Men herregud! Jag och J har köpt en bebisvovve! Han är så gullig, lugn och go :D Nästan rumsren nu efter ca en vecka. Duktig kille som säger till när han vill ut. Inatt väckte han inte mig nån gång även fast vi la oss tidigt igårkväll.

Imorgon går jag in på sista kursen innan uppsatsen. Jäklar vad vi ska kämpa! Tänk att jag snart är färdig, känns helt overkligt. Vad fan ska jag göra sedan? Måste söka in på bank igen... Ska på några intervjuer i veckan. Hoppas jag får ett jobb på ett annat ställe typ ekonomiassistent. Ska kötta nu!

Ikväll ska jag gå med tjejerna på bio, det ska bli ritkigt mysigt! Vet inte ifall jag ska åka på innebandy idag, känns som att ja borde men.. känner mig tjock. Kanske borde göra det. Jag gör nog det. puuhh

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Året har börjat riktigt bra! Jag har fått mycket motivation till att göra saker jag tycker är roligt. Jag har insiration till att laga god och nyttig mat. Jag har följt schemat för träning och det känns jättebra! Idag blev det snöstorm så jag hoppade över ridningen men jag gick ut och skottade fram bilen och det var nog jobbigt. Sedan håller jag på med squatchallenge. Jag är på dag 4 och idag var det vila men jag gjorde 70 squat som egentligen är morgondagens. 
Det känns bra när jag tänker på att bara vara hemma och ta det lugnt. ​Jag kollar mycket på serier jag tycker är bra. Det lugnar mig. Jag slappnar av nu för tiden. Jag har sökt några jobb. I februari ska jag gå på följande ställen och lämna cv och söka jobb. Ica, Ålderdomshem, OKq8 (kanske), hotellet. Det blir bra, det löser sig!


​Jag är så oroad men jag vet ju att jag ger mig inte förrän det blir som jag vill ha det. Jag vill ha mycket! 

​Nu har jag dragit igång min träningsgrupp igen. Börjar nästa vecka och det ska bli superkul! Nu är jag själv om det. Ska ha en utmaning varje vecka tänkte jag. Typ enkla övningar. 
Benböj, situps, plankan, tåhävningar, armhävning mot diskbänk, balansövningar, inte lägga händerna på låret i trappor eller benövningar, inte luta på en höft, gå och sitta med bra hållning, massor mera! 

Likes

Comments

Kanske den mest uppenbara rubriken, haha :D AJA, året har börjat fantastiskt. Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Mina planer har ändrats helt. Blev skeptiskt mot karriären jag ville ha, eller rättaresagt mot just den utbildningen! Jag ska söka en massa jobb inför sommaren och utbildningar!

Likes

Comments

Gud va glad jag är att jag tog på mig jobb förra veckan! Tentan va väldigt svår, den va klurigare än jag kunde tro. Så därför hade inte två dagar extra pluggtid hjälpt mig något för jag hade ändå inte lärt mig det.

I lördags va vi ut. Det var jättekul, de va de, men inte värt. Jag vet inte hur jag ska göra med E. VAFAN ska jag ta mig till?? Går ju inte att ha med han. Det skär i hjärtat när lillebror gör så. När han är med ska jag hålla mig nykter! jag vill sluta med de här nu. Jag har därför en plan inför 2017.

2017
- Komma bort från rökningen som jag håller på med på fester. Jag ska inte förbjuda mig själv från att röka men jag ska inte köpa cigaretter.
- Jag kan köra!!
- Klara av att jobba och plugga, planera in tid för mig själv att ta det lugnt.
- Kom igång med att springa igen
- Fortsätta på att träna, så att det inte känns jobbigt att bara vara hemma en hel helg.!
- Fortsätta med att inte irritera mig över småsaker.
- Fortsätt med att tvätta håret endast 2 ggr i veckan, går skitbra hittills!
- BÖRJA MIN FIRSÖRKARRIÄR!

Likes

Comments

Jag har bestämt mig! På riktigt nu! Jag har kickat igång min budget och kommer vara riktigt ekonomisk framöver. 
- Göra en budget varje månad
- Avstå att köpa småsaker
- Laga billig mat och göra lådor
- Försöka kolla om det är billigare med buss än bil??
- Gå till skolan från R
- Dricka men inte så mycket, vara med på saker men minimera utgifter​​​​​​​

Ja menar, när lönen kommer i januari ska jag lägga undan allt det som jag får extra för att klara juni eftersom som det inte är något CSN då. Fan ja kanske borde jobba imorn ändåå--

Likes

Comments

Min dröm. Jag längtar.

Likes

Comments

Jag mår så bra nu! Jag är så glad över allt i mitt liv. Och tacksam för allt. Jag är så kär, jag är så glad över mina vänner och min familj. Julkänslan är på topp i år. Jag har julpyntat hemma och den senaste tiden har allt känts så bra. Jag har lättare att slappna av, känner för en gång skull på länge att jag vill vila och ta det lugnt. Jag blir inte lika sur för småsaker längre och känner mig stensäker på min kärlek. Efter helgens bråk är vi så stark. Jag kände att jag behövde få höra orden från honom. Han har aldrig sagt de rakt ut men jag har ju vetat att han känt så men ibland behöver man höra det. Du är den enda för mig, jag skulle hellre dö än att såra dig. Jag älskar honom. Skolan går bra nu, jag gillar den här kursen och har fått tillbaka lite motivation. Känns så bra att gå till jobbet nu för tiden också, livet är på topp med andra ord.

