Hej kompisar!

Hur är det med er?

Själv så är det bra, dock mycket i skolan nu. Det är plugg hela tiden och nya uppgifter vi ska göra, finns inget stopp på lärarna. Just nu har vi historia, engelska och samhäll som huvudämnen. Det är kul men ibland så fattar jag absolut noll. Det är så svåra ord, sedan är inte historia och engelska riktigt mina favoritämnen. Man blir så sjukt trött efter ett tag när lärarna har prata hela lektionen och man ska ta in all information. Vi har ganska långa lektioner vilket gör att man blir uttråkad efter ett tag, men när man väl förstår då är det kul.

Men aja nu blir det plugg time för min del. :(

Jag älskar verkligen marshmallows! Det kanske syns då hela muggen är fylld. Bästa jag vet när man ska plugga är att dricka något gott t.ex te eller varmchoklad. Idag fick det bli varm choklad med massa marshmallows!!!

Kram på er:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några dagar sedan bodde min kära vän Linnea aka rorsman hos mig. Den första dagen hon var hos mig bjöd vi över en av våra kära vänner Louise. Det var verkligen så mysigt<3

Jag och Linnea hade cyklad och köpt mat strax innan Louise kom till mig. Maten var väldig enkel att göra men extremt god. Det som vi serverade var pasta med ostsås och champinjoner. Mums! Det var första gången vi lagade detta men absolut inte sista. 

Kram på er :)

Likes

Comments

God morgon!

Min morgon började jag med att kolla på Bron som jag har blivit helt beroende av. Det är den allra bästa serien jag har sett. Kollat tre säsonger på en vecka! Så fort jag har lite dötid blir det serie time, men nu när skolan har börjat har jag lugnat mitt beroende av att kolla på serien. Måste fokusera på plugget nu.

Förra året nördade jag Johan Falk, det är absolut den bästa serien jag har sätt. Ett pluspoäng som Johan Falk får är att den är inspelad i Göteborg, vilket gör att man kan känna igen sig i serien. Tror folk har börjat trötta lite på mig nu när jag säger hela tiden vart olika Johan Falk filmscener har spelats in. Vi kan gå förbi Avalon hotel och varje gång så kommer jag med en kommentar ”här har en Johan Falk scen spelats in”.

Jag älskar ju kirmalserier, men jag är sjukt lättskrämd. Det brukar ofta bli att jag tittar bort en stor del av avsnitten. Kan inte heller kolla på avsnitten när det börjar bli mörkt ute då det slutar med att jag inte kan sova på nätterna. Tror att jag har börjat drömma med mardröm sen jag började kolla på kriminalserier. Jag är en sån person som kan döma mardrömmar minst en gång i veckan, ibland kan det till och med vara så att jag inte vill somna för rädd att jag ska dröma något otäckt. 

Vilken är eran favorit serie?

Bildresultat för bron

Bildresultat för Johan Falk

Likes

Comments

​Hej 2018!

Hur har ert år varit? Mitt år har varit helt okej om man får säga så, men nu är det ett nytt år vilket betyder nya möjligheter. Jag hade ett fantaskisk nyår, ett gott slut på 2017 och en väldigt bra början på 2018. Vi firade hos en av mina vänner som hade en middag. Vid tolvslaget stod vi ute och räknade ner "3, 2, 1.... GOTT NYTT ÅR!!". Det blev massa nyårskramar och tomtebloss. 2018 hoppas jag blir ett bra år.

Något som är nytt för iår är att jag har gjort en liten bucket list som jag ska försöka pricka av. Några av punkterna är bl.a att jag ska cykla ner till Köpenhamn med kompisar och försöka lära mig åka skateboard. Vi får se hur det kommer gå men hoppas att jag kan pricka av de punkterna i slutet av året.

Idag på nyårsdagen när alla andra var bakis och var hemma kände jag för att gå runt i stan med en kompis, tycker man ska börja det nya året på ett bra sätt. Men en nyårsdag utan att kolla på en serie funkar inte så, nu ska jag sätta mig och kolla på Bron.


Kram på er och gott nytt år :)

Likes

Comments