Hejsan Bloggen! :) Nu är man i skolan och har samhällskunskap! roligt? inte såå... alla sitter och läser nu men jag är redan klar så sitter här och bloggar lite :) hehe kommer vara död efter denna dagen!!! har engelska i 3 1/2 timme! inte såå roligt... men men..

Nu ska jag jobba lite! :) haha men ni får ha det bra!!puss och hej! :D <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nämen tjaa Bloggen! :) i Fredas började jag skolan! Det var verkligen roligt att träffa alla! fan va jag har saknat alla klasskompisar! :D Schemat var la sådär... världigt mkt pluggande och det är verkligen lätt att missa saker! men men det ska la gå ;) hehe bara man är fokusera på skolan så ska det nog vara lugnt! :D hehe plus att vi fick sluta kl 10!! det är en bra första skol dag! :D haha men på måndag börjar allvaret asså!! är liiite taggad ändå! :D hahah konstigt nog men kommer ångra vad jag säger för kommer vilja ha lov efter en vecka! det får bli som förra året! väntar på varje lov som kommer! hahaha :D föresten om ni inte vet att jag går ju på barn och fridtids programet på gymnasiet och vissa kanske tror att det är ett chill program men det är det verkligen inte! det är mkt läsande och pluggande! hehe så nii vet det liksom! :P Men nu ska jag gå o lägga mig för ska upp tidigt imon! Ut o springa! Men ni får ha det så bra så försöker jag göra ett inlägg i veckan! puss på er och Godnatt!  <3

Lägger upp en jennifer lopez musikvideo "Going in" för er! :) 

 


Likes

Comments

Hej bloggen! Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg men nu ska jag försöka komma igång igen! När jag fyllde år häromdagen (26 juli) så fick jag jennifer lopez nya perfyme "Love and light" Sjukt god är den! Jag är ju ett Jennifer Lopez fan så jag har ju testat alla hennes perfymer och detta är den bästa enligt mig!  Men nu ska jag gå o lägga mig för jag e såå otroligt trött! ska upp tidigt o ut o springa imon! Godnatt! :) <3

 Likes

Comments

Hejsan!

Nu var ju lovet slut och vad har man gjort på lovet?? nää typ inget! bara slappat och haft det skönt! Men imon är det skola och är inte alls taggad!!! Men nu taggar man till v 11 då man är ledig måndag och tisdag! fan va nice!

Men idag började Bigbrother!!! det kommer bli sjuuuukt nice! men vem stör sig på Hannah Widerstedt??  Joo jag!!! men det kommer bli bra tv hoppas jag!!! Men det kommer bli bra ;) 

Men nu ska jag gå och lägga mig! :) Godnatt på er! :)<3


Likes

Comments

 

Säg aldrig att jag är allt,
om jag en dag blir inget.

Säg aldrig ”jag älskar dig”,
om du en dag tänker hata mig.

Se aldrig åt mitt håll,
om du en dag tänkt vända blicken.

Lova mig inget,
om du inte kan hålla det du sagt.

Torka aldrig mina tårar,
om du en dag tänker skapa dem.

Likes

Comments

Hejsan!

Gött med lov snart eller?? jag tycker det är heeelt underbart! :D
Men har huuur mkt som helst att göra innan lovet... tex 2 prov.... matte och Människors miljöer sen har man svenska, människors miljöer och lärande och utcecklings inlämingar som man måste göra innan lovet.
Men det är gött att inte ha ngt plugg under lovet! :)
 

BTW! Läääängtar till sommaren... vill att det ska bli varmt och gött och bara vara ute och sola!Likes

Comments

Hejsan på er!! vill bara önska er en skiiit bra helg!! :D hoppas ni gör ngt roligt!! :D kraaaam <3
Likes

Comments