Bergö, Fotografering, Tillbakablick - 2016

Juni månad kom med examen, sommar och midsommar. För pengarna jag fick vid min examen köpte jag en systemkamera och allt runt omkring blev så mycket finare. Här velat ha en systemkamera i 10 år så det var nog dags.

Juli månad bjöd på jobb, grillfest med arbetskamraterna, målning av UF lokalen, ridtur och villahelg med Emma och Tetti, volleyboll, paddling och massa annat.

Likes

Comments

Bergö, Tallin, Estland 2016, Tillbakablick - 2016

April var full av slutspurten med kandidatavhandlingen. April bjöd även på ungdomsförenings verksamhet, tjejhelg i Tallinn och traditionellt valdorgsfirande på berget.

I början av maj lastade jag och Tetti båten full och tog Ellen med oss ut till skären för lite mys.

Enligt mina bilder har maj månad bestått av en heldel talkoarbete både på lokalen där vi påbörjade projekt fixa upp utsidan och på simstranden, men även mycket tid har spenderats med guddottern.

Likes

Comments

Bergö, Tillbakablick - 2016

Det här året har det verkligen hänt mycket och jag har bestämt mig för att dela med mig av några händelser som passerat. Mitt minne är ibland som en guldfisks minne och min tillbakablick baserar sig på de bilder jag bär med mig på min telefon.

2016 började med vandring med Malin på nyårsdagen. Jonna var fortfarande en liten busig men mysig valp. Januari var en månad med många "stora" kalas med både morbror och mormor som fyllt jämna siffror. Min guddotter firade också sin först födelsedag denna månad.

I februari fick vi vara med på min kusins vackert vinterbröllop. Ungdomsföreningen ordnade en lyckad styrelsefest med filmtema. Den tredje bilden är från en av mina och Elins promenader, vi hade vandrat i skogen men villa äta picknicken i solen och satte oss vid Norrbys solglänta.

Sen kom mars månad och enligt min telefon har jag bara vandrat och firat påsk. Verkligheten såg lite annorlunda ut, jag kämpade med min kandidatavhandling och höll samtidigt på att göra klar min ansökan om att få åka iväg som au pair. Jag tror jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv, kanske det var bra att jag ändå tog mig tid att gå ut i skogen och vandra.

Likes

Comments

Fotografering, Köpenhamn, Danmark 2016

Som de flesta vet så är jag hemma i Finland igen. På vägen hem mellanlandade jag i Danmark och passade på att göra en blixtvisit in till Köpenhamn. Köpenhamn var jätte mysigt och fint med  juldekorationer men kallt för en som vant sig med värmen i Kalifornien. Danmark är absolut ett ställe jag kommer besöka igen, hann inte se så mycket på mitt korta besök.

Likes

Comments

Au pair, Fotografering, Orange County 2016

På fredagen var jag och värdfamiljen till Little Corona för att ta lite fotografier och till Balboa Island. Värdfamiljen ville ha ett foto till julkortet och sen skulle vi ta en bild av oss alla. Balbo Island är en del av Newport Beach och besöker ni Orange County ska ni absolut inte missa detta ställe.

Little Corona

Newport Beach - Balboa Island

Likes

Comments

Au pair, Fotografering, Los Angeles 2016

Tillsammans med värdfamiljen besökt jag ett akvarium i Long Beach. Jag såg massor av häftiga vatten djur, bland annat maneter, nemo fiskar, sjöhästar, havsutter, sjöstjärnor och pingviner. Jag fick även klappa en liten haj och stingrockor. Sen åt vi mat på ett ställe som hyllade filmen Forrest Gump, antar det skulle ha varit häftigare om jag hade sett filmen innan.

Likes

Comments

Au pair, Orange County 2016

Mina värdföräldrar tog mig till Mooyah för några dagar sen och den hamburgaren var den bästa jag har ätit i USA. Har även testat att äta hamburgare på In-n-out, Ruby's Diner och Johnny Ricket. Den sistnämnda var faktiskt riktigt bra också. Sen så bakar min värdpappa den bästa pizzan här. Istället för tomatsås använder han en blandning av pesto och ricotta, det blir jätte gott.

Likes

Comments