Godkväll fina ni!

Just nu är jag helt slutkörd. Jag känner att min hjärna brinner upp snart. Att vara den personen jag är idag kräver extremt mycket tid och energi till precis allt. Man ska orka vara en bra mamma, en bra fru, en bra vän, egenföretagare samt även orkar lägga ner tid på allt. Det är inte alltid lätt att hinna med det. I denna period har jag haft extremt mycket nya roliga samarbeten som krävt mycket tid här på bloggen och Instagram. Vilket gör att andra saker måste prioriteras bort. Tyvärr lägger jag inte bort något av ovanstående utan jag väljer bort att vila och ta det lugnt. Detta har resulterat i att jag nu känner mig negativt till väldigt mycket då jag innerst inne inte orkar.

Någonstans måste man sätta ner foten och lyssna på sin kropp. Vilket jag måste göra nu. Om 4 veckor börjar jag mitt nya jobb och då kommer jag inge orka länge i min takt jag har nu.

Vilket av mina jobb som kommer minskas ner har jag inte bestämt än. Det är något jag måste fundera ut. Just nu behöver jag bara några dagar att få lite ro och kyla hjärnan lite ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallo fina!

Dagen blev absolut INTE som planerat. Tyvärr blev det ingen Skansen för oss då det inte fanns en enda parkering på hela Djurgården. Så vi valde att åka och fixa lite små ärenden istället. Just nu bygger Jesper en loftsäng till Neo. Det kommer bli så snyggt när det är klart!

I veckan fick vi hem denna coola Super hero bad cape från Libero. Den är perfekt till lilla B eller N på stranden. Neo är ju helt galen i superhjältar just nu.

Vill även du ha denna coola bad cape? Gå in på länken här. ❤️

Likes

Comments

Hej fina du!

Hoppas ni haft en fin start på veckan. Igår var Jesper och jag på dejt. Hur mysigt var inte de? Först åt vi mat på Fridays och sen tog vi oss en sväng på NK där jag blev helt kär i en ny parfym. Efter de gick vi på bio och såg sen nya Pirates filmen. Den var superbra! Var lite besviken på förra filmen de gjort så hade inte så stora förväntningar på denna. Men den här var så bra!

Idag ska vi till Skansen och träffa några vänner som kommit ner från Norrland.

Ha en underbar dag❤️

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!

Igår åkte vi tillsammans med några vänner till den blåa lagunen. Det är verkligen så fint där och knappt några människor alls. Passar oss perfekt! Tanken idag var att åka till en ny strand, men vädret ser ut att regna så det får helt enkelt bli något annat. Vi har 1000 saker att göra hemma ändå.

Hoppas ni får en underbar dag! ❤️

Likes

Comments

I samarbete med Buzzador

Titta vilka underbara produkter som kom hem i brevlådan under veckan! 9 helt fantastiska produkter från Garnier. De ska bli så spännande att pröva dessa! ❤️

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Munchiadetails

Godmorgon underbara torsdag!

Igår var det en helt fantastisk dag! Vi hade verkligen så roligt med våra vänner. Under kvällen började vi alla spela super mario. Hur länge sen var inte det? Mitt under denna fantastiska kväll fick jag världens nog finaste leverans från Munchia.

Munchia är superfin present man kan skicka och göra den super personlig! Alla detaljer är handgjorda och bakverken är gjorda direkt ur ungen. Gå gärna in på deras magiska hemsida och titta. Eller varför inte passa på att beställa en fin låda till någon du håller kär, eller kanske dig själv?

Med koden Sofia10 får du 10% rabatt på en helt egen designad låda. Denna rabatt gäller endast till den 17/7. Så passa på innan det är försent!

Ha en underbar dag ❤️

Likes

Comments

Hallo fina ni!

Vilken underbar dag. Dagen har spenderats med fina vänner, shopping och nu avslut med bubbel och grill. Hoppas ni får en fin kväll ❤️

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Herobility

Hallo finisar! Jag har nu startat upp ett helt nytt samarbete med dessa godingar. Visst är de fantastiska? Jag är helt kär, framförallt i pipmuggen som ser ut som en lite uggla.

Om du också är sugen på att testa dessa godingar kan jag erbjuda en bra rabatt. Är det en liten bebis som växer i magen rekommenderar jag startpaket, vilket jag kan ge dig 20 % på med koden fruagerheim20.

Vill du köpa något mindre och testa ger jag dig frifrakt med koden fruagerheimfrifrakt.

Gå gärna in på deras hemsida och kika. Hemsidan hittar du här.

❤️

Likes

Comments

I samarbete med Lillas egna sagor

Å vad jag älskar att få hem så fina personliga saker till barnen! Nu har vi fått hem dessa helt fantastiska böcker som är helt underbara för våra små. Lillas egna sagor gör personliga barnböcker där den du läser för är huvudpersonen! Sagorna finns också som mobilappar till IOS och Android.

Ikväll ska vi läsa dessa fantastiska böckerna med barnen ❤️

Likes

Comments

Hej fina läsare!

Hopps ni haft en bra dag! Ni ska bara veta vad som hände mig idag... Jag var med om världens värsta 3 års utbrott! Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Han skrek så högt och så mycket i affären så jag undrar om inte folk trodde jag slog honom. Det var inte alls kul. Det var bara att släppa allt och ta N under armen och gå ut och gå hem. Så han kunde få skrika av sin ilska någon annanstans.

Just nu är det en tuff period i hans liv. Han utvecklas enormt mycket och man märker att han är otroligt bollande i sina känslor. Därför är det extra viktigt för mig att inte bråka med honom i onödan.

Ett exempel är att sluta tänka på alla "måste" , T ex han måste somna i sin säng eller han måste äta vid matbordet. Vi har varit extremt hårda mot N har vi märkt och det är något vi fått tillbaka negativt jätte mycket. När vi började släppa lite på dessa "måste" så fick vi mycket mindre bråk hemma och en gladare son.

Ikväll t ex kom han utdragandes med sitt täcke och sin kudde för att han ville somna i soffan. Istället för att bråka om det så sa jag "Du får en chans att visa att du kan somna på soffan utan att busa". Han blev jätte glad och hoppade glatt upp i soffan. 15 minuter senare somnade han så fint, utan bus och utan lek.

Sen vi gav N mer förtroende att han klarar saker själv och att han visst kan t ex somna på soffan fast tv:N är på, har vår relation blivit så mycket bättre. Tänk vad svårt det är att vara förälder. Det är som en stor gåta man hela tiden ska klura ut vad som blir bästa för alla! Finns det sätt ni kommit på som gynnat er relation? ❤️

Likes

Comments

Instagram@fruagerheim