Jag kommer ta en paus från bloggandet och andra sociala medier ett tag framöver. Mitt liv är som en berg-och dahlbana, jag behöver fokusera på mig och försöka få mig på rätt håll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är äntligen fredag och helg, jag som har längtat något enormt mycket efter. Inte för att jag ska göra fruktansvärt mycket utan bara för att få ledigt och ta det lugnt. Jag kommer ha fruktansvärt mycket att göra kommande vecka därför ska jag försöka ta det lugnt i alla fall ikväll och se idol. Jag ska försöka lägga ner tid på pluggandet, som jag egentligen är dålig på att lägga ner tid på. Jag försöker att plugga så gott som det går men det är inte alltid lätt. 99% av fallen slutar allting med att jag gör någonting annat.. Har ni något bra tips till att plugga bättre? För min koncentration påverkar väldigt mycket.

Säsongen 16/17 började ostadigt för Skellefteå AIK där skotten mot mål inte gick in och spelsättet inte riktigt fanns där alla gånger. Det såg väldigt osäkert ut och man började fundera om det kommer fortsätta på detta spår resten av säsongen. Men det har börjat vända nu till det positiva och allting börjar sakta men säkert sätta sig på plats. Igår mötte vi Örebro och tog vår tredje raka seger, vi börjar sakta men säkert klättra i tabellen. Man kan börja slappna utav mer nu, men däremot möter vi Frölunda imorgon som vi har haft svårt med. Får hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Sitter nu på skolan och säljer fika på föräldramötet, som bara är för 9ans föräldrar. De är info om gymnasiet. Sjukt att tiden går så fruktansvärt fort, att jag faktiskt snart börjar gymnasiet?

Annars har jag för de mesta dels pluggat tills NO provet, gjort engelska läxan och försökt göra klart svenska novellen! Sätt hockeyn som Skellefteå vann med 6-1 (!!!).

Likes

Comments

Det har varit en ovanligt lugn dag från min sida. Jag vaknade vid 11:00, dock skulle jag viljat sova lite längre men ville inte sova bort hela dagen. Jag drog mig ett tag innan jag åt frukost i vanlig ordning, la mig i sängen igen och bara slappade resten av dagen. Försökte att plugga till fysikprovet som är om ca 2 veckor. Jag tog samtidigt en 2,5 h pratstund med Johanna under kvällskvisten. Hur trevligt som helst!

Likes

Comments

Jag kollar igenom systemkameror och tillbehör. Har redan två hemma (ena är min och den andra är min mammas men jag använder kamerorna mest) men behöver en nyare och bättre kamera. Vet ni någon bra? Kommentera eller hör gärna av er till mig. 

När jag kollade igenom kameror verkade Nikon D5300 mest spännande men rädd att den inte är bra. Någon som vet?

Likes

Comments

Idag vaknade jag kring elva och steg upp efter att ha vaknat ett antal gånger men somnat om väldigt fort. Efter jag hade ätit frukost/lunch tog jag Zorro på en promenad till farmor och farfar. Mamma var snäll och hämtade upp oss under vägen. Vi satt och pratade i munnen på varandra. Och från ingenstans bjöd de oss på middag, hur gulliga är inte dom? Efter godmiddag, som blev kött och potatis, kom vi hem lite över 17.00. Jag sitter nu framför tvn och ser hockey. Tredje perioden mellan Karlskrona - Skellefteå har nyligen börjat och resultatet är 0-0, fruktansvärt nervös!!

Likes

Comments

Äntligen är det helg, som jag har längtat. Välbehövligt må jag säga eftersom det är kaos i mitt huvud just nu. Det är så mycket som händer runtomkring mig att jag inte vet vars jag är nästan. Mina humörsvävningar har också spelat stor roll i allting.. Hursomhelst har min vardag bestått av skola, hockey och kompisar. Det händer inte så mycket mera faktiskt.

Likes

Comments

Jag hann inte skriva något imorse pga det blev lite stressigt. Vi vaknade kring 06.30 dock vaknade 05.00 och kunde inte somna om. Vi gjorde oss iordning, åt frukost och hämtade bagaget innan vi skulle fara till Arlanda. Angående Stockholms flygplats, hur kan den vara så stor? Är det ens lagligt? Hur kan man ens hitta till allt? Hursomhelst, gick flygresan bra förutom att jag inte hamnade bredvid mamma och jag som är otroligt flygrädd.. Men hade henne precis bakom för mig som var däremot tur. Men det var då en upplevelse och en lärdom att flyga utan någon som jag kände till bredvid mig. När flyget (äntligen) landat i Skellefteå fick vi möta upp en glad Zorro utanför. Lilleman <333 att man ens kan sakna en levande varelse så oerhört mycket? När mamma fått sin väska for vi till pappas arbetskamrat och även en bekant till oss för att fira hans sambo. Blev bjudna på lunch (men var däremot inte hungrig överhuvudtaget då jag åt oerhört mycket till frukost). Det blev inte länge vi blev där, hade hoppats på att spendera mer tid med dom men hade mycket att göra hemma. Skulle packa upp allting, gå på promenad och fixat iordning mig till hockeyn ikväll. Hade en sån tur att matchen flyttas från 16.00 till 19.15. Sån tur har man inte varje dag!

Likes

Comments

Det viktigaste för mig i ett hotellrum är inte hur sköna sängarna är eller något annat utan det är hur toaletten är! Ovanligt kanske.. Men hursomhelst bor vi på ett väldigt mysigt hotell, otroligt mycket fräschare än sist när vi var här! Här kommer bilder på Quality Hotel Globe som vi bor på:

Likes

Comments

Jag och mamma tog oss till Centrum i Stockholm och gick runt gatorna där. Fick med mig otroligt lite hem, men kanske bäst det? Vi tog en runda på gamla stan och hur vackert är det inte där? Om jag inte hade stortrivs i Skellefteå skulle jag ha flyttat dit eller i närheten av gamla stan! Vi hann med middag på Waynes (blev dock väldigt tidig middag) innan vi tog oss till hotellet igen. Nu sitter jag framför tv'n och är redo för Idol!!

Likes

Comments