12:14 stannade jag bilen på parkeringen i Göteborg med en vrålhungrig mage, idag så firade vi att min morfar fyller år (imorgon rättare sagt) och först så skulle vi äta brunch.
Kan ju säga att jag kanske skulle tagit något mer än bara en lite drickyoghurt till frukost men efter brunchen var jag glad att jag inte gjorde det. Sååå mycket mat och så gott var det.
Efter det var uppätet så var det dags för morfars överraskning vilket var att åka gokart.
Jag valde att vara barnvakt åt mina småkusiner medan de vuxna fick leka av sig bakom ratten, kan även vart så att jag kände mig lite tvungen då min mormor som absolut inte skulle köra skulle se efter dem under tiden vi skulle kört men det hade hon inte klarat då allt är farligt och att hon tycker att det är jobbigt och att jag inte mått så jättebra idag.
Min morbror blev en solklar 1a, mamma förvånade oss alla och kom 2a, min morbrors fru kom 3a, papp kom 4a och morfar kom sist.
Men han hade det roligt ändå, hopps jag iallafall.
Sedan blev det lekt och semlefika hemma hos mina kusiner.
Så mysigt!

Likes

Comments

Fredag=bästa dagen på veckan!! Enligt mig iallafall.
Dels för att jag slutar skolan redan vid 10:50 och sen för att jag stan alltid tar en sväng till gymmet.
Igår så hade jag även ett besök hon min psykolog, så skönt att få prata ut om allt som hänt utan att hon är partisk och ser bådas sidor om man kan säga så. Bästa med att prata om saker sol har hänt är att jag sedan efter besöket släpper det helt.
Sedan gick jag förbi Hemköp och köpte massor med frukt som på kvällen blev fruktsallad, och så till lunch så blev det ett ihopplock ifrån salladsbaren. Jag kan inte vara den enda som älskar det som erbjuds ifrån den eller? Tycker iallafall att det är super lätt att ta och att det är hur gott som helst, om man gillar det iallafall.
Sedan så blev det en promenad i solen till gymmet där det blev mest tid på löpbandet med först en pw på 20 minuter och sen så testade jag även på att ta några löpsteg. Kunde springa i ungefär 5 minuter sedan så tog det stop, så ovant för mig att springa då jag inte har gjort det på ett BRA tag och kan verkligen säga att min kondition finns befinner sig inte på samma planet som mig just nu men ändå skönt att jag klarade 5 minuter, då enligt mig är det hur bra som helst.
Är så tacksam över mig själv att jag har kommit till den punkten att jag inte är som jag var förut och blir så stolt över mig själv för småsaker som förut var helt självklara för mig! För bara någon månad sedan hade jag varit så besviken över mig själv att jag BARA hade klarat springa 5 minuter medan nu är jag hur stolt som helst över att klara bara det lilla. Då det förut betydde för mig att jag misslyckats och att jag tyckte illa om mig själv då jag innan min utmattningsdepression och skador kunde springa hur lätt som helst och det är nog det viktigaste i min resa att acceptera att jag klarar inte saker som förut var självklara för mig och att vara stolt för minsta lilla som jag faktiskt klarar av att göra. Bara det visar att jag har kommit långt på vägen till att tillfriskna eller hur man nu ska förklara det.
Var stolt över dig själv, du är det bäst!!!

Likes

Comments

Klockan 7 vaknade jag av att snickarna som ska renovera i ett av våra badrum, shit vilket oljud några människor kan göra men det bästa är ju att det är unga killar som inte alls ser för dåliga ut😏
Så jag kan nog stå ut att de ska vara här i en vecka!!
Vad jag mer har gjort idag är att ha pluggat lite körkortsteori, vilket inte alls är så roligt och gjorde ett prov på datorn också vilket jag fick 20/30 rätt på vilket jag tycker är ganska bra för att inte ha pluggat något innan jag gjorde det.
Ska försöka att få lite mer plugg gjort idag som är skolrelaterade då jag har massor nu efter sportlovet och har inte alls börjat med det.

Likes

Comments