Listor

Länge sedan jag skrivit någonting här nu men nu ska jag skärpa mig och uppdatera lite flitigare. Just nu är det mest bara jobb, föreningar och sjukdagar som gäller så energin att gå ut med kameran finns inte. Sen jag sist skrev har jag faktiskt hunnit vara till Sverige en gång, bilder kommer snart upp här. För att få lite liv här har jag valt att ge mig själv en utmaning, jag kommer lägga upp bilder från underbara platser som jag har besökt. Hur många inlägg det blir vet jag inte, men så länga intresset finns kommer jag att uppdatera under detta ämne. Mina två absoluta favorit intressen i livet är fotografering och att resa och nu kan jag kombinera dessa två och skapa någonting för er att titta på.

Bild från google.

Likes

Comments

Bergö, Fotografering, Tillbakablick - 2016

Juni månad kom med examen, sommar och midsommar. För pengarna jag fick vid min examen köpte jag en systemkamera och allt runt omkring blev så mycket finare. Här velat ha en systemkamera i 10 år så det var nog dags.

Juli månad bjöd på jobb, grillfest med arbetskamraterna, målning av UF lokalen, ridtur och villahelg med Emma och Tetti, volleyboll, paddling och massa annat.

Likes

Comments

Bergö, Tallin, Estland 2016, Tillbakablick - 2016

April var full av slutspurten med kandidatavhandlingen. April bjöd även på ungdomsförenings verksamhet, tjejhelg i Tallinn och traditionellt valdorgsfirande på berget.

I början av maj lastade jag och Tetti båten full och tog Ellen med oss ut till skären för lite mys.

Enligt mina bilder har maj månad bestått av en heldel talkoarbete både på lokalen där vi påbörjade projekt fixa upp utsidan och på simstranden, men även mycket tid har spenderats med guddottern.

Likes

Comments

Bergö, Tillbakablick - 2016

Det här året har det verkligen hänt mycket och jag har bestämt mig för att dela med mig av några händelser som passerat. Mitt minne är ibland som en guldfisks minne och min tillbakablick baserar sig på de bilder jag bär med mig på min telefon.

2016 började med vandring med Malin på nyårsdagen. Jonna var fortfarande en liten busig men mysig valp. Januari var en månad med många "stora" kalas med både morbror och mormor som fyllt jämna siffror. Min guddotter firade också sin först födelsedag denna månad.

I februari fick vi vara med på min kusins vackert vinterbröllop. Ungdomsföreningen ordnade en lyckad styrelsefest med filmtema. Den tredje bilden är från en av mina och Elins promenader, vi hade vandrat i skogen men villa äta picknicken i solen och satte oss vid Norrbys solglänta.

Sen kom mars månad och enligt min telefon har jag bara vandrat och firat påsk. Verkligheten såg lite annorlunda ut, jag kämpade med min kandidatavhandling och höll samtidigt på att göra klar min ansökan om att få åka iväg som au pair. Jag tror jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv, kanske det var bra att jag ändå tog mig tid att gå ut i skogen och vandra.

Likes

Comments