I skrivande stund sitter i sängen och är fylld av känslor. När jag har hamnat i en förkylning och är ständigt trött finns inte orken till alla måsten som jag har här hemma. Det stressar mig och gör mig lite irriterad på mig själv att inte orka med. Känner mig inte tillräcklig och frågar mig själv dagligen varför jag inte orkar med allting som alla andra klara av. Måste bland annat hinna med att dammsuga övervåningen då det inte förekom i söndags, har även ett ogjort prov i skolan som ska göras framöver och jag kan alldeles för lite. Någon som vet ett enkelt sätt att lära sig saker snabbt? Alla tips räknas.

Idag stannade jag hemma från skolan på grund av förkylningen och måendet. Tänkte att jag kunde plugga när det fanns all tid i världen, men när jag inte orkar med någonting i nuläget och har jag istället bara vilat inne i mitt sovrum. 

Har ni sett Unga mammor på Viafree? Jag såg ikapp avsnitt från Unga mammor, som handlar om mammor i ung ålder som tar hand om sina barn. Har inte hunnit sett alla avsnitt än så blev det att kolla ikapp det. Julia Bergman och Milan är solklara favoriter i båda säsongerna och har varit det sen det första avsnittet. Ja, jag rekommenderar er att kolla om ni gillar barn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vaknade under morgonen slut i kroppen, kokhet och lite krasslig i halsen. Funderade på att stanna hemma, men efter en stunds tänkande testade ändå att fara till skolan idag. Jag hamnade i restaurangen för matlagning och fick rensa två fiskar. Kan nämna att fiskar är inte mitt favoritdjur, jag är smått rädd för fiskar även om de är döda. 

Jag hjälpte inte mina klasskamrater med att diska/städa undan efter lunchen då jag hade en tid för provtagning på lasarettet. Tidigare gånger har jag alltid haft någon myndig med mig, men idag for jag på ensamhand och klarade det galant. Jag brukar beskriva mig själv som att jag är "ett barn som inte brukar klara sig själv". Känner mig tryggare att ha en individ bredvid mig och detta vart en liten utmaning. 

När jag var klar med blodproverna tog jag bussen hemåt och var hemma kvart i fyra. Satte mig senare i bilen (?!) och körde till en mataffär i närheten av mig för att handla. Och vet ni vad? Jag fick ingen motorstopp, okej en men skyller på att bilen har stått ute i kylan och inte kört sen någon vecka tillbaks. Men är grymt stolt och behövdes lite självförtroende efter förra gången. 

Likes

Comments

I skrivande stund ser jag inte framemot kommande vecka i skolan, inte för att det händer något särskilt, utan för att jag har nu börjat tappat hela min ork och energi till skolan. För er som har missat det så trivs jag inte på linjen jag går i (restaurang och livmedel) och hade tänkt söka till våren. Kunde inte börja senare på den linjen jag ville från början (vård - och omsorg), eftersom det var fullt på den skolan jag hade tänkt mig. Men jag funderar fortfarande om det är vård linjen jag ska ta eller söka till en annan linje. Jag fick ju testa på vård och omsorg på en annan skolan tidigare, men det var någonting som inte kändes rätt och vet inte vad det var.

Till något helt annat, var jag hos tandläkaren i fredags och det gick bättre än tänkt, till min förvåning hade jag inga hål. Fick därför skjuts av mamma upp till stan och mötte upp Hannah. For hem till henne och skulle sova över hos henne en natt, men det såg ut som det skulle bli flera (gick runt och bar på två väskor som var fulla med saker). Dagen därpå åkte jag och Hannah på hockey. Skellefteå mötte Brynäs och den matchen slutade i förlust.

Idag har jag i stort sätt bara gått på promenad. Hade gått 4,5 km innan och hade 1 km kvar innan mamma kom med bilen för att handla. Jag hoppade in i bilen och följde med. Skulle egentligen ha behövt damsuga övervåningen, men orken fanns inte där idag.

