I afton vankas det slutomgång i Champions League, mkt är avgjort men än finns det att spela om. Nu är ett smått avslaget Champions League inte riktigt min kopp te. Intresset gör sig inte starkare av att jag ska följa matcherna via telefon och hederlig radio.

För att jag ska ha något som höjer upp min puls blir det en hemmabyggd dubbel och ett singelspel där jag hämtar rygg från www.rekatochklart.com och Ulrik Sandebäck.

"Ryggen"

Man.U-CSKA 0-0 efter 45 minuter. 3.10 hos Unibet

"Hemmabygget"

Här petar vi in en hockeymatch nämligen IKO-SSK från hockeyallsvenskan. IKO:s form dalar och har två raka utan vinst. SSK som är seriens bästa lag på bortais förlorade senast mot seriens formstarkaste lag Almtuna så ingen skam där. Noterbart att SSK är seriens näst formstarkaste över de 10 sista matcherna. X2 på SSK spelas till 2,25 hos Unibet.

Roma har sett fina ut i år och spelar idag med pressen på sig. Den hanterar man avslappnat och fint hemma mot Qarabag och vinner sin match med, ska vi säga 3-0? Det gör vi och slänger in -2 till 1,83 hos Unibet.

På återseende!

Likes

Comments

En helg fylld av näsdukar och mätning av kroppstemp bjöd inte in till några djupare analyser men likväl en god helg spelmässigt. Nedan följer de spel som las med utfall:

+ = RÄTT
- = Fel


Lördag 2/12

Raka ettanEverton hittade hem bekvämt till 1,88 hos Unibet.

BLGM i Arsenal-Man.U letade sig även den in trots storspelet från De Gea, bland det bästa jag sett av en målvakt för övrigt. Unibet gav 1,73 för spelet.

Bommen kom nere i Spanien och matchen mellan Sevilla-Deportiva La Coruna. Satt på ö2,5 totalt men det ville sig inte. 1,49 hos Unibet vid vinst.

Söndag 3/12

Efter Man.C:s bombardemang förra helgen mot Southampton och bara 2 skott som hittade nätet så var min tanke att man denna helgen skulle låta West Ham lida för missade chanser och vinna med minst 2 bollar till 1,80 hos Unibet. ICKE! 2-1 även mot West Ham, BOM.

Matchen Sampdoria-Lazio fortlöpte däremot enligt planerna. BLGM och ö2,5 totalt gick som en dans.

För dagens tankar - Håll ut!

Likes

Comments