Header
View tracker

Då var vi här igen. Efter X antal läkarbesök fick vi dag äntligen den hjälp vi behövde för Belle förhoppningsvis. Hon fick inhalera hos läkaren idag igen och det visade sig även att hon har fått öroninflammation. Stackars lilltjejen. Hennes feber är nu upp på närmare 40 grader. Mammahjärtat gråter!!

Vi var på BUMM vid Globen. Kan verkligen STARKT rekommendera det stället, iaf för astma fall. Vilka änglar. Även fast vi inte hade en bokad tid för Belle där utan bara för Neo tog hon sig till henne direkt. Hon hörde att hon inte blivit bättre av vårt hemarbete med medicinen vi fått och fixade så att vi fick med oss en maskin hem som gjorde att vi kunde inhalera henne själva hemma under helgen. Det känns trygg att vi kan försöka hemma själva.

Astma är verkligen en skit sjukdom! Är så ledsen att båda min barn fått förkylningsastma.

Nu ska vi äta en mysig middag och sen titta på idol! Ska ni också titta?

Hoppas ni får en fantastisk kväll ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jaha, då har även Belle fått förkylningsastma. Blir så ledsen i mammahjärtat. Hon fick inhalera 2 gånger på vårdcentralen för att vidga luftrören. Sen skulle vi fortsätta när vi kom hem med utskriven astma medicin. När jag väl skulle hämta ut medicinen på första Apoteket fanns inte den med kortison i, så jag fick åka till nästa apotek. När vi kommer fram dit så finns medicinen men jag får inte hämta ut den eftersom läkaren ordinerat för hög dos för henne. Hon är ju bara 5 månader och läkaren hade ordinerat för en 1-12 åring. SUCK!!!

Så här är vi nu. I väntans tider. Jag berättade för apotekspersonalen att vi verkligen behövde med oss den, men hon kunde tyvärr inte ge ut den fören hon fått tag på läkaren och fått godkänt och att hon inte gjort fel. Stackars lilla älsklingen.

Fler som har barn med förkylningsastma?

❤️

Likes

Comments

View tracker

Hej finisar! Här är allt bra, kommit in i en period där jag är galet trött och inte så mycket ork. Kan det vara att jag är småbarnsmamma tro? ;) En sak blir jag så ledsen över. Det är att ALLA säger att positiva gravidtest alltid är en graviditet. I mitt fall har jag plussat 2 gånger utan att vara gravid. För min del gör det inget i båda fallen då jag inte för tillfället vill ha fler barn just nu. Men chocken som kommer när man ser två streck och tänker "Shit nu är jag gravid". Den är inte så kul. Framförallt inte om man verkligen vill ha barn, kan jag tänka mig. Visst är strecket väldigt svagt men det betyder ändå att man är gravid. Enligt både RFSU och billiga tester skulle jag då ta detta som ett plus och se mig som gravid. Men rädd som jag är tog jag 4 till som var negativa.

Vad är era upplevelser när det kommer till detta? Fler som plussat och inte vart preggo?

❤️

Likes

Comments

Tiden bara rusar iväg. Jag försöker verkligen tänka på att njuta av tiden med barnen och mysa extra mycket med Belle nu när hon är bebis. Vi har inga stora planer just nu på att skaffa fler bebisar så därför passar jag nog på lite extra. Idag fick vi ett positivt besked! Neo har kommit in på sin nya förskola som vi stått i kö till. Så i januari börjar han där. Det ska bli SÅ kul! Ser verkligen fram emot detta för hans skull. Däremot ska vi bara ha honom där några timmar varje dag nu under mammaledigheten. Så han får vara hemma med oss också. Det har vart så mysigt.

Helgen är lugn. Så otroligt skönt! Hoppas ni får en fin helg ❤️

Likes

Comments

Har tänkt länge att jag skulle ge en adventskalender till min man. Så kom jag att tänka att han älskar öl. Så varför inte göra en adventskalender med 24 olika ölsorter? När jag gick på systemet idag kollade personalen konstigt på mig och alla öl flaskor jag hade i korgen. Jag kände mig som värsta alkisen. Gick där med barnvagn och en korg full av öl, haha.

När jag kom hem skrev jag alla 24 lappar själv och med en personlig positiv hälsning till honom hur underbar han är och hur mycket han betyder för mig. När han kom hem och öppnade kylen fick jag världens leende och frågan "Är det här till mig?". Hur gulligt är inte det? Jag ÄLSKAR att skämma bort folk. Det är så kul att se glädjen och lyckan i deras ansikte.

