Jag ramlade imorse när jag var på väg till bussen till jobbet. Skar upp mina händer och ben så fick ringa och säga att det inte gick att jobba.. Så ovärt haha. Dagen har fortsatt ha oflyt efter det. Hade ÄNTLIGEN hittat jättefina studenklänningar så shippar tydligen inte forever21 till Sverige!?? Whatdafuck.

Bilden visar gladare minnen från i lördags (fastän Viktoria inte riktigt visar det).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi har äntligen lämnat in GYA!! Den blev väldigt lång men riktigt bra, vill bara sitta och läsa igenom hela. Vi var fem pers som skrev rapporten, så vi har fått med väldigt många aspekter av p-pillret - biverkningar psykiska och fysiska, kvinnans sexualitet, etableringen av p-pillret osv.

Det var dock lite sent att inlämningen var dagen innan HP, för la inte ner någon tid på att plugga till det. Var i alla fall första gången jag gjorde det, så får halvt se det som en ursäkt för mitt resultat. Fyfan var jobbigt det var att göra, var överdrivet trött, hade ont i huvudet och var så uttråkad. Hade varit ute kvällen innan och firar Amar, tog det dock lugnt och kom hem rätt tidigt så trodde inte att det skulle förstöra..

Aja, livet blev bättre efter det när Nahom kom hem till mig med sushi

Likes

Comments

Äntligen fick jag och Viktori uppleva Viktorias 18-års present från ett halvår tillbaka haha. Båda två har lyssnat på The 1975 rätt mycket, speciellt förut.

Var riktigt kul att se, och i övrigt bara en väldigt bra kväll.

Likes

Comments

Ja, jag har ju missat några dagar. Men alla andra av dom dagarna gick ut på att plugga, jobba, eller ligga hemma bakis - så inte lika intressanta att berätta om.

I fredags var egentligen planen att äta en tidigt frukost hos Viktoria, men både jag och Bea försov oss så Viktoria kom till mig och åt frukost runt 4 istället. Obeskrivligt gott var det. Nahom kom förbi senare och touched my heart med fina (goda) saker<33.

Inte så långt efter vi hade skilts åt åkte jag till Viktoria för att föra på henne balkong, sen tog vi oss till stan och hängde där resten av kvällen.

Likes

Comments

Vafan jag har inte tagit några bilder den senaste tiden upptäckte jag!? Det var ju tråkigt.

Det kan i för sig beror på att jag i princip inte har gjort något annat än jobbat, har inte heller haft internet så känns lite som att jag har varit utesluten från världen 80% av dagarna. Blev dock ledig idag så hade lite roligare. Tack vare att Nahom skulle jobba tidigt så drogs även jag upp med honom och kunde plugga en del innan jag åkte till stan och mötte upp Elsa och Bahar. Vi tog en promenad till Martin som hade fixat tacolunch för klassen, det var väldigt mysigt. Nu sitter jag hos Tilda och måste försöka få klart mitt jävla GYA, så det är dags att fortsätta med det nu. Hörs!

Likes

Comments

Igår firade vi påsk efter familjen hade åkt förbi och hämtat mig på jobbet (<3). Firandet innehöll en spännande påskäggsletning som jag kanske tyckte var lite för rolig, mat, konst på ägg och sådant kul. Kan aldrig riktigt lära mig att gilla vår traditionsmat men annars 10/10

Likes

Comments

Likes

Comments

Direkt från Stockholm åkte jag hem till Tilda där vi käkade mat innan Sabina Ddumba spelade på Katalin. Jag har inte lyssnat på henne så mycket och hon har ju bara tre låtar, men hon var riktigt bra live!

Efter det mötte jag upp Viktoria, Nahom och David på Unico innan vi bestämde oss för att gå ut också för det var ett event på Flustret. Blev en rolig kväll alltså (kom även in gratis!!! Kanske höjdpunkten på hela kvällen sanningen).

Likes

Comments

Jag och Nahom åkte till Stockholm i torsdags efter jag hade slutat skolan, hans bror har lägenhet där så vi fick låna den och sova en natt. Det tog ett tag innan vi kom till platserna vi hade tänkt pga att vi tappade bort oss hela tiden, men vi hittade i alla fall till en bar som jag har velat gå till hur länge som helst, så det gjorde ju inget.

B1:an hette baren, dit vill jag gå fler gånger.

Likes

Comments

Jag har pratat om att skaffa blogg ett bra tag, mest eftersom att jag tar kort på exakt allt jag gör (och nu kommer det förhoppningsvis bli ännu mer!!!?), men aldrig använder dom bilderna på något sätt. Jag kommer vara sämst på att uppdatera det kan jag säga redan nu, men sånt är livet.

Välkomna!!!!!

Likes

Comments