Gillar

Kommentarer

Gillar

Kommentarer

Hejsan! jag fick bara lust att skriva lite, var så längesen jag skrev på datorn men nu har jag börjat använda min dator lite mer pga att min mobil är sönder! Jag är hemkommen från Rhodos, vilket var den bästa och sjukaste veckan i mitt liv!!!!:D Där gick min mobil sönder efter en dag på en stor båt på havet, och jag har inte kunnat laga skärmen än, men nästa vecka är jag tillbaks igen haha.

Iallfall kan ju dra lite kort om Rhodos.

Vi kom ner söndag eftermiddag, redan då ett varmt välkomnande, och så flöt de på så, vi var ute på kvällarna/nätterna och dagarna låg vi vid havet eller poolen hela dagarna, på kvällen gick vi alltid ut och åt på något fint ställe, proppfullt med massor resturanger så det var bara att välja. Men jag tröttnade rätt snabbt på maten där nere eftersom alla hade ungefär samma menyer. Hittade Mcdonalds efter någon dag, jag vet att de var lite tråkigt haha men smidig och god mat! Som jag sa så va vi ute på en partybåt, vilket var det mest otroligaste, helt sjukt och underbart, vid gjorde 3 stopp, första stoppet så stannade vi en bit ifrån en strand och så fick vi åka bananbåt, roligaste jag gjort, de två andra stoppen var vid jättefina ständer vi fick snorkla där och det var mycket coolt! Rekommenderas om ni åker till Rhodos. Det hände massor av roliga saker mer men det skulle bli för långt om jag skulle skriva allt! Men det viktiga med detta inlägget var att jag ville få fram att Rhodos var livets resa, ser fram emot flera reser som denna, med bästa tjejerna<3

Och skolan drog igång i tisdags, sjukt att vi tar studenten, det kommer gå så fort!!! Och så passar det ju bra med värnamo dagarna denna veckan, imon ska vi ut, och på lördag åker jag till falkenberg, förmodligen sista gången för i år!:/ Men jag kommer leva på denna värmen ett tag, svenska sommaren är på topp!:D Ser även fram emot Stockholms resan snart, nollningen och insparken. Mycket roligt på gång. Vi hörs när vi hörs! Pusshej!

Gillar

Kommentarer