Då var hela rummet färdigstädat, har seriöst dammat vart ända litet hörn i rummet. Både dammsugit och bytt lakan även rensat ut kläder och liknade, blev så nöjd med hur alla lådor i byrån blev.

Kommer tyvärr inte bli någon "E" ikväll då han spydde i morse, kommer även inte bli något dop för oss imorgon då jag skulle få träffa alla hans syskon, men det kommer ju flera gånger! Jag hoppas bara han blir bra snart för saknar honom, jobbigt att bara prata i telefonen. Det får väll bli en hemmakväll, fast planer kan ändras, håller er uppdaterade :).


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag o två klasskompisar på Espresso house vid Brunnsparken och tar en fika efter en lång skoldag, haha not! Slutade 11:25 vilket är otroligt skönt!

Sen ska vi iväg och kolla på en väska på H&M och sen ska jag köpa en foundation. Ikväll vet jag ej vad som händer mer än att jag behöver städs mitt rum till fullo, men antagligen drar jag till "E" ikväll om han känner sig lite bättre annars väntar en hemmakväll!

Likes

Comments

Förlåt att jag ej skrev något igår men hade inte så mycket tid till det, tog hand om min sjuka pojkvän! Sen när jag kom hem var det bara käka, duscha och sen hopp i säng.

Idag är det torsdag och det väntas prov om cirka 1 timme :(. Just nu sitter jag på busshållplatsen och väntar på bussen påväg till skolan. Torsdagar är våran längsta dag, 16:20. Dagen i sig är ganska seg men det brukar ändå ganska fort faktiskt.

Senare idag väntas nog ännu mera rehab men får se för behöver även plugga till matteprovet vi har imorgon.

Likes

Comments

Ja, tränade ju idag igen men samma typ av träning idag mä tyvärr, bara rehab och inget annat :( det är dock ganska sjukt, har faktiskt träningsvärk i benen från att jag cykla och lite i armarna, detta rent av rehabträning. Antar att det är sådana muskler jag inte använder i vanliga fall.

Nu blir det lite mer plugg och sen ska mamma förhöra mig, ahh... önska mig lycka till! Efter det blir det lite snack med älsklingen och sen godnatt!

Likes

Comments

Tandläkarbesöket var inga problem, allt såg så bra ut, så hon bokade nästa besök om ett och ett halvt år igen.

När jag kom hem ringde jag till min praktikplats som jag ska till på tisdag, och sen vara där i fyra veckor framöver, ska bli riktigt kul faktiskt. Efter det satte jag mig med datorn och löste på min kompis blogg och nu blir det plugg på schemat för att sedan gå ner till klubben och köra lite rehab.

Hade planer på att träffa "E" men blev inte riktigt så med tanke på att han ligger hemma och har feber och en väldig hosta, så vi får väll se hur våra planer för morgondagen utvecklas, hoppas bara att vi kan ses!

Likes

Comments

Då taggar vi ännu en skoldag, fast inte så lång dock och enbart två lektioner. Vilket är väldigt skönt eftersom jag kom i säng ganska sent igår så är väldigt trött idag.

Börjar 08:30 och slutar 12:05 :). Tror aldrig jag haft ett bättre schema på tisdagar innan, nackdelen är att vi har en håltimma innan sista lektionen.

Idag då ska man även till tandläkaren på en rutin koll som görs varje år, hoppas jag sköt tänderna bra och slipper laga något hål osv. Sen väntar även idag rehab för ryggen, kanske kör lite löpning idag vem vet.

Likes

Comments

Ja ni läste rubriken, rehab stod på schemat idag! Har skadat ryggen, har en muskel vid skulderbladen som gått sönder eller fibrerna i den. Sedan hade jag några kotor som hade låst sig som en naprapat knäckte tillbaka, så skönt!

Idag blev det en rehab på cirka 70 min och nu känns ryggen oerhört mjuk och go, men imorgon blir det antagligen samma visa igen :(

Nu blir det hem för en varm dusch och plugg!

Likes

Comments

Aa, då var det måndag igen och dags för matte. Denna veckan blir den sista i skolan innan praktiken, då vi kommer vara borta från skolan i fem veckor inklusive påsklovet. Det ska bli då skönt, plus att jag har bara 10 minuter till min praktikplats.

Så denna vecka är det mycket som händer, vi taggar både matteprov på fredag och psykiatriprov på torsdag. Så det blir plugg typ hela veckan :(

Likes

Comments

Hela dagen spenderades i stort sätt på heden, åkte hemifrån redan vid 10 och kom hem vid 17. Idag bestod matcherna av blod, svett och tårar! Både seger och förlust!

Första matchen blev en seger! Vi spelade 1-1 men allt avgjordes på straffar, 5-4 blev slutsiffrorna! Innan straffarna stod jag för matchens nervösaste, tårarna bara rann och jag skakade, men jag räddade iallafall 2 straffar!

Andra matchen blev en aning tuffare! Vi var inte riktigt med, alla var slutkörda då många fick dubbla och spela med A-laget som också spelade DM. Så vi åkte på en 2-0 förlust mot Eriksberg, så vi åkte alltså ut i semifinalen. Men nu säger jag lycka till, till Eriksberg som kommer möte Zenit på Bravida arena.

Anledningen till att jag inte hunnit skriva något inlägg idag är ju pågrund av fotbolls söndagen! Men ni fick ju en nu iallafall, haha :).

Nu tittar hela familjen på en serie och sen blir det mästarnas mästare, lite myspys på en söndag.

Likes

Comments

Ja!! Idag blev det visst!
Vi spelade en bra match och gick därmed vidare i DM till nästa match imorgon. Vi vann med 4-0. Imorgon spelas matchen 11:30 mot Qviding på heden 3, så det blir en tidig kväll idag.

Nu väntar det lite egentid med "E" eftersom mamma o pappa är på fest. Ikväll så stor det Melodifestivalen på schemat, vilket jag tycker är roligt men "E" är lite skeptiskt, ibland. Dags att börja med maten!

Bye bye!

Likes

Comments