Header
View tracker

​Äntligen fått tag på Therese Lindgren nya bok. Älskar verkligen Therese haha. 

Lyssnar just nu på boken på bookbeat och den är så bra, absolut ett måste haha. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Julen är absolut min favorit tid på hela året och är så sjukt taggad detta året av någon anledning haha. 

Har även hittat lite jultröjor bara för att haha. 

Den översta tröjan kommer från Jfr.se och ni hittar den här. Just nu har de även en black friday rea så det är 20 % på allt. 

Den nedre tröjan kommer från New Yorker, jag kunde inte hitta en länk till den eftersom jag har köpt den i butik men den kostade bara 99kr så det är ju jättebra. 

Vad gillar ni mest med julen? 

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa!
Idag har varit en ganska lugn dag då jag vaknade tidigt men början inte förrän 11.40 så jag tog det lugnt på morgonen och sedan åkte jag mot skolan.
Hade en lektion där vi skulle utgöra observationer så vi var på Ica kvantum och observerade.
Efter det slutade jag för dagen men hade en anställningsintervju vid 14.30 så jag jobbade med mitt gymnasiearbete.. får panik på det, är verkligen så mycket och göra och känns inte som jag kommer någonstans.. men men.
Nu har jag precis kommit hem från träning eftersom i helgen har vi tre olika föreställningar så vi har tränat jättemycket och hoppas det kommer gå bra.
Men ni få ha det så bra så höra vi i nästa inlägg! x

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har jag haft studiedag och det är verkligen så skönt med en ledig dag mitt i veckan. Självklart vakande jag redan vid kl 7 eftersom jag aldrig sover länge när jag väl kan det..
Vid kl 12 ungefär åkte jag och min kompis mot Växjö för lite shopping och vi spenderade hela dagen där i princip men senare åkte vi mot Ljungby för att kolla på hockey som slutade bra med att rätt lag vann haha.
Nu ska jag snart gå och lägga mig så vi hörs i nästa inlägg! x

Likes

Comments

Detta är verkligen en sjukt bra bok som precis läst ut och det tog mig inte mer än två dagar för den är verkligen sååå bra! Det är längesedan jag verkligen fastande i en bok men i denna serien fastnade jag direkt, detta är den första av tre böcker, sedan finns det även två böcker till som handlar om huvudkaraktärens dotter som utspelar sig många år senare än de tre första böckerna.

Jag håller just nu på att läsa uppföljaren "the elite" men har inte kommit så långt än.

Boken utspelar sig i en alternativ framtid efter ett tredje världskrig i ett nytt land som kallas Ileéa. Befolkningen är indelad i olika kast och America är en helt vanlig tjej som tillhör kast 5 som är ganska dåligt, då 1 är bäst och 7/8 är sämst. Hon har en hemlig pojkvän som tillhör ett sämre kast än henne. Kronprinsen av landet ska hitta en fru och en tävling kallad the selection blir av. 35 tjejer väljs ut och America ansöker bara för sin pojkväns skull och familjs skull eftersom man får mycket pengar om man hamnar bland de 35 bästa.

Hon blir utvald att komma och bo på palatset och hon är inte glad och räknar med att åka därifrån snabbt men hennes åsikter ändras då hon träffar prinsen som inte alls är så illa som folk hade beskrivit honom...


Likes

Comments

Hej allihopa!

Som  jag skrev i ett inlägg igår var jag med min bror på Ikea och kollade lite, och jag kunde inte undgå att kolla på alla julsakerna! Julen är absolut min favorit årstid på året och hela stämningen med jul är bara så mysig! 

Jag köpte en söt julmugg, pepparkaksformar och även två doftljus som luktade väldigt bekant men kan inte komma på varför det är bekant haha. Luktade jättegott iallafall och de är ju ganska billiga. 

Är ni taggade för julen? vad är det bästa tycker ni? 

Likes

Comments

Dagen började med att jag gick till skolan för att ha en lektion, som var matte. Jag slutade sedan 9.20 och då skulle jag köra min bror till sjukhuset i Jönköping.
Under tiden han var på sjukhuset shoppade jag lite bara för att fördriva tiden eftersom jag inte kunde hitta någon parkering vid sjukhuset haha.
Efter det åkte vi och åt på pizza hut, så sjukt gott verkligen älskar det stället. Vi gick även en runda på Ikea och A6 innan vi åkte hemmåt!
Nu ikväll har jag börjat läsa en bok och är helt fast i den, så sjukt bra så jag har läst 150 sidor bara idag haha. Sjukt längesedan jag läste en bok men egentligen tycker jag det är roligt med böcker.
Ha en mysig kväll! x

Likes

Comments

Hej allihopa!
I fredags hade jag och min pojkvän myskväll ute i vår stuga, och eftersom det var fredag lagade vi tacos haha. Standard i min familj faktiskt.

Vi kollade lite idol och även lite fotboll när Sverige mötte Frankrike, men tyvärr förlorade ju Sverige med 2-1.

Igår lördags var vi fortfarande i stugan men på kvällen jobbade jag för att vår lilla by hade en slags fest så jag serverade och la upp mat osv. Det blev en lång kväll och jag kunde inte gå hem förrän 00.30 så var ganska trött imorse. Eftersom det är farsdag gick jag och min bror upp och gjorde frukost för att mamma och pappa skulle slippa det.

Idag söndag har jag haft ungefär genrep inför drillkonserter som jag ska vara med i nästa helg och det höll på i ungefär 2.5 timmar. Det gick väl ganska bra men det behövs ändå lite finslipning.

Efter det åkte jag direkt till min mormor och morfar för att fira farsdag där, vi åt god mat och det känns som man har ätit hela eftermiddagen haha, men så blir det ju alltid när man varit där.

Men nu ska jag inte göra så mycket men hoppas alla får en trevlig söndagskväll så hörs vi i nästa inlägg! x


Likes

Comments

The crown är den ny serie som Netflix har gjort och det handlar om Storbritanniens kungafamilj, när nuvarande drottning Elizabeth var ung. Jag har sett mycket reklam om denna serien och jag tyckte den verkade bra så jag började kolla på den i torsdags. Jag vet inte riktigt varför men jag fastnade för den även om den kan vara lite mörk ibland. Det är väldigt intressant för karaktärerna stämmer överens med verkligheten.

Jag kommer fortsätta att kolla på den för jag har verkligen fastnat haha.

Hoppas alla har en bra lördag så hörs vi i nästa inlägg! x

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hoppas alla har en bra fredagskväll så här långt. Själv är jag i min stuga och bara har det mysigt, det kommer komma upp bilder imorgon.

Idag hade jag iallafall sovmorgon och det händer aldrig längre så det var verkligen behövligt. Dagen gick väldigt segt då jag har mer än tre timmars håltimme på fredagar och det är verkligen sämst. Men jag fick faktiskt ganska mycket gjort på mitt och en kompis gymnaasiearbete så det kändes väldigt skönt ändå. Vi håller på att skriva om nätmobbning så vi ska göra enkäter och gå runt i klasser på skolan. Det är faktiskt mycket mer jobb med enkäter än vad man kan tro för man måste hitta email till alla de berörda lärarna och fråga om man får komma och sedan måste det stämma överens med mitt egna schema också.. usch verkligen så mycket att göra men nu ska jag inte tänka på det för tillfälligt eftersom det är helg! x

Likes

Comments