Klockan 09:20 ringde klockan och jag insåg ganska direkt att idag kommer inte bli en rolig dag för mig, helt slut i huvudet och kroppen då jag hade en lång dag igår i skolan och sen hände lite saker på kvällen, så idag blir en hemma dag.
Jag mår mycket bättre när jag planerar så det var det jag började dagen med, vad händer i veckan och vad som ska göras idag kollade jag över och skrev in, sen giv jag in och kollade mailen och såg att jag skulle boka tid för intervju på skara sommarland för mitt sommar jobb, hur kul kommer inte det bli, och sen så insåg jag att snart (8 april) så fyller mamma år så passade även på att beställa present till mamma. Hoppas att hon kommer gilla det jag köpt till henne. Blev även att jag köpte en bok till mig själv som jag hade tänkt läsa när jag och mamma åker till krets i maj nu när jag ändå höll på att spendera pengar och så har jag även börjat att kolla på födelsedagspresent till en kompis. Från början skulle jag ge henne en resa till Paris som hon och jag skulle åka på sista veckan av båtar sommarlov men då båda kommer jobba HELA sommaren och knappt kan ta ledigt så blir det inte av, så har istället börjat kolla på resa till höstlovet så får se hur det blir med det och vart isåfall vi ska resa.
Har sån ångest inför att jag har matteprov imorgon, knappt orkat med och plugga då jag har varit helt off i huvudet nu det senaste då mycket har hänt, stressande saker och även annat. Så får väl se hur det kommer gå med det... ska iallafall försöka hinna med något pluggande idag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på bussen efter att ha haft en kort dag i skolan, hade bara företagsekonomi idag och sen klasstid som varade i 5 minuter då vi inte hade något att gå igenom.
Så nu ska jag hem och gå en långpromenad med vovven och sen kanske ta en löprunda också nu när det är så fint väder ute. Blir även lite pluggades då jag har juridik prov att göra imorgon.
Haft två riktigt jobbiga dagar (tisdag och onsdag) då jag har pluggat väldigt mycket på dels juridiken, nästan gjort klart en svenska inlämning och mycket körkortsteori innan jag hade min körlektion igår, onsdag.

Likes

Comments