Header

Vi har funderat och diskuterat om vi vill ha fler barn. Så som vi ser det räcker det med två barn nu. Vi har en av varje och de är i tät ålder vilket gör att de redan har börjat leka med varandra och ha nytta av varandra. Eftersom barnen är täta har vi att göra hela tiden. Är det inte den ena så är det den andra. Vi vill kunna ge våra barn 100 % stimulans och uppmärksamhet och jag är osäker att vi kommer hinna med det om vi skaffar fler. Självklart hinner vi till en viss del, men nu tar vi ju varsitt barn på kvällen och nattar T ex. Skaffar vi en till vem ska då natta ett av barnen? Allting blir betydligt mer komplicerat med tre små barn i mina ögon. Eller hur tänker ni? Jag har ju noll erfarenhet av fler än 2 barn.

Däremot funderar vi på att vänta några år till B och N är äldre. Så att de förstår lite mer varför man gör som man gör och inte kräver lika mycket stimulans som nu.

Vill gärna höra era åsikter. Ni som har 3 täta barn berätta gärna era erfarenheter ❤

Likes

Comments

Äntligen helg! Äntligen fredag. Idag har jag känt mig hängig hela dagen. Därav inget bloggande. Har ni läst tidningen Vi föräldrar? Har ni sett att de gör reklam för min Instagram där med bilden på B och Jesper. Så underbart!

Hoppas eran helg blir fantastisk! ✨❤

En bild ifrån imorse. Mina barn är så fantastiska 😍

Likes

Comments

Letar nu för fullt med inspiration till Bs rum. Tycker det är så svårt hur jag vill ha det. Jag ändrar mig hela tiden... har ni inspiration får ni gärna tagga i det och hjälpa mig lite i mina tankar ❤

Likes

Comments

Wohoo! Har ni prövat denna underbar fantastiska flaska? Det är FÖRSTA gången B håller flaskan helt själv! Jag är helt imponerad. I samarbete med Twistshake har vi nu fått äran att pröva denna otroliga flaska. Twistshake är ett varumärke som har olika sorter och storlekar på nappflaskor och de har även nappar. Nu under år 2017 ska de expandera ännu mer och få ännu mer härliga produkter. Spännande va? Deras produkter finns i över 50 länder och har vunnit 7 awards. Ni bara måste pröva den! B älskar den redan. Ska bli spännande och se storebrors reaktion.

Med koden fruagerheim20 får ni 20 % rabatt på HELA sortimentet! Så passa på att beställ hem denna fina flaska eller varför inte en napp? Den finns i hela 10 olika färger (beslutsångest delux).

Ha en fortsatt trevlig dag ❤

Likes

Comments

Idag har vi passat på att byta från liggdelen till sittdelen. Det var först igår som B absolut inte var nöjd med liggdelen. Men det var väl ändå på tiden. Tycker hon vart duktig ändå och accepterat liggdelen i 8 månader. Hon älskar att sitta i sittdelen och titta runt. När bytte ni till sittdelen?

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Det är sååå frustrerande att drömma att man är i Thailand och badar och steker, sen vakna upp i sin egen säng och tittar ut på all snö. 4 veckor kvar till avresa och nu börjar jag längta ihjäl mig. Det ska bli så kul att se Neo och Belle leka i sanden och bada i poolen. Jesper och jag får lite semester från våra jobb och vi alla får en helt underbar tid tillsammans.

Idag ska vi till BVC och mäta och väga lilla B. Det ska bli så kul att se. Det var ett tag sen. Efter det ska vi hem och jag måste jobba lite med företaget och såklart leka massor med B.

Hoppas ni får en underbar dag ✨❤

Likes

Comments

Att träna är verkligen balsam för själen. Efter ett träningspass känner man som ett varmt lugn genom hela kroppen. Harmoni bara sprudlar. Äntligen är jag tillbaka på riktigt. Jag har annars en tendens att gärna påbörja något men inte hålla det. Men nu har vi tillsammans bestämt att vi ska pusha varandra till att träna. Man kan verkligen om man vill! Glöm inte det!

Nu blir det en skön dusch och sen mysa i soffan innan sängläge. Natti natti ❤

Likes

Comments

Jag blir så frustrerad på vissa människor som inte verkar ha tillräckligt med förstånd. HUR tänker man när man tar med en nykläckt bebis till ett köpcentrum denna tid på året? Inte nog med att bebisen är nyfödd utan den bärs i famnen också. Idag har jag tyvärr sett x antal mammor och deras små spädisar gående i centrum. Har de inte läst tidningarna och sett på nyheterna? De går ut och varnar att inte ge sig ut bland stora folkmassor denna tid då det bara sprutar av bl.a. influensa, RS och magsjuka.

