Och så var packningen klar. Varför känns det alltid som att man glömt något? Men det kan ju inte bli värre än förra årets packning till Kanada, haha dom som vet dom vet! Bilen rullar mot Arlanda strax innan 5 imorgonbitti. Börjar känna mig riktigt excited över att komma tillbaka till Kanada! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Så glad över att jag hann med en dag i Stockholm innan jag åker och att få umgås lite med min syster! Stockholm är ju så himla fint, speciellt på sommaren! 

Likes

Comments

Solen lyser och har precis ätit en god lunch på Kakas uteservering med min syster och låtsaspappa. Verkligen hur gott som helst där! Nu sitter vi i bilen påväg upp till Stockholm.

Likes

Comments

​Dagarna bara springer iväg, svårt att förstå att jag åker redan på torsdag. Vad hände med mina två veckors ledighet här i Sverige?? Dock väldigt taggad på att få komma hem till Toronto. Tänk att på fredag morgon kan jag starta dagen med en morgonpromenad längst strandpromenaden och köpa med en starbucks påvägen, längtar!!

Idag har jag iallafall hunnit med att bli bjuden på en lunch hos min faster. Babblade på i ett par timmar där innan det var dags för mig att möta upp tjejerna i stan. Vi hade en liten hejdå-middag på Mocka Deli, eftersom jag åker iväg hela sommaren & sedan flyttar i augusti igen. Men det är alltid lika trevligt att få tjattra på och skratta med dessa fina vänner, så tacksam!

Likes

Comments

Söndagskvällar som består av grillning med familjen, kan vara bland det bästa! Passar på att umgås så mycket som möjligt med vänner & familj och med att äta all favorit mat innan jag åker iväg igen. Ser verkligen framemot en sommar på andra sidan Atlanten!

Likes

Comments

Hade en så bra midsommar i år! Började firandet ute i Kvicksund med fina vänner. Det åts god mat, skålades, sjöngs snapsvisor och lektes lekar och självklart skrattades det massor! På kvällen åkte jag vidare hem till Elin och Freddy. Där blev det tårt-ätande och prat in på småtimmarna. Vilken kväll och vilka underbara människor jag har i mitt liv<3

Likes

Comments

Idag har jag haft en heldag framför datorn. Dels hade jag några mejl jag behövde gå igenom men idag var det även dags för mitt online franska prov. Det var uppdelat i två delar, först en uppsats som skulle skrivas utifrån en fransk tidningsartikel och sedan en grammatik del som bestod av 100 frågor. Ska bli spännande och se hur mycket franskan förbättras, ska göra ett till prov när jag bott några månader i Frankrike.

Igår hade jag alarm på 5, inte mänskligt att gå upp så tidigt! Men hade besiktning av lägenheten och sedan lämnade jag över nycklarna. Kändes lite sorgligt att stänga min ytterdörr och kliva in i hissen för sista gången, men mest kände jag ändå hur redo jag är att stänga det kapitlet i livet och hur taggad jag är på att bo utomlands igen. Men for sen tillbaka till Eskilstuna igen. Mötte upp Evelina på Mocka Deli och pratade ikapp över en kladdkaka. En trevligare onsdagskväll helt enkelt!!

Likes

Comments

Hela helgen gick åt till flytten. I lördags flyttade vi ut allt och städa ur hela lägenheten. För att på söndagen försöka få in hela min lägenhet i mitt gamla rum hemma hos föräldrarna, och det gick det med! Men överdriver inte när jag säger att flytta är det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv..

Idag har vi haft en av årets första riktiga sommardagar. Blev upphämtad av tjejerna så åkte vi och köpte lunch och lite godsaker innan vi åkte ut till Sundbyholm. Där låg vi i solen ett par timmar och babblade på. Såå mysig dag!!

Likes

Comments

Längesen jag skrev något här nu, faktiskt väldigt längesen! Mycket som hänt sedan sist, för en vecka sedan blev jag klar med mitt tredje år på universitetet och min lillasyster tog studenten, sjukt vad de här tre åren har gått fort! Nu är jag tillbaka i Karlstad efter ett hejdundrandes studentfirande för Emma, då jag hade två sjukhusbesök här den här veckan.

I skrivande stund sitter jag i soffan i min lägenhet för sista gången, mitt första alldeles egna hem! Imorgonbitti går flyttlasset ifrån Karlstad. På ett sätt skulle jag bara vilja ta med hela lägenheten och ställa den på ny plats, för jag älskar ju mitt hem. Men samtidigt väntar nya äventyr och idag har jag även signat på för en ny lägenhet. Jag är numera med boende i Paris. Själv svårt att förstå det, men i augusti flyttar jag till en av världens finaste städer!! Men först kör jag en sommar på andra sidan Atlanten. Så tyckte det var dags att dra igång bloggen igen nu när jag har mindre än 2 veckor kvar i Sverige, så alla nära och kära kan hänga med! ✈🇫🇷🥂🥐

Likes

Comments

Idag kom mitt bud från Tory Burch, hade beställt en liten födelsedagspresent till mig själv. Finaste skorna till sommaren låg där i, så nu är jag redo för sommar och att få trippa runt i dessa på Paris gator, dröm!

Likes

Comments