Ni är underbara vänner, just för att ni finns, alltid för mig, alltid funnits. Tack mina fina vänner för allt stöd och all stöttning i allting i livet både i med och motgång. Jag uppskattar allt ni gör för mig även om jag ibland just nu inte har orken att visa min uppskattning på det sätt ni förtjänar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

allt du gör mot andra
får du igen på ett eller annat sätt
********************************
alla har vi en historia
lika viktig som
din
min
vår
********************************
soliga dagar kan tyckas sällsynta
spara dem inom dig
plocka fram vid behov  

Likes

Comments

Vill bara att allt ska bli som vanligt igen, att du min älskade son ska komma hem igen, att du ska få vara med mamma igen som du innerst inne vill, jag känner dig utan och innan utan ord. Vi två har alltid haft ett speciellt band och har fast vi inte är nära varandra. Jag vet att du älskar mig och jag vet att din pappa och farmor inte har låtit dig ringa eller ha på din mobil alls. När du var liten sa och hotade din pappa ofta mig, din mamma med att han en dag skulle ta dig ifrån mig. Nu har han sim chans och gör allt för att du inte ska vilja träffa din mamma igen. Tyvärr är det så din pappa fungerar och har fungerat i alla år. Jag hoppas att du inser det en dag och ryter ifrån riktigt ordentligt.

Likes

Comments

undrar om min 11 åring tänker på mig, saknar sin mamma, längtar efter mig. Tankarna mal inom mig, jag vet hur hans pappa kan vara, hur han är expert på att trycka ner psykiskt både andra och sin egen son. Det har han gjort många gånger under åren, det är därför min 11 åring inte velat vara hos sin pappa i perioder då hans pappa manipulerar, trycker sakta men säkert ner en i skorna totalt till man är förstörd inom sig och inte vågar, inte orkar annat än att tycka och tänka som honom. Ingen har riktigt förstått tror jag hur min sons pappa fungerar, jo de som har träffat honom och vet hur han fungerar. Men alla utomstående såsom myndigheter tycker han är en sååå bra pappa.

Likes

Comments

Jag saknar min älskade 11 åring så det gör ont. Känns som om jag ska gå sönder inom mig, att hela jag är gjord utav glas, att hela jag snart går i kras. Ingen som inte varit med om detta kan aldrig någonsin helt och fullt förstå vad jag genomgår. Jag har valt att vara öppen med detta för det som sker är inte rätt överhuvudtaget. Någonstans i samhället är det totalt fel, totalt kaos. Ingen hjälp finns att få  från någonstans. Som mamma och förälder känner jag mig sviken av samhället, totalt ensam och utelämnad. Jag är arg, frustrerad, förbannad på hur samhället agerat eller icke agerat. Har inte barnen rätt till båda sina föräldrar? Det låter så bra och fint på pappret. I verkligheten ser det helt annorlunda ut.

Likes

Comments

Mitt i allt elände jag nu befinner mig i har jag sökt massor med jobb. Det blir inte bättre av att gå hemma och grubbla. Jag stänger snarare in mig mer och mer, går ogärna utanför dörren om jag inte har något vettigt att göra. Något meningsfullt som jag tycker är kul och utmanande. Jag känner att för att orka ta mig igenom denna process som ligger framför måste allt annat runtomkring fungera i livet.

Likes

Comments