Andra veckan på jobbet efter semestern är jag inne på och jag är och stafettjobbar i Arvidsjaur den här veckan ☺ Nästa vecka är jag tillbaka i Piteå som vanligt!

Även om semestern är slut så slutar inte jag njuta av naturen! Utflykt och stekt pannkaka, hjortron från pappa... Älskar att hösten och mörkret kryper närmare - tror faktiskt hösten har blivit min favoritårstid! 🍁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fyra fantastiska dagar i Björkliden med en vän har passerat! Vilket otroligt vackert ställe med en natur som är magisk 😍

Vi har vandrat på fjället två dagar i både sol, dimma och regn, åkt över till Narvik en sväng, krälat i en grotta med guide, ätit massa mat, skrattat, pratat och haft det extremt najs 😊

Likes

Comments

​Nu är jag inne på min näst sista semestervecka och nu har äntligen solen och värmen hittat till Norrland! Jag är hemma i Piteå och tar dagen som den kommer, hänger med kompisar och anpassar aktiviteterna efter vädret. På måndag åker jag och en kompis norrut till Björkliden för att njuta av fjällen några dagar!

Likes

Comments

Hej hopp! Nu är jag hemma i Piteå och Norrbotten igen efter en lååång bilfärd från Göteborg, jag har nämligen gått och blivit med bil! Jag flög till Göteborg från Stockholm i torsdags och turistade lite under dagen och tog sen in på vandrarhem och på fredagmorgon tog jag en taxi till Billdal för att titta på bilen jag nu har köpt - love at first sight haha. Jag har bilat själv ca 120 mil på två dagar med lite stopp på vägen!


Jag har ett latent motorintresse, gillar fina och snabba bilar, gillar att köra bil och friheten med att kunna åka vart jag vill, när jag vill! Jag har köpt en Volkswagen Golf R från 2011, 270 hästkrafter, automatlåda, helt svart och rätt så cool!

Likes

Comments

Nu är jag hemma på svensk mark igen men är inte hemma i Norrland, utan jag tog en omväg till Stockholm (mellanlandade på Arlanda) och Göteborg!
I Stockholm hälsade jag på en bekant till mig och sen tog jag ett tidigt flyg till Göteborg idag, så jag har hunnit med lite shopping på stan, en sväng på Trädgårdsföreningen och såklart ätit mat 😊 I morgon ska jag börja ta mig hem mot Norrland igen!

Vad gör jag i Göteborg alldeles själv kanske ni undrar? Det är hemligt än så länge! 🤗

Likes

Comments

Det här med att vara nyttig på semestern hörrni! Hur ser ni på det?

Jag och många med mig har efter varje sommar, besviket ställt sig på vågen och konstaterat x antal extra kilon på kroppen och tänkt: vafan hände? Brist på rutiner, passat på att äta onyttigt, druckit mer alkohol, avsaknad av träning osv.
Mitt problem är inte att jag kanske fikat mer under sommaren, problemet har varit mängden mat och annat som bara ökat för varje semestervecka som gått och känslan av skam, ångest och den kroppsliga olusten där allt känns obekvämt och jobbigt.

I år har jag bestämt att jag ska ta hand om mig på semestern: bra och nyttig mat full av näring, träning när lusten faller på, sova långa nätter, vila, läsa och bara boosta upp energin istället för att ge kroppen skräp och bryta ner den!

Likes

Comments

Ni vet när tiden går både snabbt och långsamt? Just så känns det just nu, dagarna går fort trots att dom är långa och det känns som evighet sen vi kom hit till Kroatien men samtidigt ska vi snart åka hem!

Jag fortsätter att sova som en idiot, äter mest vegetarisk mat och mår väldigt bra. Själen är lugn och tempot på tankarna är rätt långsamma för ovanlighetens skull 😊

Likes

Comments

Solen skiner, vattnet är turkost och det är lätt att leva! Hvar levererar det ljuva semesterlivet och jag sover långa nätter och sover gott 😊

Likes

Comments

Nu är jag och min storasyster på Hvar i Kroatien en veckas solsemester! Total avkoppling, sol, bad och god mat står på schemat ☀ Vi kom hit igår och åker hem på onsdag nästa vecka så idag chillar vi vid poolen på hotellet och jag börjar så smått gå ner i varv (nåt jag har svårt för) 😊

Denna semester ska jag boosta upp kroppen med färsk frukt, nyttig och fräsch mat och tanken är att komma hem med bra energi på alla plan!

Likes

Comments

Efter att ha sett dokumentären Cowspiracy så började jag fundera på mitt eget köttintag och hur mitt eget ansvar för denna jords framtid ser ut. Jag kom fram till att jag gott kan leva på en vegetarisk/vegansk kost till största del och sen äta animaliskt protein vid vissa utvalda tillfällen.

När jag äter mycket frukt och grönt så mår jag som bäst, jag är mindre trött, mindre sugen på sött, orkar träna, vara alert på jobbet osv (jag vet att detta inte är en sanning för alla). Att ändra kosten är svårt och krångligt ibland och kräver lite extra ansträngning men har man rätt motivation för det så är det lättare att göra rätt beslut i situationer där man tvekar!

Likes

Comments