Här kommer en bild på mina nya naglar. Jag som alltid brukar ha så långa naglar, bestämde mig för en förändring och vågade korta naglar. Och det känns så bra! Just nu känns det som att jag aldrig kommer gå tillbaka till långa. Gillar den korta mer naturliga looken.

Just nu sitter jag hos frisören och fixar med håret. Och frisör menar jag hos min syster.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag tänkte jag göra en review på Kylie lip kit, där jag kommer berätta allt om produkten. Är det värt att köpa dom? håller dom bra? smular dom? pigmentering? Ja allt som ni kommer behöva veta om dom.


Kylie lip kit innehåller ett liquid lipstick och en lip liner. Dom kommer i en sådan förpackning vilket känns lyxigt. Jag gillar att hon jobbat mycket med förpackningen, det ser man även med kartongen som dom kommer fraktade i. Och att det finns en "hand skriven lapp" i.


Första färgen är Koko k och är en mer rosa nude. Älskar färgen.

Nästa färg är candy k som är en mörkare och varmare nude. .

Här ser ni skillnaden på färgerna och när dom torkat.

Hållbarhet: Dom håller riktigt bra, man behöver inte oroa sig att det bli smuligt eller fläckigt när man äter. Det som kan kännas när man äter är att läppstiftet kan kännas lite fett men det lossnar inte. Och behöver man applicera om brukar man bara behöva göra det längst in på läpparna.

Känsla: Dom känns nästan ingenting fast att det är ett matt liquid lipstick, dom flesta liquid lipstick känns kakiga och trorra på läpparna. Det känns jobbigt att ha på sig andra men inte dessa och dom lägger sig så snyggt på läpparna.

Applicering: Dom torkar snabbt med du hinner absolut att måla hela läppen med ett jämnt lager. Dom är så lätta att applicera både läppennan och läppstiftet. Läppennan ha en sån härlig konsistens som jag inte hittat hos någon annan penna innan. Den är mjukare än vanligt och dom glider på så himla mjukt. Samma med läppstiftet, snabbt och enkelt.

Pigmentering: Pigmenteringen är helt fantastisk!! både på läppennan och läppstiftet. Det är de som gör att dom glider på så jämt och fint.

Så till sist är dom värda pengarna? JAAA!! Dom är så värda pengarna, enligt mig en utav dom bästa liquid lipstick på marknaden. Så tvekar du tycker jag verkligen att du ska köpa hem och testa. Och vi måste ju bara prata om färgerna, hur snygga är dom inte. Hon har verkligen lyckats med sina färger. Dom perfekta nudefärgerna hittar ni hos Kylie cosmetics (https://www.kyliecosmetics.com/)


Likes

Comments

​blus- gina tricot / byxor - bik bok / väska - Zara / trenchcoat - vero moda / bälte - bik bok

Likes

Comments

God kväll. Sitter just nu i soffan och tittar på unga mammor. Följer den serien varje vecka. Idag vaknade jag ganska sent och kände mig inte alls pigg så halva dagen låg jag i soffan. Sen kom Andreas hem och vi åkte och handlade och fixade lite. Runt 5 tiden åkte han iväg för revyrep så nu har jag städat sen han åkte. Det blir mycket tid hemma själv just nu, eller ja väldigt mycket tid själv. Denna vecka har vi haft en dag ledig tillsammans vilket inte känns så kul. Den enda tiden vi får tillsammans just nu är när vi sover typ haha.


Denna vecka har jag suttit mycket i telefon och mail gällande min arbetsskada. Det tar så mycket tid men något som verkligen måste göras. Det kommer att komma ett inlägg gällande min arbetsskada, så håll utkik.


Likes

Comments

Mitt halsband som jag fick utav Andreas när jag fyllde 20. Så himla fint och jag älskar det! 

Likes

Comments

ÄLSKAR denna hair style. Enkel men men så himla söt! Beställde hem ett par skor från nelly nyss. Hoppas dom är lika snygga i verkligheten som dom var på bilden. Kan visa upp dom när dom kommer.

Likes

Comments

Vi har under två veckors tid renoverat köket. Vi har målat väggarna vita, bytt golv och listor. Vi kan inte vara mer nöjda med resultatet. Golvet kommer faktiskt från IKEA, det hade vi inte väntat oss. Det var av ren tillfällighet som vi hittade det, jag visste inte ens att dom sålde golv på IKEA. Innan vi valde golv var vi runt på dom flesta grossister och tittade. Men det på IKEA var det som vi kände passa in på de önskemål vi hade.

Det är sjukt svårt att få tiden att räcka till när man har ett liv och man ska renovera, allt tar sådan tid. Själv är jag ju hemma men A har ju jobb, hockey och revyn så han är sällan hemma. Och jag kan inte lägga golv själv hehe.

Det fattas lite tavlor och små plock som kommer med tiden. Håll utsikt efter fler bilder på köket i framtiden. Idag får ni se det nymålade bordet,nya stolarna och nya lampan.


Hoppas ni får en mysig kväll denna måndag.

Kram Jennifer

Likes

Comments

En utav frukostarna som jag ätit denna vecka. Fil med banan och massa kanel, juice och kaffe med kanel i. Åt den framför några avsnitt SKAM. Himla bra serie!

Likes

Comments