Vaknade upp, och det ångrade jag fort... Ont i hela kroppen nästan som träningsvärk, helt slut i huvudet, väldig ångest!
Såhär mår jag ofta när jag vaknar upp efter att ha drömt någon jobbig dröm eller väldigt livlig dröm.
Kan man verkligen få träningsvärk att att drömma? Är det möjligt?
Nu har jag tagit det lugnt i snart 40 minuter och det är dags att fixa frukost och ta på mig kläder och kanske lite concealer för att dölja de ärligaste mörka ringarna under ögonen, sedan MÅSTE jag ta mig in till skolan för att gå på möte.
Mötet kommer handla om hur vi ska kunna lägga upp min skolgång de sista åren, då jag nu inte alls har någon ork för att komma till skolan och vara med. Lite sånt ska vi diskutera och det är ett viktigt möte jag MÅSTE komma på, annars hade jag gärna varit hemma då jag inte alls mår bra nu. Men när runt 10 personer tar sig tid för att hjälpa mig så kan jag inte skita i det.
Ibland måste man tvinga sig även fast det tar emot.
Får tänka på att jag kommer få vila sen efter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag gick jag upp vid halv 7 för att ha lång tid för att bara ta det lugnt och förbereda mig för dagen.
Sedan kom mamma hem och hämtade mig för att jag skulle in till skolan för att göra prov. Kan väl inte säga att det är det bästa provet jag gjort då jag knappt pluggat till det men men nu är det gjort iallafall.
När jag var klar skjutsade mamma hem mig och man kan verkligen säga att jag stensomnade så fort huvudet nådde kudden. Provet tog all min energi så där låg jag sov så gott i 2 timmar... Inte vad jag tänkt mig men det var sååå skönt.

Likes

Comments

Vem har missat trenden med over the knee boots nu till hösten? Dessa tycker jag är hur snygga som helst!! Även den klassiska långa kappan som nästan är ett måste och så en snygg klänning att matcha till, detta är tre av mina favoriter nu till hösten, någon av dom kommer snart att hamna hemma hos mig nu i höst!

Likes

Comments