Likes

Comments

​Den här veckan har varit helt sjuk! Jag känner mig helt färdig i skallen. Allt har gått fort. I måndags var vi på skolan hela dagen. På tisdag jobbade jag till 15 sedan skynda till skolan, plugga hela kvällen och detta upprepa sig onsdag och torsdag. Dessutom tycker en i gruppen att vi ska göra om strukturen på arbete. Alla andra är färdiga. Hatar att over do it. Igår kväll var jag hemma 21.30. Sovit väldigt konstigt och ytligt. Är riktigt trött faktiskt. Känns som att ögonen inte hänger med. Jag behöver vila nu. Jag har inte hunnit träna en enda gång så jag har ont i hela kroppen och är väldigt stel. Jag har försökt stretcha och gjort lite rörlighetsövningar på mornarna men behöver mer. I helgen som kommer ska jag röra på mig. Ikväll ska jag rida :D C ska följa med.  

Likes

Comments

idag var jag på nya skolan. där mina drömmar kan gå i uppfyllelse. för första gången i mitt liv känner jag att jag kan jobba för något och vilja nå mina mål. oh då talar jag från hjärtat. jag har 8 månader kvar att läsa ekonomi. om jag vill kan jag hoppa av nu efter tentan. jobba stenhårt i två månader (det jag får) och prata med banken om lån till avgiften. då kan jag starta mitt drömliv redan om två månader. vilket gör att jag sparar femtontusen. eller så går jag klart och blir riktig ekonom och drar på mig mer csn och får en examen och hinner spara pengar och behöver inte ta lån och hinner genomföra bilaffären som vi också ska göra och kan jobba i sommar och börja i höst. även om jag vill nunununu! tror jag att jag kommer vara glad över en examen. jag ska kämpa och göra klart det här. samtidigt ska jag spara pengar, samla inspiration och göra collage och kolla på videosar och massor. jag ska öva på mig själv och kompisar. Ja. nu har jag bestämt mig. det känns bra. på onsdag ska jag ringa till henne och berätta. Hon kommer förstå. jag ska säkra min plats inför hösten. hösten 2017 då börjar jag min drömkarriär.

sen ska vi köpa bil också. J vill sälja båda bilarna och köpa en ny jättefin bil som jag kan ha och en typ gammbil som han kan köra. egentligen är de bara för att han vill. vad äre för fel på min nu? den går jättebra och duger helt klart för mig. men de är så svårt för jag känner inte riktigt de här "åh jag VILL göra de för hans skull" jag blir mer så här "nä varför ska jag? vi uppfyller bara hans önskemål" eller uppfyller vi mina med?

jag måste ta tag i
-byta ruta
-ringa henne
-göra en "sparlista"

sparlista
vi ska kategorisera och räkna på en månad
mat/hemmet
tanka
bilar
kläder/inredning
äta ute/cafe
chips/godsaker/dricka
snus
systembolaget
sparat
hoppade över

Saker i min skalle
jag behöver sortera
drömjobb
säga till henne
vad alla tror
vad jag tror och tänker
pm-opponering
hemtenta
ny kurs
Hästen
min älskade hund
min livspartner
julpynt
kom igång och springa
ta bussen
spara pengar
sömnproblem?

Likes

Comments

​Nää! jag va lite irriterad igår... vi satt och pluggade till ungefär 9 på kvällen. Vi började prata om framtidplaner och jag sa att jag vill gå frisörskolan. Nä förresten han undrade varför man jobbade så mycket. Vem vill inte ha pengar? Men han tyckte det var helt sjukt att jag ska lägga så mycket pengar på en frisörutbildning. Han nedvärderade allt så fruktansvärt. Usch det gjorde mig så ledsen och tvivelaktig. Han kallade det en intressant investering. Jag ser det som att jag investerar i mig själv. Ja det är fruktansvärt mycket pengar, det vet jag!! Ja man kan åka till Bahamas eller plugga utomlands, men vem fan säger att alla vill det? Måste man vilja det? Jag kanske borde göra det? Nä jag ska inte låta honom påverka mig. Jag har en plan, den är dags att följa nu! Jag har en plan på hur jag ska få ihop pengarna. Jag menar, jag kan dö imorgon. Man lever verkligen bara en gång! Det är alltid bra med mycket pengar, men jag är så ung, många i min ålder har inte ens hälften av det jag har sparat. Jag hinner bygga upp det igen. Jag vill för någon gångs skull ha ett mål som ja faktiskt bryr mig om att uppnå. ​Det finns väl värre saker man kan lägga mycket pengar på? Fan. Jag ska lova mig själv att skita i vad andra säger. Om jag bestämmer mig för att gå där, ska det vara för att jag vill det. Bestämmer jag mig för att inte gå där, ska det vara på grund av mig själv. 

Likes

Comments