Header

Idag solade jag i Dolores, det blåste på lite så var lite kyligt emellan åt. Men det var mysigt ändå. Sen avslutade vi dagen med att äta donut burgare, låter som en sjuk kombo men det var gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu efter lite mer än två månader känns det som allt fallit på plats. Livet känns bara bra just nu men man vet aldrig hur länge det håller, för minsta motgång här borta känns svår och man känner sig ensam i allt.

Nog om det, idag åkte jag och Victoria för att bruncha i Berkley. Och vi lyckades utan att veta om det åka dit på en dag när det var lite jippo på colleget som ligger där. Så var kul att bara gå runt. Sen försökte vi hitta en starbucks som hade unicorn frappe men alla var slut sålda. Får se vad man gör ikväll!

Likes

Comments

Igår var jag ledig så blev en runda till target på förmiddagen. Sen ett crossfit pass och efter det lunch ute i solen. Så skönt att solen har börjat komma fram mer o mer.

På kvällen köpte vi med oss pizza och satte oss nere vid laken. Sen drog vi hem till mig och kolla film. Så blev en bra start på helgen!

Likes

Comments

Gomorgon är det här, började dagen med rostade mackor med mandelsmör, banan, blåbär och ringlade lite honung över. Att ha mandelsmör eller jordnötssmör på mackan är inte så vanligt hemma medan det är väldigt vanligt här. Och vanligt smör på mackan existera knappt här. Trots att det är ganska gott med mandelsmör saknar jag ändå en fralla med bregott, ost och gurka!

Blev lite ledig idag då mitt värdbarn har haft ont i magen hela natten och då stannade värdpappan hemma med honom idag. Så ska strax ta mig till gymmet för lite ben idag! Känner längre ingen stress för att jag måste gymma utan gör det när jag har lust och för det är kul!

Likes

Comments

Har varit två dagar nu då C har varit sjuk så varit hemma med han. Vi har kollat film, spelat spel och tagit det lugnt. Helgen som var kan ha varit bästa på länge!

Fredagen skrev jag upp för mitt amerikanska körkort och klarade det!! Nu är det bara ett körtest kvar!

Lördagen blev det lunch med några kompisar. Sedan en snabb shopping tur innan jag åkte hem o börja fixa till mig. Drog sedan på förfest och sedan vidare på fratparty. Alltså det var så fixat på den festen och hade så kul där! Vi dansa, hade krig i ett bollhav (ja det fanns ett bollhav där haha sjukt) och väggarna var klädda i folier för det var galaxy tema.

Söndagen som ni nog förstår blev en ganska lugn dag. Drog en kaffe, okej en varm choklad, på starbucks och satt o snacka. På kvällen följde jag med min värdfamilj ut på middag!
Lyckad helg!

Likes

Comments

Idag är det exakt 2 månader sedan jag lämnade Sverige och åkte hit. Nu börjar man känna av hemlängtan, kan vara för att allt är en vardag här borta med. Allt är inte längre nytt och spännande.

Något jag ser fram emot är när familjen hälsar på mig om 39 dagar! Längtar också till att de börjar bli sommar på riktigt, så man slipper regnet som är just nu. Har regnat denna veckan och inte alls varit kul väder.

Likes

Comments

Jobbade fredag och sen har jag varit ledig fram till imorgon! Lördagen var jag i Yosemite, söndagen var jag på musikal inne i Sf, måndagen hängde jag i Dolores och igår shoppade jag. Har varit skönt att få extra ledigt, och ha huset för sig själv!

Köpte svenskt godis och Marabou på ikea gott som jag tryckte i mig framför en film. Imorgon blir de jobb igen, men man ska ju inte klaga när man jobbar bara 1,5 halv dag denna veckan!

Likes

Comments

Igår var en lång dag, upp vid 5 för att börja köra mot Yosemite. Vilket är en nationalpark ca 3,5 h från San Francisco. När vi kom fram kollade vi vilken stig som var bäst att gå för att se vattenfall. Vi valde att gå en som tog oss ända upp till toppen av vattenfallet. Både upp och ner för berget var 18 km vilket tog oss 6 h att gå. Det var uppförsbacke hela vägen och det var tungt men vi lyckades! När vi nere på marken igen körde vi hemåt efter en toppen dag.


Likes

Comments

Vi var alltså på en bar/restaurang som heter the View i lördags. Dock tog vi bara en drink då det var för dyrt att käka för en au pair plånbok. Det var bra utsikt över staden därifrån iallafall!

Likes

Comments

Både idag och igår var jag inne i San Francisco, igår gick vi över bron och tog lite bilder. Sedan åkte vi till the View vilket är en bar med utsikt över staden. Kan visa bilder därifrån i ett annat inlägg. På kvällen käka vi sushi och sedan drog vi till ett studentdorm dock helt dött pga springbreak men hade kul ändå. Sov sedan hemma själv då min värdfamilj var borta över natten, så jag och Champ (hunden) sov i mitt rum när jag kom hem vid 3 tiden.

Idag blev det lite shopping inne i SF och nu avslutar jag denna veckan med popcorn framför en film.Likes

Comments