Godmorgon måndag! Vilken förjävlig veckostart vi haft! Magsjukan har anlänt till vårt hus. Det började med att Jesper hade jätte ont i magen på dagen igår och avslutades med att både Jesper och Neo kräks samtidigt vid 23 tiden. Efter det har jag sprungit upp med Neo några gånger under natten. Stackars liten. Han får panik när han ska kräkas. Han skrek "Mamma inte kräkas". Han kräktes sista gången vid 03:10 och sover nu fortfarande. B har haft en dålig blöja på morgonen men är annars pigg och glad. Så det kan lika gärna vara en "vanlig" blöja.

Vad har ni för tips för magsjuka? Vitt bröd har jag hört är bra. Alla tips är bra tips just nu ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallo måndag! Kan det vara en härligare start på veckan? Sol och glada barn. Hela denna vecka har blivit helt knackig eftersom B har vattkoppor. Än så länge har hon vart jätte mammig och gnällig. Men ändå glad. Vår lilla solstråle. Hon har verkligen vattkoppor överallt. Mycket mer än vad Neo hade. Hela hennes hårbotten är full.

Alla planer vi hade inplanerat under veckan är strukna förutom lite kvällsjobb.

På fredag ska mamma, min syster och jag gå på bio. Jag längtar verkligen dit! Det är så underbart att göra saker ihop sådär. Lite familjetid oss tjejer emellan.

Lördag/söndag blir det handla det sista innan Thailand och packa klart. Nästa veck är det fullrulle hela vägen fram till vi åker!

Vi längtar verkligen SÅ mycket! Neo pratar om att flyga flygplan varje dag och bada. Det kommer bli underbart.
Hoppas ni får en fin vecka❤

Likes

Comments

Då välkomnar vi vattkoppebarn nr 2! Under natten har kopporna spridits och nu har även lilla B fått koppor. Så vi hoppas nu att kopporna är lindriga mot henne och att hon inte blir allt för påverkad. Vår lilla älskling! Just nu är hon sig själv, även fast kopporna bara blir fler och fler. Så denna helg blev vi instängda. Eller imorgon ska jag iväg och fira min bror och mamma ❤

Likes

Comments

•GIVEAWAY•


I samarbete med @Twistshake tävlar vi ut en valfri Twistshake med tillhörande super-mixer och pulverbehållare. För att vara med och tävla ska du:

🍼Följa @fruagerheim och @twistshakebaby på Instagram

🍼Tagga två vänner i kommentarsfältet nedan. Du får kommentera hur många gånger som helst för större vinst chans, dock måste det vara olika konton.

Till er som inte kan vänta på priset så får ni en rabattkod – använd koden fruagerheim20 och få 20 % på hela @twistshakebaby’s sortiment!

Tävlingen avslutas den 12/3 kl 21:00
Lycka till!

Likes

Comments

Säger bara wow! Kan verkligen rekommendera Dejtboxen! Vi hade verkligen så roligt och otroligt mysigt. Dejten gick ut på att först ta en varm och skön dusch eller ett bad tillsammans. För att sen skrubba rent varandra. Efter det skulle man gå in till sovrummet och tända ljuset som var en massage olja och massera varandra. Vi hann aldrig så långt. Så vi valde att dela upp dejten på 2 gånger.

Jag valde att dekorera om hela vårt badrum till ett spa. Jag flyttade in blommorna och täckte alla barnsaker för att vi skulle komma så långt som möjligt för en spa känsla. Vi använde oss även av avslappnande spa musik. Någon som vi la till själva var ett gott glas bubbel var. För att verkligen slappna av.


Tips för en lyckad dejt:

• Gå ALL IN. Så att ni verkligen får känslan

• Tänk på att plocka bort saker som stressar dig. Du vill inte bli påmind om saker som stressar dig när du ska slappna av

• Ta bort telefonerna. Så ni verkligen skämmer bort varandra

• Använd fantasin. Vill ni lägga till eller ta bort något som ni känner passar bättre så gör det!


Idag ska vi försöka göra vår dejt 2. Men det beror helt på vilket humör barnen är på! ❤

Likes

Comments

Ännu en helt fantastiskt underbar flaska har idag flyttat hem till oss från twistshake! Med koden Sofiaagerheim20 får ni 20 % på HELA deras sortiment! Så är man osäker ska man absolut passa på att beställa hem en flaska! Det vi älskar man den flaskan är:

🍼Man kan hälla i allt pulver på en gång UTAN klumpar
🍼Sugdelen är otroligt mjuk och enkel att suga på
🍼Du kan mixa flaskornas färger precis som du vill
🍼Det har ALDRIG blivit klumpar

Ta er gärna en titt på deras hemsida och deras fantastiska sortiment! ❤

(Samarbete med twistshake.)

Likes

Comments

Idag fick jag ÄNTLIGEN hem Dejtboxen. Har längtat efter den SÅ länge och det ska bli så fantastiskt att få pröva den. Ikväll skulle jag egentligen tränat. Men tyvärr har min vänsterfot pajat så det blir stanna hemma istället. Då kom denna Box så passande. Så ikväll blir det att överraska mannen med en underbar kvällsdejt. Man kanske ska gå förbi och köpa oss en lite flaska Moet också bara för att det är lillördag?

