Header

Vissa människor är helt sjuka i huvudet samtidigt som dem är en utav dom bästa..


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heja! Nu är jag tillbaka och ska börja blogga igen, ska bli skit skoj! :) vi börjar odentligt med detta imorgon 👏🏼


Likes

Comments

Det var länge sedan nu, men jag är tillbaka. Denna gången hoppas jag att jag stannar, hehe!

Idag, ska jag hoppa, igen. Igår var det hoppträning och det gick åt skogen rent ut sagt, jag blev jätte trött på honom när han inte gjorde som jag sa och då blev det bara fel. Så Marie kommer idag igen och så ska vi hoppa lite inför att vi ska till Göteborg och "tävla" på söndag, så vi får hoppas att det går lite bättre idag :)

Sen efter att vi har hoppat så ska jag till Vickan och sedan på is disco med dom :) så det ska bli kul :)

Nu ska jag fixa lite och sedan ska jag hoppa 16.30, så vi taggar till d
et, puss!


Likes

Comments

Idag hade jag 11 sidor att läsa i geografi boken, tills imorgon, så mamma fick ta stallet mesans jag och Sanna satt hemma och gjorde läxor ska snart ta upp boken igen och skriva en sammanfattning om det jag läste. Så imorgon ska jag lämna in den, vet inte om vi ska redovisa eller nåt, det får vi se, haha!

Innan det var jag i skolan, och åkte skridskor, inte mer spännande än så faktiskt, och Ville vilade idag som sagt, imorgon ska jag där imot rida, tror att vi rider ut efter skolan, och sedan läxor efter det :)

Denna dan var inte så jätte kul, och veckan kommer inte bli så roligare än detta, ingen träning på torsdag och jag tror inte att vi vågar åka så långt med transporten, he he!


Likes

Comments

Hejsan, idag har jag legat i soffan hela dan, inte gjort ett skit. Jag blev nämligen magsjuk igår, och har inte ätit sedan skolmaten igår, och pga det så har jag nu jätte ont i huvudet.

Ville fick trots att jag e sjuk fått ridas, av Moa som var här sedan igår, och det blev ville glad över!

Resten av dagen ska jag fortsätta att sitta i soffan, kanske skriva nått inlägg om jag orkar. Ska titta på film med Sanna och mamma och försöka få i mig något i magen , bye! ❤️

Likes

Comments

Hejsan hejsan, nu har jag inte bloggat på ett tag men nu är jag tillbaka!

Nu är klockan 70.05 på morgonen så blir inte ett jätte långt inlägg eftersom jag strax ska gå till bussen :)

Iallafall så var träningen igår jätte bra och ville var faktist väldigt lugn, det var en liten serie och två hinder till det som vi hoppade i olika ordningar. Det var som sagt jätte roligt och kommer inte klara av att vänta två veckor till nästa träning, men vinfår se till att hoppa innan det :)

Nu, idag ska Sannas kompis Moa komma och jag tror att dom ska rida ut, och då tar Moa ville så vi får se om jag rider eller inte :( men nu måste jag ta på mig kläder bye!


Likes

Comments

1. Han äälskar godis!!
2 han gillar inte att göra fel.
3. Han gillar att träna och jobba.
4. Han tycker att transport är för mesar, lastbil ska det vara!
5. Han älskar att hoppa högt!!


  • 36 Readers

Likes

Comments

Detta inlägg borde kommit ut typ första januari men, bättre sent än aldrig. Här är i alla falla några punkter om mina mål, tillsammans med ville.

• Komma ut på lite fler tävlingar.
• ha minst 2 nollor i LB.
• debutera LA
• få honom mycket lugnare vid både träning och tävling.
• bli riktiga kompisar!

Detta var målen som var med Ville kommer kanske komma ett med mina "privata" mål också, eller alltså inte privata men dom som inte har med ville och hästar att göra! Hoppas att ni gillar att läsa mina inlägg! ❤️


  • Livet
  • 38 Readers

Likes

Comments

Idag hoppas jag ska bli en rolig dag, inget tjafs i skolan eller nånting, och så vill jag ha mysigt med Villson också!

Anyway, idag, som jag skrev igår, ska jag och Sanna rida ut och köra intervaller på grusvägarna. Får hoppas att inte ville får för sig att springa fort, haha! Men det kommer nog bli bra, i skolan är det inte så mycket nytt som händer, som vanligt!

Kommer ett lite kortare inlägg lite senare idag, bye! ❤️

Likes

Comments

Gud, jag var så trött igår så jag orkade inte skriva något jag bara la mig ner och somna, är trött idag med men jag ska få ihop minst ett inlägg i alla fall!

Anyway, idag var jag i skolan så klart, sedan till stan för att fixa några saker och sedan vidare till stallet, det blev ridhuset idag, och där blev det lite som vanligt, men han var jätte fin, och pigg!
Imorgon ska vi rida ut, och köra lite intervall på grusvägarna. På torsdag är det hoppträning, Wiie!!

Nu får jag skriva inläggen innan jag somnar, haha! Godnatt! ❤️
Likes

Comments