I fredags var jag i skolan hela dagen, min sista föreläsning slutade strax efter halv nio på kvällen. Då fick det bli hämtmat och raka vägen hem till sängen!

Lördagen däremot bjöd på fint väder och värme, tog mig ner till rue de Rivoli för att lösa kvällens klädångest och är alltid lika mysigt att strosa runt där! På kvällen kom tjejerna över till mig, vi skålade med vin, åt lite gott och skrattade en hel del. Innan vi tog en uber ner till L'arc för att dansa in på småtimmarna! Vilken lördag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Häromdagens lediga eftermiddag som spenderades på Galeries Lafayette, blir fortfarande lika chockad över hur vackert allt är här!

Något vi konstaterat sen vi flyttade hit är att tiden går så sjukt mycket fortare här i Paris. Dagarna springer iväg fortare än man hinner blinka!! Men den här veckan har skolan iallafall dragit igång någorlunda. Har haft några kurstarter nu och vissa känns bättre än andra, så det är väl som det brukar antar jag. Skillnaden är att jag här läser 8 kurser parallellt och att det är obligatorisk närvaro på alla föreläsningar och att varje kurs har en 3 timmars föreläsning i veckan, så jag spenderar i stort sätt hela dagarna i skolan numera. Vissa dagar har jag föreläsning på föreläsning i 12 timmar, alltså från 8:30-20:30, tack Frankrike.. Men när man har denna utsikt när man sitter på metron påväg till skolan kan man ju inte direkt klaga heller så! Kommer nog aldrig tröttna på Eiffeltornet, det är något speciellt med det.. ❤

Likes

Comments

When your afternoon tea looks like this!! 😍

Likes

Comments

Torsdag och fredag spenderade jag i skolan, än så länge är det mest kaos där. Låt oss säga såhär, att administrativa saker är väl inte direkt Frankrikes starka sida haha. Kurser saknas, scheman finns inte än och vi är 150 total-förvirrade utbytesstudenter och personalen är lika lost dom..

Men i fredags eftermiddag mötte jag upp tjejerna för en shoppingrunda innan det var dags att fixa sig för kvällen. Det blev lite vin och bubbel, innan vi rörde oss mot L'arc. Sippade på drinkar och dansade tills fötterna inte orkade längre. Men vilken kväll!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder ifrån min lilla lägenhet. Tycker jag har lyckats få den ganska mysig ändå! Jag trivs iallafall, men har nog inte riktigt hunnit förstå att jag faktiskt bor här nu haha.

Likes

Comments

Från dagens brunch med tjejerna på Le Pain Quotidien. Vi var lediga idag igen, då allt administrativt har krånglat deluxe på skolan, haha inget schema blir lika med ingen skola. Så vi har brunchat, strosat runt på Paris gator, stoppat förbi i några butiker och fikat. Hur mysigt dag som helst!!

Likes

Comments

Startade morgonen med en powerwalk i parken bredvid mig, verkligen såå fint här! Nu ska jag packa upp det sista i lägenheten innan vi alla ska mötas vid Louvren. Är orientation weekend, så blir lekar i parken och sen står utgång på schemat ikväll. Låter som en bra lördag!

Likes

Comments

Jag försvann några dagar här, men det har minst sagt varit fullt upp! I onsdags var dagen med stort D iallafall och jag flög ner till Paris. Tog en taxi till min nya lägenhets adress och möttes av min landlord. På den översta bilden ser ni gatan jag bor på, inte riktigt förstått att jag bor i Paris än, drömmen ju! I torsdags hade vi internationella studenter information i aulan från 8:45 till 16:30, så var lagom trött efter det haha! Idag har vi åkt båt på Seine, synd bara att vädret är lite sisådär.. Efter det lunchade jag med Tova och Josefin, innan vi intog Champs Elysées för shopping. Nu sitter jag på Starbucks och lånar lite internet i hopp om att ösregnet ska sluta så jag kan gå hem.

Likes

Comments

Igår kväll hade vi bokat in en familjemiddag på Kalas för en liten hejdå-middag. Sista helgen som hela familjen är samlad på länge, iallafall sista gången för i år. För mig väntar ju en flytt ner till Paris, vilket dock är väldigt enkelt att ta sig emellan, nu när man är van att bo på andra sidan Atlanten. Men för min bror väntar ett nytt äventyr så långt bort det går att åka, nämligen Australien. Men vi hade en supermysig kväll som resulterade i alldeles för mycket mat! Min fina familj, man uppskattar ju tiden med dom så mycket mer nu, när man alltid bor så långt ifrån dom!

Likes

Comments

Igår kväll var jag över till min kusin och blev bjuden på middag. Vi bebismyste med lilla Edvin tills han somnade. Då lagade vi tacos och sedan satt vi och pratade på non stop i 3 timmar. Så mysigt att bara sitta och prata av sig om allt mellan himmel och jord. Och vilken tur har inte jag som har en av min bästa vänner som även är min familj! Nu hoppas jag att jag lyckas locka ner henne till Paris i höst på ett besök, så det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen!

Likes

Comments