Header

Åh vad tråkigt. Har ingenting att göra. Man är hemma varje jävla dag. Bläkk.

Senaste dagarna på jobbet har varit förjävliga rent utsagt. Idag brast det så tårarna sprutade ut och fantastiska kollegor fanns där. ❤️

Har tagit en öl med två trevliga kollegor och sen ätit middag, nu blir det tv kväll sen blir det sova.

Mer än så blir det inte. Puss på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Ni vet när det inte händer någonting, what so ever i livet och alla dagar är precis likadana. Så är mitt liv just nu. Det händer ingenting spännande, oförutsägbart eller roligt. Jag är alldeles för omotiverad och uttråkad av den här livsstilen. Är det så det kommer vara resten av livet? Måste varje dag se likadan ut?

För att göra något åt det här tråkiga så har jag bestämt mig för att åka till Usa och jobba som aupair, jag nämde det tidigare i ett inlägg att jag vill åka. Nu är det bestämt. Jag väntar bara på att en värdfamilj ska kontakta mig. 
Lite läskigt, men mest spännande och roligt. Förhoppningsvis kommer det gå rätt fort att hitta en familj så jag kan få ta tjänstledigt och slippa gå till det stressande och tjatiga jävla jobb jag har. 

Lillasyster som just nu är i USA som utbytesstudent har precis börjat skolan, jag är så stolt över henne som vågat och faktiskt tagit sig såhär långt. Imponerad är jag. Är lite avis också.. ;)

Sen i lördags har jag varit tokförkyld och bara legat hemma hela dagarna. Man blir sjukt uttråkad, men det är faktiskt skönt att för en gångs skull vila och bli frisk innan man går tillbaka till jobbet. Dock får man ångest och lite skuldkänslor men vad ska man göra. tråkigt inlägg, i know. Puss på er 


Likes

Comments

All lycka till dig min finaste syster.

Likes

Comments

Efter en natt med brutal migrän sattes man i arbeta under dagen. Emma har nyligen flyttat till en ny lägenhet och behövde hjälp att måla om sin hall & så fick det bli! Inhandlades färg, penslar, roller osv på rusta och sen hem och börja tejpa. Lager ett är klart, blev så fint så!

Har haft kontakt med lillasyster som idag kom fram till staden och värdfamiljen hon ska spendera de närmaste tio månaderna. Så himla skönt att hon är nöjd och glad!

Kvällen spenderades i Hässelby hos emma med thaimat och film. Supermysigt. Har precis parkerat lilla pärlan och ska äntligen få sova, älskar att det är lördag!

Imorgon blir det provkörning av pappas nya bil och sen hus visning 😏 natti.

Likes

Comments

​Det är fan inte lätt att bestämma sig vad man vill göra. Just nu velar jag mellan tre olika saker, som rubriken säger. Ska jag fortsätta jobba, det är bekvämt, roligt och man tjänar pengar. Ska jag ta tag i min riktiga framtid och studera juridik som jag verkligen brinner för? ELLER ska jag ta tag i min aupair ansökan och faktiskt åka bort i ett år till i Usa? Fan vad svårt. Hade velat att någon talade om för mig vad jag ska göra..

Dagen har varit bra, trivs med den nya personalen som har börjat hos oss. Supertrevliga, drivna och engagerade i barnen. Planeringsdag, möten och varit i barngrupp och avslutade dagen med hela personalen på en restaurang i Solna. Grodhavet som den så gulligt heter. Grillbuffé och kaffe bjöds det på! 

Nu hemma i sumpan hos pappa och tittar på Prison break. Försöker även bestämma mig om jag ska åka till Usa eller inte.. åååååååh hejdå 

Likes

Comments

Så mysig resa med bästis, 14 härliga dagar i Side.

Likes

Comments

Ett dygn och ett halvt dygn har gått sen du åkte. Att se dig gråta när vi kramas, att veta hur ont det gör att säga hejdå är olidligt. Stark är du! Är väldigt imponerad. Framför sig har Anna ett helt år av spänning, utmaningar och upptäckande. Ett helt år i high school i Amerika, jag är så avundsjuk! Njut varje sekund, även om det precis har börjat, så kommer snart dagen då du önskar du var tillbaka. Älskar dig, Mini me.

Höstterminen 16 har precis dragit igång. Jag har senaste tre dagarna ägnat mig åt nya platser för elevernas skor & kläder. Det ska bli så roligt att få träffa alla små pluttisar igen, många av er har jag saknat! Idag var det så lite elever att jag fick vara frånkopplad 90% av dagen, perfekt att få lite gjort innan det drar igång på riktigt. 

Senaste tiden har jag inte skrivit någonting här, det har bara inte blivit av. Men blev väldigt taggad och sugen på att börja uppdatera igen. Det är framför allt för att kunna gå tillbaka senare i livet och titta/läsa vad man har gjort och tänkt osv. 

Imorgon är det planeringsdag nummer 1 på jobbet. Avslutas med middag på Grodhavet vid pampas marina, ska bli supermysigt! Fredagen spenderas på Hässelby slott, planering och team building eftersom vi har 35 nya anställda på skolan. Ikväll blir det slutspurten på Prison break, säsong 4. Har faktiskt inte sett klart hela serien någon gång, alltid avslutat efter säsong 2. Spännande!
Likes

Comments

Likes

Comments