Att det är 10 maj??


Just nu är det väldigt blandade känslor. Detta är min sista jobbvecka och om en vecka befinner jag mig på Hawaii - hur lycklig?? Är så otroligt taggad och är säker på att det kommer bli något av de bästa resorna. Samtidigt betyder ju det att allt detta är över, jag har endast några veckor kvar i USA. Känslorna för detta är som en berg-och-dalbana - ena stunden är jag super duper redo och tycker det ska bli skönt att åka hem; någon minut senare och jag är gråtfärdig. Vill ju liksom inte helt släppa taget om detta livet som under mina år här har blivit normalt och tryggt i en spänningsfull vardag (och ännu mer spännande helger).

Och dessa två - hur kan man annat än le? ❤

Och denna goingen!! Vill ta med hem??

Gillar

Kommentarer

Alltså denna bron!! Kan det bli finare??

I söndags krossade vi av en viktig del i vår bucket list, cykla över Golden Gate Bridge! Och det var varmt och soligt och perfekt!

Bra tänkt att en sida av bron är till för att gå på, och den andra för att cykla. Hade garanterat ramlat om jag var tvungen att undvika alla gångare också.

Här är den igen! Annan vinkel dock.

Det var blåsigt och håret var överallt, vi såg inte mycket när vi skulle ta våra bilder. Mannen bredvid såg våra problem och erbjöd sin keps som hjälp. Snällt där, och såklart hejar jag på 49ers!

​Vi cyklade till Sausalito där vi hade en kaffe och sedan tillbaka över bron. Det blev en motionsrik dag så att säga. Vi hyrde cyklar genom Sports Basement och så fick vi även shoppa loss för de pengarna vi hyrde för (vilken affärsidé btw) så varsin Warrios tröja fick vi med oss hem. Vi avslutade dagen med lite häng i city och Soup in a Bread Bowl bland alla turister. Det var gott och välförtjänt! Ännu en super duper dag och helg. 

Gillar

Kommentarer

I lördags åkte vi till Carmel, mysig liten stad ett par timmar härifrån. Vattnet var klarblått!

Tycker jag och hon gör ett bra team!! Fina Emily!

Vi körde också 17-mile-drive, mest för att vi råkade komma in på den med GPSen. Men det var fint och här är ju jag när jag precis har beundrat utsikten och nästan ramlat i vattnet.

Så så bra dag!!

Gillar

Kommentarer