Varför tar man ut sina spädbarn i dessa tider? Jag tycker det är på gränsen att ta med Belle till centrum och hon är ändå 8 månader. Det är så tråkigt att se hur föräldrar blundar för dessa faror. Hoppas bara av hela mitt hjärta att dessa små spädisar inte blir sjuka ❤

Likes

Comments

Idag blir vår älskade dotter 8 månader! Hur sjukt är inte det?

Hennes utveckling:

💗Kryper
💗Ålar
💗Ställer sig vid saker
💗Kan gå med gåvagnen

Verbalt:

🌸 Mamma
🌸Pappa
🌸Napp


För 8 månader sen var jag på förlossningen för en kontroll om vattnet gått. Tänk att man aldrig glömmer den känslan! Tänk att jag om 12 timmar sen låg på förlossningen och skrek....

Idag blir det att träffa en fin vän och ta igen lite tid för att sen åka och träna! Nu när ÄNTLIGEN träningsvärken är bort så dags att ta tillbaka den. Ha en fin dag ❤

Likes

Comments

Med Neo plussade jag den 9/1-14. Jesper och jag körde oskyddat med "säkra perioden" som skydd. Då p-ringen jag hade tidigare började strula massor. Jag fick svamp och urinvägsinfektioner om vartannat. Då bestämde vi tillsammans att jag skulle ta bort den. Vi sa att händer det så händer det. Men jag tror inte att vi hade våra aningar om att vi faktist skulle bli gravida inom några månader.

Jag plugga min sista termin på universitetet. Så vi arbetade verkligen inte aktivt med bebis. Snarare tvärtom. Vi försökte tajma in i rätt tid och inte ligga vid ägglossning. Idag kan jag inte förstå hur vi tänkte. Jag hade ju ingen aning om hur kroppen var eller betedde sig under ägglossning.

Onsdagen den 3/1- satt vi och letade på resor till London. Vi tittade på hotell och flyg samt även vad vi skulle hitta på för kul. Men av någon anledning så kunde jag inte boka resan. Jesper var jätte på att vi skulle boka direkt men jag sa nej. Varför gjorde jag det? Jag som ÄLSKAR att resa. Jag sa att vi kunde boka om min mens kom under helgen. Jesper tyckte jag var töntig för jag "Kunde ju absolut inte vara gravid"....

Samma kväll när vi skulle sova svettas jag som en GALNING. Jag... svettas i januari? Som i vanliga fall är som en isbit. Jesper trodde jag hade feber eftersom hela jag kokade. Han gick och hämtade tempen som visade 37,2. Jag började googla på "hög kroppstemperatur". Allt som kom upp visade " Gravid, gravid, gravid, gravid". Jag skrattade till och visade Jesper. Så säger jag " jag är visst gravid enligt Google".
Jesper skrattar då till och pussar på min mage och säger godnatt bebis! Jag puttar bort honom och tycker han är töntig. För jag är absolut ute gravid!

På morgonen när jag vaknar kan jag inte sluta tänka på gårdagen. Kunde jag vara gravid? Jag bestämde mig för att ta ett ägglossningstest. Jag kunde ju ha ägglossning också. Ägglossningstestet visade över positivt. 2 dagar innan mens. Ringer till Jesper och berättar vad som hänt. Han tyckte jag skulle vänta till på söndagen med att ta ett gravid test. För då skulle mensen vara sen isf. Men tror ni jag lyssnar? Jag kissade ut de sista skvättarna jag har kvar för att kunna ta ett gravid test.

Väntan var FÖRJ*VLIG! Det där tickande timglaset. "TICK.... TICK.... TICK.... BAAAAAM GRAVID 1-2 VECKOR"

Tårarna sprutade av rädsla. Jag började skaka som en rakad chihuahua på vintern. Jag ringde Jesper igen och skriker "KOM HEM, KOM HEM". Inte dramatisk alls va?

Jesper kommer hem och vi pratar igenom detta mycket noga. Vi var nog helt chockade båda två. Vi hade ingen aning om vad vi hade framför oss. Jag kommer ALDRIG glömma dessa 2 dagar. De har märkts sig ordentligt i huvudet. Mitt hjärta bankar fortfarande hårt när jag skriver om det. Alla känslor kommer tillbaka. Min älskade Neo ❤

Likes

Comments

Instagram@fruagerheim