Header

Hej allihopa! jag har nyligen varit på Gekås i Ullared så tänkte visa vad jag köpte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej allihopa!
Idag har jag tagit helg en dag för tidigt eftersom jag ska på min farfar begravning imorgon så är ledig. Det kommer bli en jobbig dag imorgon..

Men idag har jag varit i skolan iallafall, jag började klockan åtta men när jag kom dit så var läraren sjuk så jag kunde egentligen haft sovmorgon till kl 11.40 och det är lite segt att man är där vid åtta då.. 

Sedan hade jag en lektion men det var knappt någon lektion heller så jag hade egentligen inte behövt gå till skolan idag.. men det går inte göra något åt, jag slutade kl 13 så det va skönt ändå.

När jag kom hem somnade jag och sov i några timmar hehe men det är så skönt haha för av någon anledning är jag så trött nu för tiden. 

Men nu ska jag snart iväg och träna och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg. 

Likes

Comments

Hej allihopa!

Förlåt för väldigt seg uppdatering på senaste tiden men det beror helt enkelt på skolan.

Men iallafall, i tisdags åkte jag till Stockholm med alla samhällstreor på min skola, vi stannade där till i torsdags.

På tisdagen stannade vi på ett kloster på vägen upp där vi fick träffa en nunna. Sedan fortsatte vi mot Stockholm och när vi väl var framme besökte vi SVT där vi fick en guidad tur och det var väldigt intressant tyckte jag för man fick se studios där de spelar in olika program. Efter det kom vi äntligen fram till vandrarhemmet där vi skulle bo men såå besviken jag blev.. verkligen så äckligt och det luktade avlopp mm så va verkligen inte nöjd men det var nära till stan och fin utsikt.

Onsdagen var en fullspäckad dag, massa studiebesök hela dagen och det var en ganska tråkig dag tyckte jag för det blev för mycket helt enkelt. På kvällen var vi på dramaten och såg Doktor Glas.

Torsdagen spenderades på riksdagen och shopping, så det var en väldigt intressant dag.

Sedan åkte vi hem och de va skönt att komma hem och sova i sin egen säng.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg och det beror helt enkelt på att skolan börjat igen och jag går just nu sista året på gymnasiet och det känns så bra! Har ett väldigt konstigt schema med mycket håltimmar men aja går inte att ändra på tyvärr!
Har inte varit mycket ledig sedan jag började skolan eftersom jag jobbat helg och även efter skolan.
Jag började skolan förra torsdagen den 18/8.
Men idag är det fredag och äntligen helg! Dock ska jag jobba imorgon men men.. Ändå helg ju🎉 hoppas alla har en trevlig dag så höra vi i nästa inlägg!

  • 27 readers

Likes

Comments

Hej allihopa!

Som jag skrev i tidigare inlägg så var jag nyligen i Göteborg och shoppade inför skolstarten och då passade jag på att köpa en ny skolväska eftersom jag verkligen behövde en ny, alla mina andra väskor är sönder och det är ju alltid roligt med ny väska när ett nytt skolår börjar.

Jag köpte den från toppenstore och den kostade 399 kr.

Likes

Comments

​Hej allihopa!

Idag för en vecka sedan var jag i Göteborg och storshoppade inför skolstarten, och då köpte jag äntligen dessa skorna som jag har velat ha hur länge som helst. De heter Nike free run och kostade 1095 kr. Dom är verkligen hur sköna som helst och passar både att springa i men man kan även ha dom till vardags tycker jag. 

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har jag fått mitt körkort!!

Den 4 augusti skrev jag mitt teoriprov och gjorde min uppkörning senare samma dag. Jag blev godkänd på båda vilket innebar att jag fick mitt körkort. Helt klart en av mina bästa dagar, glädjen går inte att beskriva när körkontrollanten sa att mitt körprov var godkänt. Jag hade varit nervös i flera veckor nästa och pluggat hur mycket som helst.

Jag åkte hem direkt för att hämta min egna bil som jag köpte veckan innan min födelsedag (bilder kommer i nästa inlägg).

Jag och min kompis gav oss ut och körde hela den eftermiddagen och kvällen och dagen var fulländad!

Som grattis fick jag av mina kusiner och deras familj 18 jättefina rosor (bilderna nedanför)

Likes

Comments

​Hej allihopa!

Jag vet inte om jag har berättat detta men jag har köpt en nya kamera för att jag ska kunna ta bättre bilder till bloggen och jag är vördigt intresserad av fotografering. Jag har köpt en canon eos 1200d och jag har testat den lite. Bilderna från mitt förra inlägg "mina födelsedagspresenter 2016" hade jag tagit bilderna med den nya kameran och jag tycker det blev jättebra, man märker stor skillnad, för innan har jag bara använt min mobilkamera. 

Har tagit lite bilder på min söta hund för att testa så tänkte att ni skulle få se dom. 


Likes

Comments

Lancome gift set, mascara, eye makeup remover, concealer. Hört mycket bra om denna mascaran.

Bokserien the selection, de första tre böckerna och det finns fem stycken. Har hört mycket bra om dom så ska bli spännande att läsa.

Smash box Full exposure palett som många säger är väldigt bra och har många fina färger.

​MAC prep+prime, ska bli väldigt roligt att testa. 


Fick även en marinblå kabelstickas tröja från GANT men det är tyvärr i tvätten, kunde inte vänta att använda den hehe. 

Likes

Comments