Hej! Var ett tag sen, allt bra annars då? Med mig är det bara kanon! I torsdags tävlade jag och mitt lag på RM, vi kom 4:a så vi är 4:de bästa i vår kategori i Sverige (wihoooo). I helgen har jag färgat håret o Andreas sov hos mig. Men igår så blev det firande hos Iza för hon hade fyllt år (grattis återigen tönt) ;) Sen imorgon har jag dansuppvisning, annars så händer det inte så mycket den här veckan. Men ska ta och äta lite nu och kolla vampire diaries.

Puss!  

(10 dagar till sommarlov, tagga!!) Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! 
Hur har er påsk varit då? Jo min har iallafall varit hur bra och mysig som helst. I fredags spenderades dagen i Läppe hos min farmor och farfar med släkten och det var hur bra som helst. I lördags hände det inget speciellt Andreas o jag åkte iallafall till min mormor och morfars stuga och solade & fikade, men tog det mest lugnt resten av dagen. Sen på Söndagen så firade vi påsk hos min mormor och morfar med släkt, åt glass vid slottet och grillade med familjen på kvällen.  Annars har det väl inte hänt så mycket de senaste dagarna Andreas sov hos mig i helgen, har varit ute och solat (shit vilket väder det har varit) och mest tagit det lugnt. Imorgon då skola..kan iallafall trösta mig med att det är typ 7 veckor kvar till sommarlov iallafall. Men blir o sova nu så godnatt! 

Puss!
Likes

Comments

Hej!
Dagen började med att vakna upp brevid finaste killen i universum, gjorde frukost och kollade på en film.
Efter att ha duschat och fixat sig drog vi till stan o kollade lite och slutade med att vi satt i solen med glass och Loka crusch. Mötte Basse och Molly var med dom ett tag, stack sedan till Alexandros grill och sedan hem till mig. Och nu ikväll blir det Nutella doppade jordgubbar och någon film. 

puss! 
Likes

Comments

Hola!
Som rubriken lyder har dagen spenderats i Romme. Så kl. 6.45 gick bussen o vi var framme ca 9.00 och det första man gjorde när man kom fram var att dra upp i backen med Annie. Vi åkte några timmar, åt lunch och vid 14 ungefär fika vi.  Åkte sedan några  åk till med brädan sen var det dags o börja dra sig tillbaka mot bussen som gick 16.15 o kom tillbaka ungefär 18.30. Och ska ta och dra igång ett avsnitt av vampire diaries innan jag somnar. 

Puss! 


 Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en helt normal dag, efter skolan drog jag och Andreas upp på stan. Där köpte jag 2 linnen, sminkväska, väska, hårnålar och snoddar. Sen när man kom hem så åt man pizza och har bara tagit det lugnt resten av kvällen.
Likes

Comments