View tracker

​ÄNTLIGEN har jag kommit igång med gymandet och idag har jag tränat mitt första pass. Det var faktiskt mycket roligare än jag trodde för har aldrig riktigt haft någon motivation till att träna men längtar redan till onsdag när jag och min kompis ska träna nästa pass. Framöver är väl meningen att vi ska göra upp ett schema på vad vi ska träna varje gång som till exempel kondition, styrka, ben mm. 

Har även varit och fikat med två tjejkompisar, det var jättelänge sedan vi umgicks alla tre, men på högstadiet gick vi knappt en meter utan att alla var med haha men när vi sedan började olika program tappade vi lite kontakten. Den ena tjejen och jag fortsatte att umgås men inte alla tre. Nu har jag även fått kontakt med den tredje igen eftersom vi har börjat gymma tillsammans så det känns jätteskönt för även om vi inte träffas eller pratas vid så är det precis som vi sågs igår fast med mycket mer att prata om haha. 

Har även PM skrivning i svenska 3 idag (som ett nationellt prov fast inte lika formellt) och det kändes faktiskt riktigt bra förutom att jag blev sen så kom in i klassrummet när alla andra redan hade börjat skriva hehe. Var även klar ganska tidigt så fick sitta och vänta en stund innan jag kunde lämna in haha. 

Sådana dagar är de bästa!

Likes

Comments

Det är helt sjukt hur fort tiden går.. det känns som jag började gymnasiet igår och kom till en stor ny skola och var fullkomligt förvirrad och nu har min sista termin innan studenten börjat..

Självklart är det otroligt skönt att jag snart slutar skolan men samtidigt kommer tankarna om vad jag ska göra sen.. mina tankar går fram och tillbaka och jag kan inte bestämma mig. Jag har länge varit helt säker på att jag ska jobba ett år eller två för att slippa skolan lite och spara pengar för att resa, men på senaste tiden har jag börjat fundera på att plugga vidare direkt. Har även tankar på studier utomlands eller kanske åka som au pair.

Samtidigt som jag inte kan sluta tänka på framtiden så inser jag att jag har en mycket jobbig termin framför mig med nationella prov, högskoleprov, gymnasiearbete som ska vara klart (ett stort stressmoment haha) och så mycket mer.

Men det löser sig säkert i slutändan.

Likes

Comments

Finns det någonting bättre än att bara ligga i sängen en hel dag och kolla serie?

det är verkligen något som gör att jag slappnar av och rensar tankarna lite. De senaste dagarna har jag börjat kolla på den norska serien Skam för alla mina vänner tipsade om den och sa att jag verkligen måste se den. Den har ju blivit ganska hypad på väldigt kort tid och jag förstår varför..

är verkligen helt fast och har redan sett alla 3 säsongerna som finns just nu, längtar till säsong 4 kommer ut.

Likes

Comments

Real techniques är ju ett sminkborstmärke som väldigt många känner till och tycker om, bland annat jag.. jag använder i princip bara sminkborstar därifrån för tillfället och jag verkligen älskar dem, och nu har de kommit ut med Limited edition borstar som jag hittade på Ullared för ett jättebra pris så jag köpte dem.

De har en lite annorlunda design denna gången men jag tycker om det. De finns även på Nelly att köpa så ni hittar dem här.

Likes

Comments

Jag är verkligen helt förälskad i båda märkena Zoellas beauty och Tanya Burrs cosmetics!

Båda två som har skapat dessa märken är youtubers som de flesta redan vet. Jag har ett flertal produkter från dem innan och jag verkligen älskar dem. Zoella har mer inriktat sig på hud, kroppsvård och doft medan Tanya har mer inriktat sig på smink produkter.

Eftersom de kommer från Storbritannien så måste man beställa därifrån men jag använder mig av denna hemsidan och det funkar väldigt bra, en del paket har försvunnit när jag beställt där men då har jag fått pengarna tillbaka direkt så det löser sig väldigt bra för de är så hjälpsamma.

Så jag tipsar verkligen om att kika in där och kolla för de har även massa andra jättebra märken!

Likes

Comments

View tracker

Finns det någonting som är jobbigare än att vara sjuk? det gör det säkert haha men jag verkligen hatar att vara sjuk. Jag blir så lätt uttråkad och känner att man inte kan göra något.

Jag började att må dåligt redan innan nyår men jag ville inte ställa in mina nyårsplaner för det är ju bara nyår en gång om året, så jag gick ut och självklart gjorde inte det saken bättre och jag mådde betydligt sämre dagen efter.

Tycker det är jättejobbigt för det gör att jag inte kan börja använda mitt gymkort utan måste vänta på att jag ska bli frisk först.. men får hoppas att jag blir det snart.

Jag var uppe inatt och kollade på JVM semifinalen mellan Sverige och Kanada men stannade uppe i onödan eftersom det slutade med att Sverige förlorade och ska nu möta Ryssland om tredje platsen.

Hoppas alla får en trevlig torsdag!

Likes

Comments

Denna paletten från märket Hickap som är gjort av youtubern Wilmasbeauty är verkligen så sjukt fin. Fick denna i julklapp och jag älskar den! Den har jättebra pigment och super fina färger som är väldigt användbara. 

Ni hittar den här!


Likes

Comments

​Hej allihopa!

Mitt första riktigt inlägg 2017 och tyvärr är det redan den 3 januari men vad gör det. Mina första dagar på detta året har mest bestått av serietittande och bara ligga i sängen.. men det kan vara ganska skönt det också. 

Men idag har jag iallafall varit och fixat gymkort.. (ja jag vet vad ni tänker, nyårslöfte haha). Jag och en kompis bestämde precis innan nyår att vi måste ta tag i detta eftersom vi båda tänkt mycket på det. Så idag blev det äntligen av..

Även om jag inte varit och gammat på riktigt än så känns det väldigt bra faktiskt, är sjukt taggad på att leva ett mer hälsosammare liv och röra på mig igen.. det har inte blivit så mycket träningen sedan jag slutade med cheerleadingen men det ska det bli ändring på nu hehe. 

Jag är tyvärr sjuk och det var lite därför vi inte testade gymmet redan idag för jag kände att det inte var det smartaste att göra just idag, men vi får ta det en annan dag helt enkelt. Det är en stor fördel att jag gör detta tillsammans med någon annan för det blir mycket roligare då. 

Ska bli kul att se vad det leder till.. 

Likes

Comments

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

hoppas alla har en jättebra nyårsafton! Samtidigt som det känns lite tråkigt att 2016 är slut så ska det blir skönt med ett nytt år med nya möjligheter. 2016 har inte varit mitt bästa år men det kan bara bli bättre!

Hoppas alla får en trevlig kväll så hörs vi nästa år!

Likes

Comments