Som sagt så var det dags för ett nytt möte med skolan, tyvärr så kunde ingen av mina föräldrar medverka på detta möte så jag fick gå dit själv. Men jag hade frågat en kompis till mig som går i samma klass som mig, men när vi kom till mötet så fick hon ett nej av en av dem vuxna på mötet. Så det blev jag och 5 vuxna människor vilket jag trodde skulle gå bra. Men när mötet har börjat så sitter 5 vuxna människor och tjatar om att jag har varit borta en del nu i början, och ursäkten för det från min sida är att jag har legat hemma i 39 graders feber, bihåleinflammation och början på öroninflammation. Vilket dom inte kunde förstå varför jag var hemma. Sen får jag frågan om jag gillar mitt schema och om jag tycker att det känns bra, vilket jag gör och som jag svarade att ja jag gillar mitt schema. Då får jag till svara, hur kommer det sig att du varit borta främst på tisdagar då... och då får jag försvara mig igen. Jo för att under helgen när man bara vilar så mår man bättre på måndagen igen, eller hur? Och sen när jag kommit hem på måndag eftermiddag så har jag 39 graders feber igen och då är det inte så lätt att ta sig till skolan. Vilket dom inte heller kunde förstå utan jag fick till svar - jaha, men då förstår vi kanske lite bättre.
Detta upprörde mig väldigt mycket och när jag blir upprörd så är jag väldigt nära till tårar men än så länge kunde jag hålla mig.
Sen så när mötet ska avslutas så frågar rektorn min mentor som har suttit tyst hela mötet och frågar om han har något att tillägga. Han svarar jo det här med frånvaron är ju förfärligt, och antydde att jag redan var efter i såå mycket, vilket jag inte alls är och då sprack det för mig. Då blev jag såå arg och började gråta vilket jag gör. Då försöker en av dem vuxna trösta mig och säger till mig Nemen såhär ska vi ju inte avsluta mötet, nu år det dags för dig att bli ditt glada sprudlande jag igen..
Hur kan vuxna människor bete sig såhär, att 5 personer sitter och trycker ner på mig och inte alls verkar förstå att jag tycker också att det inte är bra att jag varit hemma och sen "trösta" mig på ett sådant sätt... det är skamligt tycker jag. Och alla dessa människor vet om min bakgrund och har alla varit under möten om mig. Så dom vet att jag är "sjuk" och har "problem" i mitt liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag inne på min tredje vecka på mitt 3 år på gymnasiet. Fast när det var två veckor kvar innan skolan började så gjorde jag en tidig skolstart kan man säga, då jag inte fick betyg i matte 2b så gick jag på så kallad sommarskola för att få ett betyg i den kursen, så där satt jag och ett gäng på 20 elever och hade mattelektioner från 3 till halv 7 vilket faktiskt lönade sig för mig på prövningen då jag gjorde provet på bara 20 minuter och vi fick 2 timmar på oss att göra det och att jag fick alla rätt på prövningen. Så när skolan började och vi hade inlopp vi 3or så anmälde jag mig för att även läsa matte 3b detta året istället för på mitt fjärde år. Med det sagt så läser jag nu iår ett "vanligt" år med dom kurser som det är tänkt att en elev som går i 3an ska läsa. 7 kurser har jag plus ett gymnasiearbete att göra. Än så länge har det gått bra och jag hänger med i alla ämnen. Dock så blev jag sjuk redan dagen efter inloppet och det håller i sig än så min utmattning är inte så jättebra just nu men annars så tycker jag att det går jättebra.
Nu på torsdag så har jag möte med skolan och det ska bli intressant att se vad dom har att säga, då det senaste mötet inte alls gick så bra. Nästa vecka har jag tid med min psykolog för att prata om hur det har gått än så länge och lite sånt.

Likes

Comments

Jag, mamma och min hunds dagmatte med sina egna två hundar var ute och gick i förrgår, vi skulle ta en liten promenad och inte gå så fort med tanke på mammas fot, slutade med att vi helt genomsvettiga efter att ha gått i riktiga mördar backar, 5,4 kilometer senare var tillbaka vid bilen.
Bosse blev nerputtad av en hund i en av sjöarna vi var vid, lite längre bort ser vi att den som har haft kontakt med detta vatten kan bära på kräftpesten... jag har läst om det och det är inget farligt för däggdjur, som tur är.
Efter våran "lilla" promenad åkte vi till varnhems klosterkyrka för att fika då det var väldigt nära där vi promenerade.
När vi kom hem mamma och jag så däckade jag rejält i sängen och vaknade upp någon timma senare. Men mysigt hade vi det iallafall.

Likes

Comments