ÄLSKAR denna hair style. Enkel men men så himla söt! Beställde hem ett par skor från nelly nyss. Hoppas dom är lika snygga i verkligheten som dom var på bilden. Kan visa upp dom när dom kommer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi har under två veckors tid renoverat köket. Vi har målat väggarna vita, bytt golv och listor. Vi kan inte vara mer nöjda med resultatet. Golvet kommer faktiskt från IKEA, det hade vi inte väntat oss. Det var av ren tillfällighet som vi hittade det, jag visste inte ens att dom sålde golv på IKEA. Innan vi valde golv var vi runt på dom flesta grossister och tittade. Men det på IKEA var det som vi kände passa in på de önskemål vi hade.

Det är sjukt svårt att få tiden att räcka till när man har ett liv och man ska renovera, allt tar sådan tid. Själv är jag ju hemma men A har ju jobb, hockey och revyn så han är sällan hemma. Och jag kan inte lägga golv själv hehe.

Det fattas lite tavlor och små plock som kommer med tiden. Håll utsikt efter fler bilder på köket i framtiden. Idag får ni se det nymålade bordet,nya stolarna och nya lampan.


Hoppas ni får en mysig kväll denna måndag.

Kram Jennifer

Likes

Comments

En utav frukostarna som jag ätit denna vecka. Fil med banan och massa kanel, juice och kaffe med kanel i. Åt den framför några avsnitt SKAM. Himla bra serie!

Likes

Comments