i mitt rummet skulle jag egentligen behöva städa undan kläder som lyckats hamna där dem inte ska vara.

Likes

Comments

Kolla vilket charmtroll jag har fått. Jag är verkligen lycklig lottad och evigt tacksam över att ha fått möjligheten att fått ha honom i mitt liv. Han är livets kille.

Hursomhelst, hej på er eller godnatt kanske. Jag har haft fullt upp hela dagen, började med att jobba mellan halv tio på morgonen fram till halv fem hos pappa. När vi var klara för dagen gjorde jag mig iordning för middag på en resturang. Farmor och farfar bjöd mig, kusinerna, sambon till en av oss och hennes lillebror. Var fruktansvärt gott och blev mätt, tror att jag hamnade i matkoma.

Inne i restaurangen blev jag helt plötsligt yr, som nu har börjat släppa. Har sedan bussresa till Rhodos flygplats, då jag till störst sannolikhet blev åksjuk, börjat må illa mycket lättare. Har börjat tycka att det är jobbigt att börja må illa för det minsta lilla och inte kunna göra något åt det.

Likes

Comments

Tänkte vakna tidigt under morgonen och börja få i rutinerna till skolan som startar på måndag, men vaknade klockan elva istället. Blev nästan direkt att fara till Din Fest i Skelleftehamn och äta lunch, vad jag
tycker om maten på den restaurangen. Personalen får också topppoängare!

Jag tog mig ut på sex kilometers promenad före middagen idag och det märks att jag inte rört mig på en vecka. Har dessutom ätit massor av pommes, pizza och annan skräpmat på det. Det gick trögt, men det var värt i slutändan. Märkte hur pigg och alert jag vart i kroppen, tog mig därför med Zorro på en kilometers promenad efter middagen.

Likes

Comments

Nu har jag hamnat inne i mitt egna rum, igen. Vill jubla att äntligen sova i mitt egna rum, äta svensk mat och bäst av allt - träffa Zorro, men på samtidigt saknar jag värmen (får inte glömma bort utsikten från hotellrummet). Förhoppningsvis kan jag ta med mig någon kompis nästa sommar, gänget som for i år börjar smått prata om nästa resa. Vet ni något varmt land som inte tar längre än fyra/fem timmar? Någon som varit i Cypern kanske och vet ett bra hotell, med god mat?

Denna semester berättade jag inte för er förrän vi var på plats. Jag resonerade att det inte fanns någon anledning till att säga något, ni skulle ju för eller senare få reda på det. Vars hamnade vi då? I början av sommaren bokade jag, mamma och pappa tillsammans med två bekanta till vår familj, som dessutom är våra grannar resan. Ni som hunnit se min instagram vet att det vart Rhodos den här gången och hotellet Mythos beach. Det var ett väldigt fräscht ställe, bara några meter till havet som var väldigt skönt. Utsikten från vårt hotellrummet får jag absolut inte glömma bort och berätta om, men det går inte riktigt att beskriva med ord. Det var nästan som på film. Det jag tycker var nackdelen med hotellet var maten. Det gick ju och äta, men jag som är kräsen tyckte inte detta var någon höjdare. Det kunde ha varit bättre, men det är ju smaksak förstås.

Personalen var härliga, framförallt en servitris som gav oss dricka på luncherna och middagarna princip varje dag. (Detta hotell skulle man vänta vid ingången till restaurangen på en som jobbade där, bli tillfrågad hur många som skulle äta och om man ville äta inomhus eller utomhus. Därefter blir man visad till ett bord). Han visste precis vad jag skulle ha (förvånad att han kommer ihåg då han möter tusen människor varje dag), bjöd alltid på ett leende och var bara fruktansvärt snäll (som man nog borde vara). 

Grannarna hade tagit med sig ett Yatzy och det blev några kvällar som bestod av att spela tillsammans. Vem trodde att man kunde ha så fruktansvärt kul när man spelade ett spel, var nära att kissa på mig av skratt (too much information) varje gång. Dom stunderna uppskattar jag.

Likes

Comments

Godmorgon från Rhodos och mig! Idag startar hemresan mot Skellefteå och det är blandade känslor att lämna hotellet med bra utsikt, värmen och katterna som vandrat runt. Kan räkna upp en hel lista om det vore så, men det har jag inte tid med. Kommer ändå sammanfatta resan och bjuda en del bilder närmare helgen, låter det bra? Önskar er trevlig dag så länge!

Likes

Comments

Blev ingen uppdatering från mig igår, men tiden blev knapp och orken tog slut på kvällen. Vi for nämligen in till Rhodos stad och helt ärligt blev jag lite besviken på shoppingen. När jag väl hittade affärer fanns det inte kläder för min storlek och fick inte hem något annat en parfym från The body shop (den affären har vi ju hemma i Skellefteå).

Från andra till det tredje, var bussresan till Rhodos inte rolig för fem öre. Det vart varmt och det blev inte bättre av att det var fullt med folk. Jag kände mig så instängd och kände att paniken började smyga fram. Tack och lov vart bussresan hem mycket bättre. Vi hann dessutom i tid till hotellet och äta middag. (Känner att jag bara klagar, sorry).


Det är sista dagen idag och vi kommer till störst sannolikhet bara ligga framför poolen.

Likes

Comments

Tredje dagen har kommit till oss och tiden bara rinner förbi nu, det känns som vi bott här i veckor. Hursomhelst, dagens planer är att ligga framför poolen och sola. Förhoppningsvis kan jag börja få lite färg idag, är fortfarande blek.

Likes

Comments