​Hej bloggen. Veckan har varit händelsefull. Jag och Niklas har varit i hans föräldrars sommarstuga i Varberg och planterat blommor. Ja jag vet lite sent ute kanske men de hinner nog växa till sig under sommaren, de har så fina rabatter där ute hos Gunilla och Jan. Härligt också med vädret som har varit och att vi fick lite egentid Niklas och jag. Jo vad planterade vi då, ja det var ju egentligen inte vi som valde blommorna utan de fanns ju klara för oss när vi kom. Det var Gunilla som hade köpt dem förra gången de var nere, men hon hade helt enkelt inte hunnit klart, så var ju perfekt att vi kunde hjälpa till. Ett sätt att säga tack för att vi får låna huset och så, så ganska perfekt med andra ord. Oj vad jag svamlar... :) I alla fall så planterade vi perenner, solrosor och några tomatplantor.

Ett tips jag också tänkte skriva om idag är arganolja, vilket är en naturlig olja från marocko som man hör väldigt mycket om nu i det senaste. Jag hade själv hört mycket om den innan jag för några veckor sedan beslutade mig för att testa den. Har ni använt oljan i håret (ca 2-3 tre gånger i veckan i samband med att jag tvättar det) och som ansiktstvätt dagligen, både morgon och kväll. Jag är helt såld, har fått så himla blankt och fint hår, och för att inte tala om huden, den har blivit både mjukare och mer återfuktad samtidigt som huden känns renare, har liksom fått mindre finnar, allt tack vara denna underbara arganoljan. Min vän Sara har också testat oljebehandlingen, fast hon använder mandelolja då hon hört att den är bättre för hennes känsliga hy. I alla fall så har hon upplevt samma resultat som jag så det är helt tydligt att det finns olika oljor att välja på som verkligen kan ge bra resultat. Jag vet sedan tidigare att ricinolja ska vara bra för håret, sen finns jojobaolja som ska vara väldigt mild och näringsrik. Om du vill veta mer om oljor och vilken som passar bäst för just dig kan jag rekommendera att kolla på ekoolja.se där finns mycket information om ekologiska oljor. 

Det var allt för idag. Nu har vi börjat tagga inför Håkan-konserten, något man sett fram emot ett tag nu, kommer så klart skriva om den sen efteråt, men hoppas så klart vi hörs innan dess puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hjälp vad tiden går... skulle ju vara duktig och blogga, har gått sådär, haha. Nå skärpning nu då. Låt mig tänka vad har hänt sedan sist, har varit såå mycket med skolan, orkar inte. Känns som jag bara äter sover och sitter med dessa böcker. Vill verkligen avsluta bra nu och få betyg så har dragit ner ambitionerna på ett socialt liv kan man säga. Men när jag inte pluggat vad har hänt då, ja förutom jobbet i butiken (hinner inte jobba så mycket nu men det har blivit några helger iaf, lönen är ju bra då, och behöver lite extra pengar, sjukt tomt på kontot nu, haha). Oj glömde nästan det viktigaste, känns som han blev prio nummer tre nu hihi, nej men verkligen, skojar bara. Har träffat världens gulligaste kille, Niklas! Vi har varit officiella i nästan en månad nu, vad kan jag säga, så kör i denna fantastiska kille. Trodde inte man kunde bli så kär helt ärligt, går liksom som på moln just nu. Svårt att fokusera på skolan, men tur att man har en sådan fin kille som hjälper till och stöttar. NIklas är två år äldre så han har koll på det jag läser nu. Jättebra med hjälp och ha en mysig kille bredvid när man pluggar;)

Det ska bli så underbart och få spendera sommaren med Niklas och alla mina underbara vänner, kommer bli bästa sommaren ever! Nu ska vädret bara göra sitt. Men ja spelar ingen roll egentligen, kommer vara glad ändå, regnar det så sitter vi där i soffan och myser och kollar på någon film <3 Förhoppningsvis så hinner vi med en liten resa söderut också så det ska nog bli tillfälle att sola och bada också :) Hörs snart igen, hoppas jag... :)

Hjärta, Kärlek, Romantik, Symbol, Alla Hjärtans Dag

Likes

Comments