Igår vart jag på min farbrors bröllop! Ett väldigt fint bröllop och ett fint par.

Har finare bilder men har ingen dator så kan ej ladda upp dem atm, men ska göra det så fort jag fått min dator!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag då hemma i Falkenberg, fast det känns inte längre som mitt hem eftersom jag inte trivs här. Det är inte min familjs fel eller något sådant utan mer för att det har hänt mig sånna hemska saker här i Falkenberg som får mig att må så dåligt aå jag knappt kan sova här längre. Så mår mycket bättre när jag är i ängelhom numera för känner mig Som en bra person o en person som betyder något för någon.

Så , hemma bra, men borta bäst.

Likes

Comments

Jag är sååå sötsugen jag dör. Men hade tänkt vänta till o äta något tills jag ska på mitt farbrors bröllop på lördag, lär ju bli en del då.

Men är just nu hos ystabrudarna o en Ängelholmare , så vi BA umgås lite, ska la hem sen någongång. Har ju ingen som bestämmer över de längre 👻

Likes

Comments

Likes

Comments

Första skoldagen i ängelhom , avklarad. Det är väldigt annorlunda men kul. Ska på träning 19-22 idag. Är just nu hos några ystatjejer som Åxo flyttat hit, för det är SÅ tråkigt o bo själv. Klarar knappt av det 😂 ( har sovit här en natt o en halv dag har jag varit här)

Likes

Comments

Beställde några bilder från Beachsm bland annat! Sen lite på vänner osv som jag tagit under sommaren!

Likes

Comments

Hejhej!

Mitt sommarlov har varit bra, lite upp o ner klart, men så är det alltid. Jag har funderat lite för efter sommaren så händer det en väldigt stor förändring i mitt liv. Tänker inte berätta mer om den händelsen för just nu är det bara mina närmsta vänner och familj som vet 100% vad det är för något. Så det får vara hemligt ett tag till.

Jag har som sagt funderat lite just pga den händelsen att ni ska få hänga med på det, eftersom ah det kan vara lite roligt kanske. Eftersom jag har sett fram emot detta så mycket och vill dela med mig av det, så kan det vara en rolig grej.

Men Gud va kul. Då hörs vi om exakt 2 dagar, för det är då det händer 😏

Lite bilder som kortfattat berättar hela sommarlovet.

Likes

Comments

Hej! Idag var jag på en grym föreläsning om hälsa o mental träning o träning för att puscha sig själv att göra något bra med sitt liv.

Det Var Sabina Dufberg som skötte föreläsningen då hon är med i Tv programmet biggest loser som tränare.
Riktigt inspirerande och man fick sig ett omtänkande hur man skulle sköta sin vardag.

Om ni ser att denna föreläsningen finns i eran stad, rekommenderar jag den starkt!!

Likes

Comments

Beställde hem dessa snygga skorna igår! Letat efter ett par vårskor ett tag nu, så äntligen hittade jag ett par som jag tyckte var snygga.

Vi får dock se hur länge dem håller sig vita haha.

Likes

Comments