Min vardag, Nöje

Jag vet, jag vet. Har inte skrivit på ett tag. Jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket, har haft mycket i skolan och försökt fokusera på det osv. Men snart tar jag studenten so bear with me för efter studenten kommer jag att ha mer tid för detta. Iallafall så tänkte jag bara att bilderna kan få tala lite för sig själva om vad jag gjort under veckan so yes.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min vardag


Ja, jag drömmer mig bort lite. Vill till sol, värme och ta det lugnt. Jag vill åka med min pojkvän och min katt. Men katten kommer nog få vara hos en barnvakt, ja barnvakt för hon är mitt barn haha. Om ni fick välja vart ni skulle och med vem, vart skulle ni åka och med vem?


Tahiti


Barcelona

Valparaiso

Likes

Comments

Min vardag

Idag gick jag och Emilio upp och gymmade, underbart! Det var så uppfriskande och jag kände hur all energi kom tillbaka, så skönt! Iallafall vi körde ben och mage så squats och olika maskiner, jag blev så glad då jag kunde öka vikterna! Så nu hoppas jag att jag vaknar upp med träningsverk imorgon!

Likes

Comments

Nöje

Sååå, min älskade pojkvän är musikproducent och han tillsammans med en artist som han jobbar med har släppt en låt. Den heter Crème de la crème och jag tycker att alla ska lyssna för den är faktiskt bra. Jag säger inte bara så för att det är min pojkvän, jag lovar. Och grädden på moset, pricken över i:et är att man även kan se en sjukt bra musikvideo so go check it out!

Likes

Comments

Min vardag

Hej!

Idag åkte jag till skolan men jag mådde jättedåligt hela vägen dit och det gick inte över. Så, jag mailade min lärare och förklarade situationen sen åkte jag hem. Så jag har väl mestadels varit hemma, tagit det lugnt och vilat upp mig så nu mår jag bättre. Imorgon var det meningen att jag och Emilio skulle testa paddeltennis med min pappa och hans fru men det blev inte så tyvärr så jag och Emilio ska åka och gymma istället. Det ska bli skönt att träna, jag har mått dåligt rätt mycket på senaste så jag ska se om det hjälper att vara lite mer aktiv än jag varit under senaste tiden. Nu sitter jag och tittar på "Step up - the streets". Jag kollade på Jocke och Jonnas spökjaktsvideo och herregud, sket ner mig så jag var tvungen att sätta på något som kan lugna ner mig lite hehe. Japp, jag är en fegis. Men men, ha en trevlig helg allihopa!


Likes

Comments

Min vardag

Godkväll
Idag när jag var påväg hem från skolan så passade jag på att hämta ett paket som kommit till mig. Jag beställde nämligen en ögonskuggspalett från Makeup revolution London. Den var suuuperfin, så jag får göra någon fin sminkning med den. Då är frågan, en everyday makeup look eller en fest look? Vi får se. Nu ska jag kolla på en film som heter "In the heart of the sea" och jag vet inte riktigt vad den handlar om men den såg bra ut. Hoppas ni har en fortsatt bra kväll! Ha deee

Likes

Comments

Min vardag

Hejsan

Idag var det bara en vanlig dag i skolan. Dock hade jag håltimme från klockan 12.00 till 14.30 så jag och min älskling träffades i globen, åt lunch tillsammans och gick runt och tittade lite i affärer. Jag köpte en keps men sen fanns det inte så mycket mer som tilltalade mig. Men annars har det varit en helt vanlig dag. Nu ska jag lägga mig och kolla lite på youtube och andas. Mår inte sådär jättebra faktiskt så behöver ta hand om mig själv lite. Så vi hörs snart, byee


Likes

Comments

Min vardag

Hello.
Jag kom typ precis hem från skolan och har fixat lite åt katten så hon klarar sig. Snart ska jag möta min kusin och vi ska gå en kort promenad till min mosters jobb och möta henne sen ska vi hem igen. Då ska jag troligtvis hem till min kusin och kolla på film. Så det är vad som händer nu, vi hörs nog sen igen. Men haa det !

Likes

Comments

sofiaalexandrap@sofiaalexandrap