Ser fram emot kvällen lite extra idag. Hur gör ni för att ta hand om varandra lite extra? Tycker det är så svårt att komma på idéer att göra. ❤

Likes

Comments

Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort ikväll. Jesper bad mig raka honom. Jag har då absolut aldrig gjort det tidigare. Alltså helt värdelös!! Men envis som han är så tvingades jag göra det! Hela detta har jag lagt ut på min instastory. Gå gärna in och få er ett skratt. Vad säger ni? Ska jag omutbilda mig kanske? ;)❤


För er som inte följer mig heter jag Fruagerheim.

Likes

Comments

Helt otroligt! Jag var och lämnade en sak i hallen och kom tillbaka till vardagsrummet och B står vid bordet hur nöjd som helst! Nu är det dags att plocka bort alla prydnader haha! Tiden går så fort!!!!

Likes

Comments

Jag har nu samlat ihop några roliga berättelser från era fantastiska kommentarer av inlägget "Vaginal förlossning". Självklart har alla godkänt att jag publicerar. Enoy!


"Jag började få lätta krystvärkar och trodde dotter var påväg ut men istället så bajsar jag, hahaha asså så pinsamt"


"Med första barnet låg jag mest och asgarvade åt mina fisar.. Med andra barnet när jag fick krystvärkar sa min Bm att huvudet nästan var ute och att jag skulle sluta krysta, men fan heller tänkte jag och på något sätt fick jag henne att åka in igen och i nästa krystvärk åkte hela hon ut.. kände inte det så fortsatte att krysta och skrika tills jag hör hur dom börjar skratta och säger du kan sluta nu, hon är ute"

"Hahah när jag hade fött så låg man ju där helt nöjd och kolla på bebis och var i sin egna värld. Helt plötsligt kör barnmorskan upp sitt finger i min rumpa och säger ja det här kändes allt okej, jag var helt chockad och sa ja men inte för mig. Jag hade en snabb förlossning från att jag öppnat mig till att han är ute tog 1 timma. ( Första barnet)."

"Jag missbrukad deras lustgas (Dem glömde ge mig bedövning).. Jag blev så hög att min röst förändrades till den dära Darth Vader från Starwars. Till och med barnmorskan dog av garv"

"Jag skrek som ett urtidsdjur i maskinen och frågade barnmorskan varför det inte va lika skönt att få ut honom som in. Bör tilläggas att min mamma var där."

"När jag skulle bli undersökt med barn nr 2 om jag läkte vatten, fes jag läkaren i ansiktet när jag skulle låssas hosta. Annars något jag HATADE var hemorrojderna som ploppade fram enorma i krystande. Sen apropå saker som inte talas om fick jag försvagat bäckenbotten efter förlossningen."

"Jag sjöng mig igenom värkarna då det fanns en radio i rummet och en passande låt spelades. "This girl is on fire"."

" Ja, Jag skrattade fram min dotter en bit när huvudet var halv ute.. anledningen till det var för att jag såg hennes huvud och tyckte de såg så sjukt ut! Dom hade aldrig varit med om någon som skrattat så dom började skratta också"

"När jag fick min dotter, blev jag så hög av lustgas så jag skrattade non stopp hela förlossningen även när jag hade krystvärkar. Hahah 3-4 timmar högskrattar, skratt och gråt samtidigt, även mannen och barnmorskan skrattade ihjäl sig av mitt skratt"

"Jag sket ner mig och skrek för helvete jag har skitit på mig"

"Fick åka in många gånger pga att jag hade onda sammandragningar. Så var van att dom grävde "downstairs" liksom. Väl inne när det var dags sen så hade mina 2 barnmorskor med sig en praktikant (snygg och unga var HAN med). dom skulle känna efter hur mycket jag hade öppnat mig och när hon va färdig kommer praktikanten fram och frågar blygt om han också får känna efter. Mitt svar "Ja absolut, är så van att folk gräver därnere på mig nu så varsågod. Han såg väldigt obekväm ut under förlossningen sen"

"När jag födde min första så gick det så fort så min man fick en chock, han hängde inte alls med i händelseförloppet och höll på att svimma! Det lutade med att han satt med ett glas vatten och sugrör precis efter hon kommit! Det kommer han att få äta upp hela sitt liv"

"36 tim en vaginalt urakut ks (tvillingar) bad ena BM hålla käften och fråga om hon kom från finska vinterkriget"

Jag trodde då inte tt de första jag skulle häva ur mig när dom sa att huvudet var ute skulle vara "Mår huvudet bra?" Sköterskan: Aa huvudet mår bra! Jag: Är du säker? För att sedan tänka "jag tror inte på henne, bebisen skriker inte.. och sekunder efter få panik igen över "tänk om huvudet skriker innan den fått sin kropp" Ibland önskar jag att hade lustgas eller vad som att skulle på åtminstone"

"Jag låg i sängen på sidan och en läkare försökte sätta epidural på mig och dom höjde sängen i huvudet på henne, en värk kom och jag tog i slappnade av samtidgt så jag släppte gas på henne. Brydde mig ingenting vid tillfället haha de va jag som hade ont, brydde mig inte om någon"

TACK till er som delade med er av era berättelser <3


Likes

Comments

Instagram@fruagerheim