Header
View tracker

Känns konstigt att vara i Väsby. Även om jag inte längtar tillbaka så är det faktiskt lite nostalgi och hemkänsla. Ska hämta anna på stationen för hon har varit hos mamma i Östhammar. Hemma väntar farmor och farfar som ska fira pappa.

Helgen har varit riktigt lugn. Varit hemma mestadels och tog en trip till Barkarby outlet med helena igår. Fanskapet ska flytta in i sin nya lägenhet i veckan som kommer så det är inredningsshopping som gäller!

Ikväll ska jag laga pulled chicken till familjen och sen blir det nog en mysig kväll i soffan. Är så glad att lillasyster har kommit hem till Sverige.

Love it ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är så himla himla glad just nu. Anna kommer hem imorgon, ibland blir saker inte som man har tänkt sig men det kan ju bli bra ändå! Jobbar till ca. 2 i morgon tisdag, sen bär det av mot Arlanda och plocka upp lillasyster. Längtar!

Igår kväll blev jag klar med min aupair ansökan som jag av någon anledning har skjutit upp senaste veckorna. Men nu är den redo iallafall och utskickad så hela världen kan se den. Typ. Videon som man ska ha med i sin ansökan var inte riktigt som jag hade tänkt mig men det känns som att den är okej och den är iallafall godkänd. Borde väl kunna hitta en familj ändå där borta i la-la-land.

Senaste tiden har jag börjat få lite åldersnojja, måste låna pappas glasögon när jag läser på mobilen eller datorn. Det är lite ansträngande för ögonen men det är bättre med glasögon än utan.. fyfan, börjar bli gammal.​

2014 kom jag hem ifrån Australien, idag tittade jag på lite foton ifrån den resan så fick jag en liten klump i magen. Jag saknar faktiskt det. Här är Operahuset i Sydney första gången jag var där, mäktigt. 

Likes

Comments

View tracker

Åh vad tråkigt. Har ingenting att göra. Man är hemma varje jävla dag. Bläkk.

Senaste dagarna på jobbet har varit förjävliga rent utsagt. Idag brast det så tårarna sprutade ut och fantastiska kollegor fanns där. ❤️

Har tagit en öl med två trevliga kollegor och sen ätit middag, nu blir det tv kväll sen blir det sova.

Mer än så blir det inte. Puss på er

Likes

Comments

​Ni vet när det inte händer någonting, what so ever i livet och alla dagar är precis likadana. Så är mitt liv just nu. Det händer ingenting spännande, oförutsägbart eller roligt. Jag är alldeles för omotiverad och uttråkad av den här livsstilen. Är det så det kommer vara resten av livet? Måste varje dag se likadan ut?

För att göra något åt det här tråkiga så har jag bestämt mig för att åka till Usa och jobba som aupair, jag nämde det tidigare i ett inlägg att jag vill åka. Nu är det bestämt. Jag väntar bara på att en värdfamilj ska kontakta mig. 
Lite läskigt, men mest spännande och roligt. Förhoppningsvis kommer det gå rätt fort att hitta en familj så jag kan få ta tjänstledigt och slippa gå till det stressande och tjatiga jävla jobb jag har. 

Lillasyster som just nu är i USA som utbytesstudent har precis börjat skolan, jag är så stolt över henne som vågat och faktiskt tagit sig såhär långt. Imponerad är jag. Är lite avis också.. ;)

Sen i lördags har jag varit tokförkyld och bara legat hemma hela dagarna. Man blir sjukt uttråkad, men det är faktiskt skönt att för en gångs skull vila och bli frisk innan man går tillbaka till jobbet. Dock får man ångest och lite skuldkänslor men vad ska man göra. tråkigt inlägg, i know. Puss på er 


Likes

Comments

All lycka till dig min finaste syster.

Likes

Comments

Efter en natt med brutal migrän sattes man i arbeta under dagen. Emma har nyligen flyttat till en ny lägenhet och behövde hjälp att måla om sin hall & så fick det bli! Inhandlades färg, penslar, roller osv på rusta och sen hem och börja tejpa. Lager ett är klart, blev så fint så!

Har haft kontakt med lillasyster som idag kom fram till staden och värdfamiljen hon ska spendera de närmaste tio månaderna. Så himla skönt att hon är nöjd och glad!

Kvällen spenderades i Hässelby hos emma med thaimat och film. Supermysigt. Har precis parkerat lilla pärlan och ska äntligen få sova, älskar att det är lördag!

Imorgon blir det provkörning av pappas nya bil och sen hus visning 😏 natti.

Likes

Comments

​Det är fan inte lätt att bestämma sig vad man vill göra. Just nu velar jag mellan tre olika saker, som rubriken säger. Ska jag fortsätta jobba, det är bekvämt, roligt och man tjänar pengar. Ska jag ta tag i min riktiga framtid och studera juridik som jag verkligen brinner för? ELLER ska jag ta tag i min aupair ansökan och faktiskt åka bort i ett år till i Usa? Fan vad svårt. Hade velat att någon talade om för mig vad jag ska göra..

Dagen har varit bra, trivs med den nya personalen som har börjat hos oss. Supertrevliga, drivna och engagerade i barnen. Planeringsdag, möten och varit i barngrupp och avslutade dagen med hela personalen på en restaurang i Solna. Grodhavet som den så gulligt heter. Grillbuffé och kaffe bjöds det på! 

Nu hemma i sumpan hos pappa och tittar på Prison break. Försöker även bestämma mig om jag ska åka till Usa eller inte.. åååååååh hejdå 

Likes

Comments

Så mysig resa med bästis, 14 härliga dagar i Side.

Likes

Comments