Inlagd sen i onsdags på BB Specialistmödravården för havandeskapsförgiftning. Påskyndat bebisens lungor med sprutor, verkar som vår "bula" kommer komma tidigare för det är det bästa för både henne och mig. vi får se idag på läkarronden vad de säger, tagit nytt notch på morgonen. Det är fortfarande tryck på båda sidorna på moderkakan.

Att vara inlagd är långtråkigt, tur att jag packade ner lite saker så jag kan sysselsätta mig. Har världens bästa sambo som sov hos mig i natt på avdelningen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag har jag inte alls mått bra, upptäckte att jag börjat samla på mig vätska kring ögonen, igår hade jag +1 i äggvita hos barnmorskan. Ska dit i morgon igen, se vad hon säger. känner mig sämre just nu, eventuellt havandeskapsförgiftning på gång.

Har bara legat i sängen idag, sovit tre timmar och ändå är jag lika trött ännu. är i v32...

Likes

Comments

ni som följt mig lite vet att jag inte mått bra under min graviditet. kämpar på med allting, är sjukskriven ännu, har högt blodtryck som de nu satt in bkodtrycksänkande för 160/98. har extrem huvudvärk varje dag, är i v31, för varje dag vår lilla sessa stannar kvar i magen är vi glada. har ännu ingen äggvita och ingen vätska

Likes

Comments