View tracker

Började med en jobbig morgon då det var mycket för mig igår då jag hade först en lång dag i skolan med prov och sen jobbigt på kvällen då jag somnade vid 4 någon gång, så det var jobbigt att gå upp. Men vi hade studiebesök på Jönköpings universitet och fick se hur handels var där och lite sånt.
Sedan åkte vi bussen hem och så åt vi på skolan och så hade jag slutat så jag åkte hem efter vi ätit. Sen har jag inte varit så produktiv utan bara vilat och gjort lite ansiktsmasker och lyxat till det. Sen fick jag en hemsk nyhet av en kompis som fick mig att bli väldigt ledsen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är en sådan person som kan prata om mycket men något jag helst inte vill gå in på är djupt hur jag tänker och mår.
Är inte alls bekväm med det, att säga att jag mår dåligt och att ha dåliga dagar sånt går bra men inte att berätta anledningen till att jag mår dåligt eller har en dålig dag. Dom tankarna håller jag för mig själv vilket i te alls är bra.
Att hitta en person man kan berätta ALLT om är svårt att hitta och min person är en psykolog.
Den enda jag berättar just allt för är min psykolog, vilket är jätteskönt.
Det bästa med det är att jag får ut allt som jag går runt och tänker på och bara låta tårarna rinna utan att känna att man är för mycket.
Just det att känna att man är för mycket är det jag känner och anledningen till att jag håller mycket inom mig.

Likes

Comments

View tracker

För mig går det i perioder att inte kunna somna på kvällar och nu är jag inne i en sån period igen. Det kan ta allt från 10 minuter till flera flera timmar att somna för att tankar bara flyger runt i huvudet.
Det har varit mycket nu på sistone som jag har tänkt på och även har jag inte alls mått bra, mycket ångest och matthet nu senaste veckan... hmm vad kan man göra åt saken med att inte sova?
Har fått sagt till mig att vara blunda, sluta tänka lyssna på musik/mindfoulness, men inget funkar för mig. Lika svårt eller rättare sagt tar lång tid.

Likes

Comments