Header

Hej på er! Hoppas ni haft en bra morgon. Min har varit bra tills jag kom till skolan och får sms om att alla mina lektioner var inställda förutom den första som vi ändå bara var där i 30 minuter. Inte så värt..

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Helen Torsgården på youtube och hon är så himla gullig!! Jag har ju då inga planer om denna dag eftersom jag trodde jag skulle gå i skolan fram till 16? Men det jag vet är att klockan 19.00 ska jag göra nya naglar då ena nageln har brutits av och en annan håller på :/// Så det är väll det enda.

Måste även fråga, skulle ni tycka det var roligt ifall jag började med youtube så ni får olika format på bloggen? Är sugen men är osäker, hmm... ni kan väll svara här under! på ifall jag ska börja och om ja, vad vill ni se? Kommentera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag slutade jag 11.40 i skolan (så skönt eftersom jag började 10.40, haha). VI har bara en retorik tal, det gick så himla bra! Det var en gruppuppgift och vi prata om OTTOs barnmat, haha! Annars har jag inte gjort så mycket, ligger just nu i soffan och kollar på tv. Sedan ska jag träna ikväll, men det är väll typ det. skriver mer om det händer något annat roligt!

Likes

Comments

Hej, hoppas ni mår bra och har haft en bra dag. Det har jag haft trots att man var tillbaka till skolan. Gick i skolan mellan 10-16 och typ för första gången som jag inte tyckte det var jättejobbigt. Sedan är mitt jetlag fortfarande ganska brutal men vad ska man göra? Har någon något förslag som kan hjälpa? Så länge får ni ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej på er! Denna morgon spenderades på STHLM brunch club med en av mina nära tjejkompisar! Det var så sjukt gott! Ligger i matkoma just nu! Var så mäktigt och så gott, rekommenderar detta ställe! Nu ska jag i alla fall vila ett tag och sedan åka till mina kusiner varav en av dem fyllt år och så. Vi får höras senare, puss!

Likes

Comments

Godmorgon på er mina fina! Hoppas ni sovit gott, för det har verkligen jag gjort! Tror min säng aldrig varit så skön som den var inatt! Hela gårdagen låg jag i soffan helt däckad för att jag var så himla trött. Hittade i alla fall världens bästa serie!! OMG, jag gillar inte serier i vänliga fall men GIRLBOSS är absolut det bästa jag sätt! Det är en ny Netflix serie som kom ut nu denna vecka och jag har då självklart sätt klart alla 13 avsnitt på första säsongen. Vill ha mer!!! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det kommer fler säsonger! Kolla trailern, sjukt värt och avsnitten är mellan 25-30 minuter vilket är skönt! Rekommenderar alla dagar i veckan!!!

Likes

Comments

Gud vilken seg resväg hem. Sov typ 2-3 timmar och sedan täcka jag när jag kom hem. SÅÅÅÅÅ TRÖTT! Tanken var att jag skulle gå till skolan idag men det gick ju inte eftersom jag knappt sov något vilket ledde till att jag var trött. Just nu är klockan 14.20 och jag har bara sovit och vilat, orkar verkligen inget annat.

Men jag tänkte höra om vad ni tycker om hur jag ska visa vad jag köpte i NYC. Ska jag göra en video och ladda upp eller ska jag göra en hederligt blogginlägg med typ 40 tusen bilder? Kommentera så jag vet! Jag filma även en heldel där bort som jag skulle kunna klistra in ifall ni vill ha en video.

Likes

Comments

Sista dagen på denna resa och den började med en promenad runt Central Park. Sedan var det stressigt för vi skulle shoppa det sista och fixa ordning allt innan vi skulle till flygplatsen. Flyget skulle lämna 17.20 men eftersom USAs system krascha så tog det en timme extra, dock hade vi tur med att det var medvind och vi skulle flyga in en timme så vi ska landa beräknad tid ändå, tur det!

Likes

Comments

Som varje morgon startar den på Junior's som har den bästa frukosten i NYC! Sedan gick vi runt lite i olika butiker nu när resan börjar ta slut. Vi har inne på B&H Photo, den sjukaste affären med allt som tillhör kameravärlden och alla youtubers drömbutik! Efter det var vi inne på exempel M&M World, såklart! Sedan blev det kväll och vi åt bara middag samt att efter gick jag och mamma för att shoppa en väska, för man kan ju inte komma hem utan en ny väskan? haha!

Likes

Comments

Idag var vi som vanligt ute och gick samt shoppade. Jag och pappa besökte även någon typ av NY Rangers 'fan zone' vid Madison Square Garden. Innan dess var vi på MOOD för att hitta på tyg till min nya dräkt jag ska ha på konståkningen nästa säsong och det var så himla stort, precis som på tv!

Likes

Comments

Idag var vi och kollade på Brooklyn bridge och 9/11 mem. Sedan var det mycket shoppande men som jag sa igår visar jag det när jag kommit hem! Annars har vi gått väldigt mycket och vi var även på 21 Centery som är en outlet.

Likes

Comments