Hej! Var ett tag sen, allt bra annars då? Med mig är det bara kanon! I torsdags tävlade jag och mitt lag på RM, vi kom 4:a så vi är 4:de bästa i vår kategori i Sverige (wihoooo). I helgen har jag färgat håret o Andreas sov hos mig. Men igår så blev det firande hos Iza för hon hade fyllt år (grattis återigen tönt) ;) Sen imorgon har jag dansuppvisning, annars så händer det inte så mycket den här veckan. Men ska ta och äta lite nu och kolla vampire diaries.

Puss!  

(10 dagar till sommarlov, tagga!!) Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hola!
Som rubriken lyder har dagen spenderats i Romme. Så kl. 6.45 gick bussen o vi var framme ca 9.00 och det första man gjorde när man kom fram var att dra upp i backen med Annie. Vi åkte några timmar, åt lunch och vid 14 ungefär fika vi.  Åkte sedan några  åk till med brädan sen var det dags o börja dra sig tillbaka mot bussen som gick 16.15 o kom tillbaka ungefär 18.30. Och ska ta och dra igång ett avsnitt av vampire diaries innan jag somnar. 

Puss! 


 Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en helt normal dag, efter skolan drog jag och Andreas upp på stan. Där köpte jag 2 linnen, sminkväska, väska, hårnålar och snoddar. Sen när man kom hem så åt man pizza och har bara tagit det lugnt resten av kvällen.
Likes

Comments