Nu tänkte jag att det är dags att dra till gymmet igen.
Jag har inte vart där på ett jävla bra tag, runt min födelsedag blev det en jävla cheetweek, till och med typ en månad och efter det så har det bara inte blivit av. Så nu finns det inga ursäkter och inga undanflykter.
Pass för veckan är bokad och vi börjar med powerstrip!

Jag vet att jag mår så mycket bättre av att träna och när man väl har kommit igång så faller det sig automatiskt sedan. Pass motiverar mig mest till att börja så därför gör vi så!

Idag är det bara 100 dagar kvar till los angeles och det får mig ännu mer motiverad!
Sen den 27 ska jag på konsumtion. Och det motiverar mig ytterligare!

Först ska jag avsluta min jobbdag som snart är slut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vart en rolig dag, haha. För första gången på sjukt jävla länge har jag fått sova ut.. så himla skönt. Jag klagar inte på att jobba, för jag tycker det är kul men ibland måste man få slappna av och vara lite ledig, Men imorgon är det tillbaka till verkligheten och en ny jobbvecka väntar.

Men idag i alla fall så vart jag ute och åkte med mamma då jag börjar prata med min kompis Nicole som är suger på en dagsfylla, och jag tänkte varför inte? Så jag åkte hem till henne och drack lite öl och tjöta. Men det slutar ju aldrig med en öl hemma hos nicole. Partymood, kung i baren och wicked wonderland, dansade nicole fram kort som fan, (159 cm) lång, upp på stolen på med infravärmen och rätt som det var så kände hon sig full på kärlek och hade gjort nästan vad som helst för att ha en man i lägenheten som kunde ge henne lite chockachocka som hon så fint kallar det. Jag uppskattar nicole och det hon ger mig, för jag har aldrig en tråkig stund med henne, Mer av detta kan ni se på min mystory på snapchat, som nu är öppen offentlig! in och kika. DUNDER!

på snaphat heter jag: sofiaczari

sen kom några till till nicole och vi satt och tjöta ochs en kom mammsen och hämtade mig, bortsätt från att natten till idag var Amazing så gjorde nicole min kväll fantastiskt bra.

Sedan har vi ju min kära före detta granne johan som fyllde 25 år för ett tag sen, och hans girlfriend, min bästa kompis och han var på besök hos hans mamma ikväll för lite födelsedagsfirande, så kikade in där och fick i mig lite god tårta också! där sprack den dieten, men det var ett undantag, chocka kroppen ibland för all del!

nu kollar jag senare avsnittet av ack Värmland, som förövrigt kan vara den bästa serien jag sätt, i väntan på att den nya sesongen av Geordie Shore som har premiär ikväll ska börja! Jag har följt det programmet sen dag 1, sjukt underhållande!

Nu ska jag trycka i mig ännu mera kolhydrater och förbereda mig, sedan ska jag gå och lägga mig i TID för en gångs skull så jag inte somnar på jobbet imorgon!

NU ÄR DET BARA 101 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER TILL LOS ANGELES!

Likes

Comments

Jag ligger här och är så himla fundersam över en konversation jag hade med min familj ikväll. Vi kom in på olika saker om stjärnor till exempel då mammas kusin ser en stark stjärna på himlen och han frågar vem vi tror att det är? Vi rabblar upp några namn på nära och kära och kommer fram till att det finns 1 miljard sådana stjärnor på himlen, att det inte går att räkna så långt. Han tror att när man ser ett stjärnfall så föds en ny person samtidigt som någon annan dör.
Och det här med dejavu, en del säger att hjärnan stannar en mikrosekund och sen sätts igång igen och på så sätt känns de som man tidigare har upplevt saker och ting? Och en del tror att samma sak hände i ens förra liv?
Sen kom vi in på om vi ens har haft ett tidigare liv?
Samma sak är det med rymden, en vän till mig sa för läääänge sen att detta är bara någonting man kan tänka på en gång annars blir man sjuk i huvudet alltså, haha!
Rymden till exempel, vad finns efter rymden? Och vad finns efter det som finns efter rymden? Eller om man tänker "tänk om" hela tiden.. Det finns inget stopp liksom.
Och våra drömmar? Våran hjärna producerar någonting som heter trympstin och det ger oss en naturlig tripp som lik
nar LSD?

Vad tror ni om allt det här?

Hur som haver så har jag iallafall fått hem mina snygga kläder jag beställde från nelly.com igår! Snabb leverans och jag är jävligt nöjd.
Riktigt fräscha sommarkläder som jag ska ha med mig när jag åker till Pelle i LA!
Och ett par råheta leopard klackar, jag
vill åka NU!
Jag har även vart på konsultation på rapunzel och bokat tid bara 2 dagar innan jag åker till los angeles så jag har nytt fräscht hår när jag är där på visit!
För er som inte vet och som älskar hår så går det att boka ett paket som heter gör-om-mig på rapunzel of sweden, som finns i både Göteborg och Stockholm. Där ingår klippning, färgning av håret, exstantions 120 slingor av deras bästa kvalité och styling efteråt, till ett kanonpris! Dessutom är personalen och bemötandet otroligt bra så dem för 5 av
5 av mig!

Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb heeeela dagen och heeeeela
kvällen.

Likes

Comments