Header
View tracker

Jag hittade detta två smasckiga recept på EmelieK blogg och jag var tvungen att testa. Det blej jättelyckat och dom är mycket populära i min familj.

Rawfood Snickers

Lager 1: Jordnöt

3 msk Peanut Butter

1 dl havregryn

1 färsk dadel

1 msk vatten

1 tsk Organic CoconutOil

Mixa allt tillsblandningen är smulig, pressa ihop till en ganska sammanhållande deg. Trycksedan ut degen i en liten form, antingen en form i silikon eller en vanlig formklädd med bakplåtspapper.

Lager 2: Karamell

2 dl färska dadlar

1/2 msk agave sirap

1 msk vatten

Kärna ur dadlarna.Mixa sedan allt tills blandningen är så slät som möjligt. Bred ut ovanpåjordnötslagret. Ställ sedan in formen i frysen.

Lager 3: Choklad

2 msk Organic CoconutOil

1 msk agave sirap

3 msk kakao

Smält kokosoljan i enliten kastrull. Ta sedan bort kastrullen från plattan och tillsätt sirap ochkakao. Blanda noga tills inga klumpar finns kvar. Ta ut formen ur frysen ochbred ut chokladen ovanpå karamellagret. Ställ in formen i frysen igen tillschokladen har stelnat. Ta sedan ur kakan från formen och skär den i kvadrater.Förvaras bäst i frysen.

Peanut Butter Cups

1 dl jordnötssmör

4 tsk smält kokosolja

4 tsk agave sirap

1/2 tsk vaniljextrakt

Blanda ihop allaingredienser och häll upp smeten i små formar och sedan in i frysen 10 minuter.

Toppa sedan med smältchoklad gjord på

3 msk kokosolja

3-4 msk kakao

1 msk agave sirap.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lite mysig kvalite på bilderna

Underbart att träffas för att äta och dricka gott nu i slutet av sommaren. Man försöker verkligen att tillvara på var enda semesterdag som är kvar nu innan skolstarten. Det blir alltid en lyckad kväll när man är med dessa tjejer. Fina Nora bjöd hem oss alla på en myskväll och det behövdes verkligen. Bara sitta och prata om sommarens händelser och ha det trevligt. 

Likes

Comments

View tracker

Känner att jag har fikat en hel del på sistonde (sinnet klagar inte men det gör resten av kroppen) Har inte fångat allt på bild men här är iallafall två smarriga bilder från i veckan!

Dagen då mina härliga kusiner fyllde 7 år och då är det en självklarhet att fira med mormors goda tårtor.

Dagens fika på Rådhuset med Jesper.

Likes

Comments

​Herre Gud vilken konsert det var! Detta var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse och jag önskar att jag kunde se den igen varje dag. Helt otroligt!

Likes

Comments

​Alltså det är helt sjukt att jag imorgon kommer att få se Queen B livs levand! Det känns på riktig som en dröm. Hon käns som en fantasi, att hon inte finns på riktigt. Men jag kommer att se henne!! Sjunga och dansa till hennes legendariska låtar. ​Helt sjukt!

Likes

Comments

Har nu tagit mig ett beslut att få igång denna blogg. Vi får se hur detta går då min inspiration kanske försvinner men vem vet. Detta kanske blir hur bra som helst!

Likes

Comments

Instagram@sofiaabergsten