Likes

Comments

Jag ska gå rakt på sak och erkänna att jag har tappat lusten att uppdatera bloggen - som kanske har märkts. Det är tråkigt att lusten, orken eller tiden finns inte där. Jag vill inte uppdatera dåliga inlägg, utan vill att det ska vara så intressant för er som möjligt att läsa.

Kan inte lova att uppdateringen framöver blir bättre, vi får vänta och se helt enkelt! Tills vidare hoppas jag att ni har det bra, bjuder på lite bilder från veckans trevligheter.

Likes

Comments

Efter idag ska jag aldrig mer sätta mig i bilen och övningsköra med växellåda. Det ska aldrig, aldrig, aldrig hända någon mer gång. Åtminstone finns inte viljan att göra det i nuläget.

Idag bestämde jag mig för att övningsköra, som har varit något jag har tyckt om att göra dem två senaste veckorna. Allting flöt på från första början idag, gick till och med bra att köra på en huvudled!? Jag och mamma tog en sväng förbi Konsum innan vi skulle köra hem, men det jag inte visste då var att allting skulle brista när vi skulle hem. Bilen stod på en liten uppförs/slänt och jag behövde då hitta kopplingen. Problemet är när har lyckats hitta kopplingen har bilen redan rullat bilen 10 meter bakåt, eller kanske längre. Motorstopp efter motorstopp, bil efter bil kom och jag blev mer stressad (som jag inte ska bli i sånna situationer). Det blev inte heller bättre då en av bilarna stod som högst 150 cm från min bil och började tutta. Om jag skulle hitta kopplingen skulle jag ha kört på bilen så vet inte om det berodde på det, om hen inte såg skylten, blev irriterad på mig att jag stod stilla eller av någon annan anledning.

Jag fick nog, blev att byta plats med mamma och jag har inte sagt ett enda ord sedan dess.

Likes

Comments

Det var ett par veckor sedan sen sist jag var ute på promenad och bestämde mig därför för att gå på promenerad idag. Det var välbehövligt att få röra på sig och kolla på höstfärgerna i träden, kolla på alla (fina) hus och andas ut. Att få koppla bort och ta hand om sig själv.

Likes

Comments

F R E D A G!

Startade dagen med att fara till skolan och gårdagen var det en dag då jag bara ville få skolvecka bortgjord. Har varit smått stressad inombords, då det varit ’mycket’ inlämningsuppgifter och pluggande till prov.

När skolveckan var över strosade jag runt i stan efter skolans slut och strosade runt i stan fram till klockan 18:00 då jag begav mig till en fritidsgård. Ett väldigt trevligt ställe att vara på, börjar att trivas utmärkt där!

L Ö R D A G!

Idag övningskörde jag upp till stan och hämtade upp Hannah. Vi strosade runt i stan en timma innan vi promenerade till arenan där det var match mellan Skellefteå AIK och Modo hockeys J20. Hemmalaget vann med 3-2, yey! Därefter for vi hemåt till var för sig och nu ska jag vila resten av kvällen.

Likes

Comments

Det är onsdag och innebär att jag är i köket under min skoldag. Men jag tog bussen hemåt när städning startade, eftersom jag har varit så trött senaste dagarna - det märktes ganska tydligt idag. Tog en tupplur på tre timmar och har nästan nyligen ätit klart.
Nu ska plugga till morgondagens prov!

Likes

Comments

Vädret i början av hösten har inte varit någon höjdare, men älskar ändå färgerna i träden! Tog Zorro på en väldigt kort promenad och fick kolla runt på de färgglada färgerna en stund åtminstone.

I morse hjälpte jag pappa på jobbet i ungefär tre timmar. Orkade inte jobbade egentligen, men behövde pengarna. Har slösat mycket på mat, ett par inneskor till idrotten och lite kläder! Senare under dagen ska jag försöka plugga, samt städa övervåningen och duscha.

Likes

Comments