Nu ska jag sova efter en fantastiskt middag med en fin vän. Natti natti ❤️

Likes

Comments

Idag har vi bakat pepparkakor med Sebbe och Therese. Det var spännande att se hur 2 st 2 åringar bakade pepparkakor. När jag först försökte mata Neo med deg så blev han jätte arg på mig haha. Han trodde att det var lera som jag försökte ge honom. Sen visade jag att jag kunde äta den och då kunde han smaka. Fast det var väldigt dumt gjort. Han blev helt tokig och ville nästan bara äta degen. Men lite pepparkakor blev det allt! Hoppas Barnens mage håller sig bra.

Ha en fin kväll ❤️

Likes

Comments

Idag hörde jag när posten kom i brevlådan. Ivrigt gick jag dit för att se om avin för vår nya barnvagn kommit. Men istället för en avi låg det ett brev från rekryterings myndigheten. När jag träffade Jesper för 4 år sen var han hemkommen från krig. Han hade alltså tagit tjänstgöring utomlands inom militären. När jag såg kuvertet så ringde jag Jesper direkt. Han bad mig öppna och det första jag läser är "KRIGSPLACERINGS ORDER".

Hjärtat stannade och jag tror 1000 tankar flög genom mitt huvud. Vad händer nu? Måste han ut i krig? Jesper lugnade ner mig och berättade sen att han är "låst" till försvarsmakten om det skulle bli krig i Sverige. Därav denna kallelse. Så det är i förebyggande syfte han får detta brev så han vet vart han MÅSTE åka om det blir krig....

Fy vilken otrolig lättnad att det inte gällde nu. Men även en rädsla om det skulle bli krig i Sverige. Idag ska jag pussa lite extra på honom för jag fick verkligen en rejäl tankeställare. Finns det fler som är gift/ tillsammans med en militär?

Ha en fin dag ❤️

Likes

Comments

Okej då kör vi! Nu kommer jag lotta ut en lycklig vinnare som kommer för göra en gratis fransförlängning. Innan nyår är det alltid lite kul att vara lite extra fin. Därav tänkte jag erbjuda detta fina erbjudande. December och januari är dåliga månader ekonomiskt för många så då tänkte jag passa på att göra någon extra glad!

Beautiful eyelashes är mitt företag. Så det är alltså jag som kommer utföra fransförlängningen. Jag arbetar både med singel och volym i en salong i Stockholm. Vinnaren får komma till min salong och få ett helt nytt set med fransar, singel eller volym väljer vinnaren själv.

För att vinna:

*Följ mig på Instagram fruagerheim

*
Kommentera under tävlingsbilden att du är med

*Tagga några som skulle uppskatta denna vinst

Vinnare kommer presenteras på bloggen så fort tävlingen är avslutad! Lycka till ❤️

Likes

Comments

Idag är det en månad kvar till julafton. Hur sjukt är inte det? Vart tog snön vägen? Det ska bli så mysigt. Julen är betydligt bättre nu med barn än innan vi fick barn. Neo har redan börjat prata jätte mycket om tomten och vad han ska göra när tomten kommer. Undra hur Belle kommer att reagera när hon ser tomten, haha.

Nu ska vi snart titta på partiledarduellen. Ska ni? ❤️

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Hoppas ni mår bra? Det gör vi. Vaknade av en mysig liten kille som ville gosa. Så vi somnade om fram tills för en stund sen. Så mysigt! Även fast det är stressigt att vara hemma med båda är det otroligt mysigt också. Idag är det torsdag och IMORGON FREDAG! Fredag betyder shopping.

I lördags pratade jag och Carro om Livlys utförsäljning dom brukar ha. Och vet ni? Dom har det hela helgen! Om jag blev glad? JA!!!! Det var nästan att jag bad Jesper vara hemma bara för att vi skulle kunna åka och shoppa massor! Men vi får ta det när han kommer hem istället. Helst hade jag önskat att vi kunde fått barnvakt och åkt och köpt julklappar. Men det blir nog svårt. Men till Livly utförsäljningen ska vi oavsett. Det är en av mina absolut favorit butiker.

Är det fler som ska dit? Ha en fin dag ❤️

Likes

Comments

Instagram@fruagerheim